Våra stadshotell

Hotell mitt i stan nära hav och strand

För dig som vill utforska spännande städer erbjuder Nazar härliga stadshotell i bland annat centrala Alanya och Rhodos stad. Härifrån har du nära till många minnesvärda upplevelser – och bor minst sagt i händelsernas centrum!

På våra stadshotell kan du njuta av centralt läge och närhet till mysiga caféer, lokala restauranger, söta butiker, historiska sevärdheter och mycket mer. Att ha staden precis nedanför balkongen är en uppfyllande känsla, och ger möjlighet till svala morgonpromenader medan staden vaknar, eller trevliga kvällspromenader i härlig stämning.

Många av våra stadshotell erbjuder pool och ligger endast en kort promenad från stranden – så du kan njuta av svalkande dopp mellan alla upplevelser i staden! På några av hotellen kan du till och med boka det smidiga och bekväma matpaketet All Inclusive, samtidigt som du bor så centralt.

Centralt beläget

Strandnära

All Inclusive

Våra stadshotell med All Inclusive

I stadshotellens All Inclusive ingår allt från frukost, lunch och middagsbuffé till lättare snacks och lokal dryck. En komplett cityupplevelse helt enkelt!

Castellum Suites

Nazars första All Inclusive-hotell i Rhodos stad
All Inclusive

från

Läs mer

Gardenia Hotel

Fantastiskt läge vid Kleopatrastranden
All Inclusive

från

Läs mer

Rixos Downtown

Lyxresort mitt i Antalya, med exklusiva à la carte-restauranger och fina rum
All Inclusive

från

Läs mer

Sealine Hotel

All Inclusive med mysig pool och vattenrutschbana
All Inclusive

från

Läs mer

Våra stadshotell utan All Inclusive

Vill du resa enkelt? Välj då en stadshotellsresa med frukostpaket eller inga måltider, och utforska stadens smakupplevelser på egen hand.

Vasillia Hotel

Mycket centralt läge
Pris från Läs mer

Amaryllis Hotel

Stadshotell med pulserande cityläge
Pris från Läs mer