Gruppresor på era villkor!

En resa för hela tjocka släkten?

Drömmer du om att samla hela kompisgänget, din stora familj eller kanske en kombination av de båda, och åka på en underbar semester där ni verkligen får vara tillsammans? Då vill vi väldigt gärna hjälpa dig med att få din dröm att gå i uppfyllelse.

Hos Nazar har vi många års erfarenhet av att planera och skräddarsy gruppresor i nära dialog och samarbete med våra gäster – allt utifrån deras önskemål, tankar och drömmar. Vi ser fram emot att hjälpa dig med att skräddarsy just din resa för en större grupp, till ett av våra populära resmål.

Oavsett om syftet med resan är rent nöje och semester med goda vänner, att fira en stor familjehändelse i värmen, att resa tillsammans med en förening eller att ha en konferens utöver det vanliga, så kan vi hjälpa er.

Var tionde person helt utan kostnad!

Såhär fungerar det:

Vi bjuder på flyg och hotell för den billigaste (ej spädbarn). Den tionde personen får betala eventuella tillägg såsom mat på flyget och transfer. Alla tio resenärer måste bokas vid samma tillfälle och ska ha samma utresedatum, men kan resa från olika utreseflygplatser.

Såhär gör du:

Boka din resa och maila därefter bokningsnummer till info@nazar.se eller ring 0770 777 888, så korrigerar vi priset. Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Gruppresor för alla tillfällen

Familj och vänner

En oförglömlig upplevelse som alla kommer älska

Är ni en familj, som många gånger pratat om att resa tillsammans? Att komma iväg på en sådan resa där ni verkligen reser alla tillsammans – mor- och farföräldrar, föräldrar, barn, kusiner – hela gänget.

Låt det inte stanna som en dröm, utan hör av dig till oss! Att åka på semester flera generationer tillsammans är verkligen fantastiskt.

Grupper och föreningar

Stärk gemenskapen – även när ni reser

Oavsett om ni är en officiell förening eller klubb, eller om ni är ett gäng vänner och bekanta med härlig gemenskap, så kan vi hjälpa er med att sammansätta en resa för just er grupp eller förening. Vi har massor av erfarenhet, som vi gärna delar med er när en sådan resa ska planeras.

Skriv till oss för att höra mer.

Konferens

Kom ifrån de vanliga rutinerna och upplev energin

Varför inte kombinera viktigt arbete med härliga upplevelser långt ifrån vardagen? Ni kommer utan tvekan bli sammansvetsade på ett helt annat sätt än om ni bara hade stannat på kontoret.

Vi skräddarsyr grupp- och konferensresor till våra populära resmål utifrån era önskemål.

Populära gruppresehotell

Reser ni flera tillsammans?

Familjerum

Med rum för upp till åtta personer!

Ofta finns det bara plats för tre personer i ett hotellrum, vilket dessvärre inte alltid är optimalt. Hela familjen ska såklart vara samlad under semestern!

Familjerum

Vi arrangerar specialresor

Träningsresor

Vill du gärna träna fastän du är på semester?

Oavsett om du helt enkelt inte kan låta bli eller om du bara känner att det är lite extra välbehövt just under semestern, så har vi något för dig.

Träningsresor