Rhodos stad, Rhodos

Castellum Suites

Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 69 svar
Gästbetyg
3.9 av 5
Baserat på 69 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
1400 m 
Centrum
0 km 
Castellum Suites
Castellum Suites_1
Castellum Suites_2
Castellum Suites_3
Castellum Suites_4
Castellum Suites_5

Perfekt för urbana resenärer och par

Det här är hotellet för dig som reser med någon speciell eller rent av på tu man hand. Det är också optimalt för dig som vill ha lugn och ro men nära till det mesta. Castellum Suites ligger nära både Rhodos gamla stad och den nyare delen av stan. Det ligger också nära annat man kan önska sig i form av stränder, shopping och restauranger. När du inte upptäcker Rhodos stad så kan du med fördel njuta vid poolen eller ta igen dig på det moderna hotellrummet efter en av de välsmakande bufféerna.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Riktigt semesterkänsla vid lugn pool

Det här intima stadshotellet har två pooler att välja mellan. En huvudpool för vuxna och en minipool för barn. Det råder en trevlig och avslappnande stämning som verkligen ingjuter semesterkänsla vid poolområdet. Här slappnar du av under ett parasoll med en drink i handen eller varför inte något att tugga på? Badhanddukar och soffor att sola i tillhandahålls utan extra kostnad av hotellet och om du vill byta miljö kan du ta en promenad till stranden Windy beach.

Mot betalning

Handdukar, parasoll, solstolar, drinkar och snacks på stranden.

Grekiskt-inspirerad buffé

På Castellum Suites serveras de tre huvudmåltiderna i form av bufféer i huvudrestaurangen och all lokal dryck ingår under All Inclusive-tider. Mellan huvudmåltiderna serveras det också olika typer av snacks i huvudrestaurangen. 

Hotellet har en tidig mindre frukost för morgonpigga. Vill du utnyttja din sovmorgon äter du den kontinentala frukostbuffén som är öppen ända till kl. 11.00. Lunchbuffén är varierad och har till och med glass som ingår till efterrätt. På middagsbuffén finns det mycket att välja mellan. Hotellet har även ett speciellt grekiskt tema med regionala godsaker som ingår i middagsbuffén. 

Mot betalning

Vissa importerade drycker, all dryck efter kl. 22.30 mot betalning. 

Obegränsat med intryck i Rhodos stad

På Castellum Suites har staden huvudrollen. Rhodos stad, och två ingångar till gamla stan, ligger precis runt hörnet full av shopping, restauranger och historiska sevärdheter. Ta reda på vad som finns att se i stan med det kostnadsfria wifi som ingår på hela hotellet. Varför inte njuta av den romantiska solnedgången i gamla stan? Kom tillbaka till hotellet för ett sista dopp i poolen innan stängning. Avsluta sedan kvällen med en underhållande show. 

Ljusa och härliga rum

Rummen på Castellum Suites är fräscha och moderna med klinkergolv, kostnadsfri wifi och stor balkong. Alla rum är luftkonditionerade och har safety box, minibar, vattenkokare med kaffe och te och tv. I badrummen finns dusch och hårtork.

 

 

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummen är 30 m² stora. Här finns två till tre ordinarie sängar. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan ni bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan även bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviten är 47 m². Här finns fyra ordinarie sängar. Det krävs minst två fullt betalande i de här rummen och här kan ni bo max fyra personer med möjlighet till ett barnpris. 

Det här hotellet ligger i närheten av Rhodos flygplats, och det kan förekomma störningar från flygtrafiken till och från Rhodos.

Vissa förändringar i öppettider och service kan förekomma på grund av olika väderförhållanden eller beroende på säsong.

All dryck efter kl. 22.30 serveras mot extra kostnad.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections