Incekum, Turkiet

Pegasos Royal

Vegan Friendly by Nazar
Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 973 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 973 svar

8 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 15 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 
Pegasos Royal
Pegasos Royal_1
Pegasos Royal_2
Pegasos Royal_3
Pegasos Royal_4
Pegasos Royal_5

Populärt familjehotell med äventyrlig wipeout-bana

Pegasos Royal är ett av Nazars absolut bästa och mest populära familjehotell!

Hotellet delar sitt utomhusområde med grannhotellen Pegasos Resort och Pegasos Club, vilket betyder att du betalar för ett hotell, men får tre hotells faciliteter!

Detta fantastiska All Inclusive-hotell ligger i Incekum, vars namn betyder ”finkornig sandstrand” på turkiska. Detta är just precis vad du får på Pegasos Royal, som ligger direkt på en kilometerlång, gyllene, långgrund och väldigt barnvänlig strand, där det finns gott om plats för att sola och leka i vattenbrynet. I vattnet utanför denna underbara strand finns även en spännande wipeout-bana med flera häftiga hinder, som kan besökas kostnadsfritt av alla Nazars gäster.

För ännu mer plask och skoj kan ni bada i de tre hotellens många pooler, och susa ner för vattenrutschbanorna i vattenparken Captain Nemo's Castle.

Våra egna, passionerade, skandinaviska aktivitetsguider står redo att ta emot barnen i Captain Nemo’s piratklubb och ungdomsklubben Chill Out Club – alltihop inkluderat i priset! Dessutom reser barn till och med 15 år för nedsatt pris. Läs mer om barnklubbarna på Pegasos Planet-området under fliken ”För barn och ungdomar”.

Familjehotellet har ett brett All Inclusive-program med stora bufféer, temarestauranger och inte minst fri tillgång till glass

Nu har Pegasos Royal även riktigt bra veganska och vegetariska alternativ i bufférestaurangen som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

Det här hotellet ingår i Nazar Collection, där du hittar våra mest familjevänliga hotell med våra egna skandinaviska barnklubbar.

Finkorning sandstrand och häftig wipeout-bana

Som gäst på Pegasos Royal kan du se fram emot många solrika upplevelser. Du kan använda alla pooler även på Pegasos Resort och Pegasos Club, så det kommer inte bli svårt att hitta en pool som passar just dina behov.

Den stora poolen framför hotellet är centrum för dagens evenemang. Här finns fina små träbroar över vattnet, skuggande träd i bakgrunden och en härlig, livfull stämning under dagstimmarna. Föredrar du att slappna av i lugn och ro, så kan du ta din tillflykt till den lugna poolen som ligger vid Pegasos Resort.

Pegasos Royals barnvänliga och roliga vattenpark Captain Nemo’s Castle är byggd som ett fint piratslott, där den ena fartfyllda vattenrutschbanan efter den andra snurrar sig ner mot poolen. Här finns vågade vattenrutschbanor för de modiga, samt mindre vattenrutschbanor och ett separat småbarnsområde för de minsta.

Stranden som löper längs det enorma hotellområdet är i en klass för sig själv, och en av Turkiets finaste stränder. Sanden är finkorning och gyllene, och stranden är härligt långgrund och väldigt barnvänlig. Här finner du något så ovanligt som en actionspäckad wipeout-bana – en hinderbana bestående av stora uppblåsbara hinder som flyter på vattnet precis vid hotellstranden. Den har hämtat inspiration från tv-programmet med samma namn, och kan användas helt fritt av alla Nazars gäster! Wipeout-banan tar vattenaktiviteter till en helt ny nivå, och här kan hela familjen anta utmaningen och stänka, studsa, plaska och hoppa tillsammans. Banan är öppen under högsäsong, med undantag för dåliga väderförhållanden.

Här kan du se filmer och bilder från den häftiga wipeout-banan.

På Pegasos Royal får du handduk till pool och strand utan tillägg. Du kan byta din badhandduk varje dag vid spaet.

  

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter.

Notan är betald hemifrån!

När du semestrar på Pegasos Royal kan du slappna av på riktigt, för tack vare att det är All Inclusive är notan redan betald hemifrån! Dagens tre huvudmåltider serveras i hotellets huvudrestaurang, som är full av läckerheter. Här är det ofta full rulle och livlig stämning. Du kan välja att äta inomhus eller utomhus på den trevliga terrassen.

Bufféerna innehåller ett brett sortiment av turkiska specialiteter och internationella rätter, där många blir tillagade på plats efter dina önskemål. Barnen har naturligtvis en alldeles egen buffé, där de kan välja mellan många barnvänliga favoriter. Här finns även en särskild avdelning där det serveras en viss nivå av specialkost – läs mer om detta under fliken ”Att resa med allergi eller matintolerans”. Under större delen av säsongen serveras mjukglass i glasskiosken – med två olika smaker! Man har naturligtvis också tänkt på laktosintoleranta, som kan få laktosfria glasspinnar. Under perioder då det inte finns mjukglass finns det självklart vanlig glass.

På kvällen kan du unna dig själv en drink på Pegasos Royals mysiga utomhusbar, Buddha Bar – en perfekt avslutning på dagen! All lokal dryck ingår självklart i All Inclusive-programmet.

Som gäst på Pegasos Royal har du tillgång till de tre temarestaurangerna som ligger på det stora område som delas med grannhotellen. Du kan välja mellan följande kök: italienskt, turkiskt eller asiatiskt. Du kan i mån av plats besöka en av dessa restauranger per vecka kostnadsfritt, och vi rekommenderar att du bokar bord i förväg. Vissa av temarestaurangerna ligger utomhus, och därför beror öppettiderna på väder och säsong.

Nu finns härliga veganska och vegetariska alternativ i bufférestaurangens huvudmåltider. Pegasos Royal ingår i konceptet Vegan Friendly by Nazar och erbjuder ett veganskt utbud till frukost, lunch och middag. Njut av vegansk och vegetarisk variation av cirka 3-4 varma rätter i buffén. I vissa fall kan hotellet erbjuda förrätter, snacks och/eller bakverk i vegansk tappning.  

Mot betalning

Dryck på flaska, importerade drycker, färskpressad juice, dryck på diskoteket, turkiskt kaffe, besök på temarestaurangerna utöver det inkluderade besöket.

Våra egna, skandinaviska barnklubbar

Nazars duktiga, skandinaviska aktivitetsguider står redo att underhålla de minsta gästerna i vår barnklubb och ungdomsklubb.

Flera gånger i veckan har barnklubben ett nytt tema för dagen. Bli sjörövare för en dag under Pirate Day med fantastiska skattjakter och riktig piratskola. Eller vad sägs om vattenlek under Splash Day där barnen utmanar sina nya kamrater i vattenkrig. Under Challenge Day får barnen möjlighet att tävla med varandra. Och på Crazy Day lossar vi på reglerna och vad som helst kan hända! Kvällens stora begivenhet är självklart minidiscot där barn i alla åldrar dansar till de bästa semesterhitsen! Minidiscot arrangeras minst fyra kvällar i veckan.

Captain Nemo’s piratklubb

Nazars Captain Nemo’s piratklubb håller till i mysiga små trähyddor, där det finns gott om plats att rita och måla, spela spel eller förbereda utklädnaden till veckans stora tillställning: Captain Nemo’s födelsedag, där piratkaptenen firas med födelsedagstårta och sång. Alla Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som leds av våra egna, passionerade, aktivitetsguider, som talar något av de skandinaviska språken.

Captain Nemo's piratklubb är öppen 5-6 dagar i veckan från 15 maj till 31 oktober och vänder sig till alla barn i åldrarna 4-11 år.

Chill Out Club

De stora barnen har också möjlighet att hänga med andra nordiska ungdomar och få nya, jämngamla vänner i Nazars Chill Out Club. Här kan de sporta, lyssna på musik eller bara njuta av solen i varandras sällskap. Ungdomsklubben är för åldrarna 12–17 år och är öppen 2-3 gånger i veckan från juni till augusti, samt i oktober.

Återuppliva ditt barnasinne

I vardagen kan det vara svårt att hitta energi och tid för nya aktiviteter – därför har Pegasos Royal sett till att erbjuda mängder av aktiviteter och faciliteter för familjesemestern. Du kan prova på beachvolleyboll och tennis, eller klassiker som bordtennis och dart. Här finns också en spelhall som lockar med roliga spelmaskiner. På kvällarna arrangeras olika shower i amfiteatern, där du också fem dagar i veckan kan uppleva det populära minidiscot.

Vill du ta med dig några semesterminnen hem, kan du besöka shoppingarkaden i källaren samt butikerna i lobbyn, där du kan handla lädervaror, smycken och souvenirer. I källaren finns också en minimarket, där du bland annat kan köpa snacks, solkräm, uppblåsbara baddjur och liknande förnödenheter.

Tycker du om att jogga kommer du garanterat uppskatta löparrundan som är anlagd runtom hotellområdet. Rundan är på totalt 1,5 km, och sen är det upp till dig själv hur många varv du har energi till – perfekt för en morgontur medan resten av hotellet vaknar! Du kan även välja att besöka gymmet för ett svettigt pass. Här finns också en inomhuspool och ett spa.

Det finns gratis wifi i lobbyn, och mot betalning kan du också få inloggningsuppgifter till ditt rum.

 

Mot betalning

Spelhall, vissa vattensportsaktiviteter, tennisbana, hyra av tennisutrustning, wifi på rummet såvida du inte bokat Comfort Class.

Bo upp till åtta personer tillsammans i fina rum

Rummen på Pegasos Royal har laminatgolv och modern stil med väggar i ljusa färger. 

Alla rum har central luftkonditionering som är igång beroende på temperatur och säsong, tv, telefon, hårfön, duschkabin, safety box och minibar. Mot betalning kan du få wifi på rummet. Om du bokar Comfort Class är wifi på rummet inkluderat.

På de rum som vetter mot landsidan kan det förekomma oljud från huvudvägen utanför hotellet. På rummen som vetter mot havet kan det förekomma oljud från kvällsaktiviteterna på hotellet. Alla rum på Pegasos Royal har balkong.

Side by side

Försäkra dig om att bo vid sidan av dina vänner i resesällskapet! Detta är en unik garanti – perfekt för den stora familjen eller kompisparen som reser tillsammans. Boka två rum och var garanterad att bo max tre dörrar bort från varandra. Detta kostar 450 kr per rum per vecka och är möjligt i de flesta rumstyper.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Alla dubbelrum är 28 m² och vetter mot havet, så du har en vacker utsikt över Medelhavet och hotellområdet. Utöver två riktiga sängplatser har rummet ett skrivbord och bra förvaringsutrymmen för resväskor och kläder. Här kan ni bo upp till två vuxna och ett barn som sover i extrasäng, som mäter 190x90 cm. Rumstypen kräver minst två fullt betalande men går även att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Side by side: När du bor i detta rum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat dubbelrum.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Familjerummen är 31 m² och består av två rum förbundna av en bred skjutdörr, så att ni under dagen kan använda det ena rummet som uppehållsrum i direkt anslutning till sovrummet. Uppehållsrummet är inrett med två bäddsoffor (190x80 cm) och ett soffbord, medan sovrummet är inrett på samma sätt som dubbelrummen. Ni kan bo max tre vuxna och ett barn i ett familjerum, och upp till två barn kan få barnpris. Ni ska vara minst två fullt betalande. Rummet kan bokas med havsutsikt mot extra betalning. Det går även att boka som enkelrum mot ett tillägg. 

Side by side: När du bor i ett familjerum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat familjerum, oavsett om du väljer landutsikt eller havsutsikt.

Familjeconnection, 4-8 personer

Familjeconnection, 4-8 personer

Denna rumstyp gör det möjligt att bo hela åtta personer tillsammans! Sviten består av två familjerum förbundna med en dörr, och är alltså 62 m² stort. Ni ska vara minst fyra fullt betalande och här finns plats för upp till åtta personer, dock max sex vuxna. Upp till fyra barn kan få barnpris. Havsutsikt ingår.

Familjesvit, 3-4 personer

Familjesvit, 3-4 personer

Här får ni två separata rum med två riktiga sängplatser vardera. Rummet är 39 m² och vetter mot havet, men utsikten från balkongen varierar beroende på rummets placering. På balkongen finns möblemang för två personer. Här kan ni bo upp till fyra vuxna och ska vara minst tre fullt betalande.

Rum för en vuxen och två barn

Detta är ett antingen ett dubbelrum eller ett familjerum med landutsikt (se beskrivningar ovan). Här kan en vuxen bo tillsammans med upp till två barn som betalar barnpris. Det är inte möjligt att själv bestämma vilken av de två rumstyperna man får. 

Mot betalning

Wifi, såvida du inte bokar Comfort Class.

Njut av en skön hamam!

Har du provat på ett traditionellt turkiskt bad? Alla de döda hudcellerna skrubbas bort och din kropp slappnar av helt och hållet med en skön tvålskumsmassage, och sen är du redo för en perfekt och hållbar solbränna!

I Pegasos Royals spaanläggning står den professionella personalen redo att skämma bort dig med massage samt olika ansikts- och kroppsbehandlingar som kommer få dig att känna dig som pånyttfödd. Behandlingarna är mot extra betalning.

 

Mot betalning

Alla behandlingar samt användning av spaets faciliteter.

Fina rum för dig med funktionshinder

På Pegasos Royal finns ett antal handikappsrum, som består av två rum, avskilda med en skjutdörr i glas. Rummet är på 31 m² och har plats för två vuxna och två barn. Både sovrummet och det kombinerade sov- och uppehållsrummet är inrett i ljusa färger med modern interiör och mattor. Badrummet är utrustat med dusch och duschpall. Det finns handtag vid vask och toalett samt hårfön och väggtelefon. Dörren till badrummet öppnar inåt, så om du använder rullstol, kan det vara en smula trångt när du stänger dörren.

Alla rum har central luftkonditionering, tv, telefon, minibar och självklart balkong och värdeskåp. Mot betalning kan du också få trådlöst internet. Det finns tre riktiga sängplatser samt en fåtölj som kan bäddas ut till säng, och som då mäter 190x90 cm. Rummen vetter mot land, och det kan därför förekomma lite oljud från huvudvägen som går utanför hotellet.

Ett par goda råd

 • Anpassning för dig med funktionshinder i hotellvärlden är ett relativt nytt begrepp i många turistländer, så också i Turkiet. Gör därför en lista över dina absoluta krav men också på dina önskemål så att vi på bästa sätt kan utforma ett passande arrangemang.
 • Planera din resa i god tid och beskriv dina behov så detaljerat som möjligt. Kommunicera alltid skriftligt med oss när det gäller dina krav och önskemål.
 • Dela gärna med dig av dina erfarenheter efter hemkomst. Det kan vara till stor nytta för framtida gäster med funktionshinder.

När du reser med funktionshinder – generell information

Det är svårt att hitta handikappsanpassade hotell i Turkiet, men som specialister på kvalitetsresor förfogar vi över ett antal hotell som vi anser lämpar sig för dig med funktionshinder.

Bäst förutsättningar för en lyckad semester som funktionsvarierad kan vi erbjuda på Pegasos World (Side) och Pegasos Resort och Pegasos Royal (Incekum). Även om du sitter i rullstol kan du relativt obehindrat förflytta dig över hela hotellområdet på dessa hotell. Det finns dock inte lift ner i poolerna och det kan vara besvärligt att ta sig fram i sanden med rullstol då dessa saknar ramper. De rymliga restaurangerna ligger lättåtkomliga från hissar och rum.

Uppgradera din semester med Comfort Class!

På detta hotell är det möjligt att köpa till Comfort Class-paketet, som ger din semester extra komfort. Med Comfort Class har du bland annat VIP check-in på hotellet, gratis trådlöst wifi på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden, och mycket mera. Det finns bara ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka!
 

Allt detta får du med Comfort Class

 • Reserverade solsängar på stranden
 • À la carte-frukost tre gånger i veckan inklusive färskpressad juice
 • VIP-incheckning vid ankomst på hotellet
 • Gratis wifi på rummet 
 • Möjlighet för ett extra besök på en av hotellets à la carte-restauranger
 • Sen utcheckning på avresedagen till kl 18.00
 • 20% rabatt på alla behandlingar i hotellets wellnesscenter
 • Uppfylld minibar vid ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvatten, 1 l vatten)
 • Två morgonrockar och två par morgontofflor
 • Poolhanddukar på rummet vid ankomst

Comfort Class ska bokas senast tre dagar innan avresa.

Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger i Incekum, utanför Alanya på Turkiets sydkust. I området runt hotellet kan det finnas ett mindre utbud av caféer och butiker, men vi rekommenderar att åka in till Alanya om du vill shoppa eller gå på sightseeing. Alanya är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter.

Att resa med allergi eller matintolerans

Specialkost, såsom glutenfri eller laktosfri mat, kan vara svårt att finna i vissa länder, då det inte är lika vanligt med allergier utomlands som hemma i Norden. Du kan alltså inte räkna med att det finns på det resmål du har valt. På de hotell vi samarbetar med och på de restauranger och butiker som finns på resmålen kan det vara svårt för personalen att förstå hur viktigt det är att en person som är allergisk inte får få i sig det födoämne som han/hon är allergisk mot. Vi som researrangör har ytterst liten påverkan på tillagningsmetoder och utbud av specialmat på de hotell vi samarbetar med på våra destinationer. Hotellen har gäster från alla världens länder och därför kan det vara svårt eller omöjligt för hotellet, att kunna möta allas önskemål. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har frågor.

På våra Pegasos-hotell; Pegasos Royal, Pegasos Resort och Pegasos World, dit de flesta av våra gäster väljer att resa, kan de servera ett visst utbud av specialkost. Det handlar då framför allt om specialkost för gäster med glutenallergi, nötallergi och laktosintolerans. I glasskiosken finns även laktosfria alternativ. Vi utför tillsammans med dessa hotell ett kontinuerligt arbete för att kunna erbjuda specialkost, men vi vill samtidigt poängtera att All Inclusive-utbudet inte är lika omfattande som för icke-allergiker.


Om du reser till ett av de ovannämnda hotellen, har du möjlighet att informera hotellet direkt om dina allergier eller din matintolerans med ett webbformulär som vi har utvecklat tillsammans med hotellen. Detta kan du lätt fylla i innan din resa och skicka direkt till hotellet. Om du skulle ha specifika frågor om din matallergi innan du reserverar din resa, är du också välkommen att fylla formuläret och skicka till hotellet, innan du bundit dig till en bokning. Informera även hotellet eller Nazar-guiderna på hotellet vid ankomst om allergin, så kan de ordna en träff med restaurangpersonalen som i sin tur kan gå igenom matutbudet tillsammans med dig. Om du önskar fylla i allergiformuläret och kontakta Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med frågor kring allergi eller matintolerans, klicka här.

I huvudrestaurangen är det ofta mycket aktivitet – och särskilt under högsäsong kan det vara lite trängsel vid buffén. Det kan då vara en god idé att anpassa era mattider efter när det inte är ”rusningstrafik”.

Mjukglass serveras endast under vissa delar av säsongen.

Wipeout-banan är öppen dagligen mellan 10-18, från slutet av maj till slutet av september. Var uppmärksam på att banan kan stängas i kortare eller längre perioder på grund av blåst eller stora vågor. Även säsongen för wipeout-banan kan påverkas av detta. Av säkerhetsskäl finns det minimigränser på ålder- och längd för att få använda wipeout-banan. Minimilängd är 110 cm och barn mellan 6-10 år får använda banan tillsammans med en vuxen. .

Captain Nemo's piratklubb är öppen 5-6 dagar i veckan från 15 maj till 31 oktober och vänder sig till alla barn i åldrarna 4-11 år. Ungdomsklubben är för åldrarna 12–17 år och är öppen 2-3 gånger i veckan från juni till augusti, samt i oktober.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lång, pooldjup 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo’s gröna vattenrutschbana

37 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's blåa vattenrutschbana

20 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's orangea vattenrutschbana

47 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's gula vattenrutschbana

8,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen grön vattenrutschbana

35 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen gul vattenrutschbana

6,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal vit vattenrutschbana

4 m lång, pooldjup 1,20 m.

Barnpool (svampen)

5 m lång, pooldjup 35 cm. För barn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutschbana

28,5 m lång, pooldjup 1,30 m.

Vit tunnel

11,5 m, pooldjup 1,30 m.

Öppen pool

6,3 m lång, pooldjup 1,30 m.

Barnpool Mickey Mouse 1

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 2

5,70 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 3

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Pegasos Royal gör de bland annat följande initiativ:

• De har slutat servera vatten i plastflaskor i huvudrestaurangen, och serverar istället filterat vatten i glas

• De har anställt ett grönt team på hotellet, som organiserar olika evenemang med och för gästerna – det kan vara att plantera nya träd, städa upp i naturen eller på stranden

• Stranden är tilldelad miljöutmärkelsen Blue Flag, som intygar att det är bra vatten att bada i, att stranden är välutrustad och att det finns fokus på aktiviteter som handlar om miljöinformation.

• På hotellets strand växer sandliljor, en hotad art. För att skydda blomman har man satt upp informationstavlor runt om på området där man uppmanar gästerna att respektera och skydda dem

• Förra året planterades det 3 000 träd i hotellets namn i sammarbete med organisationen TEMA. Träden planterades i Denizli-regionen i Turkiet

• Hotellet stöder flera projekt för socialt ansvar, de ger bl.a. bistånd till skolor i närområdet, och det görs donationer till flera organisationer som stödjer utvecklingshämmade barn och skydd av barn

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections