Rhodos stad, Rhodos

Amaryllis Hotel


Måltider flera möjligheter
3 personer i samma rum
Gästbetyg
3.4 av 5
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Strand
170 m 
Centrum
0 km 

Trevligt stadshotell med pulserande cityläge

Amaryllis är ett uppskattat stadshotell med nära till det mesta. Med 170 meter till stranden och tio minuters gångavstånd till mysiga gamla stan i Rhodos stad, är du på rätt ställe oavsett om du föredrar shopping eller sol och bad. Om du prioriterar ett centralt läge så har du kommit rätt. 

Hotellet har en restaurang och en trevlig bar där många gäster väljer att umgås. Här ingår inga måltider, men det finns möjlighet att köpa till frukost eller halvpension, som då serveras på grannhotellet Vassilia Hotels restaurang i form av buffé.

Rummen på hotellet är enkla men rejäla och samtliga har egen balkong. Det finns kostnadsfritt wifi på hela hotellet och i rummen.

Nära till stranden

Endast någon minuts gångväg från hotellet hittar du stranden Windy Beach där du kan sola och bada. Stranden består av småstensblandad sand och 50 meter från stranden finns caféer, restauranger och barer när du behöver ny energi. Windy Beach är det perfekta stället att njuta av solen för här fläktar vinden skönt.

Frukost eller halvpension?

På detta hotell ingår inga måltider, men det finns möjlighet att köpa till frukost eller halvpension, som då serveras på grannhotellet Vassilia Hotels restaurang i form av buffé. Till frukosten ingår kaffe och te, men du köper själv dryck till övriga måltider. Om du väljer halvpension är det frukost och antingen lunch eller middag som ingår.

På Amaryllis finns också en liten restaurang som serverar frukost, mat och dryck mot betalning.

Mot betalning

All dryck, samt mat utöver eventuellt måltidspaket.

Enkla rum utan krusiduller

Samtliga rum har egen balkong som erbjuder utsikt över Rhodos stads mysiga små bakgator. Här finns kostnadsfri wifi, minibar, klinkergolv, luftkonditionering och tv. Säker förvarning finns i form av en safety box, som dock kostar extra. På badrummet finns dusch eller badkar samt hårfön.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Rummen är på 25 m² och kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre vuxna i rummet. Här finns två riktiga sängplatser och möjlighet till extrasäng som mäter 200x90 cm. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Amarylis Hotel gör de bland annat följande initiativ:

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• De har ersatt gamla duschhuvuden med nya vattenbesparande duschhuvud

• De samlar upp använd matolja, som hämtas upp så att den inte förorenar naturen

Transferbussen till och från flygplatsen har inte alltid möjlighet att köra ända upp till hotellet. Du kan därför behöva gå cirka 150 meter med ditt bagage.

Då hotellet ligger så centralt bör en del oljud förväntas, både under dagen, kvällen och natten.

Safety box är mot betalning.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Miljöskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt (tidigare boendeskatt) på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

 

1-2 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7.00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10.00 euro per rum eller lägenhet och natt

 

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections