Hotell med vattenpark

Vi på Nazar har specialiserat oss på hotell som inte bara är hotell, utan även vattenparker. På dessa All Inclusive-hotell träder du in i en värld av vatten som alla vattenfantaster kommer att älska. Här finns flera olika sorters vattenrutschbanor – långa som korta, branta som snirkliga, samt trattar, rör och bumeranger! Dessutom finns det massor med plaskiga vattenaktiviteter för de minsta gästerna, stora och härliga pooler som lockar till svalkande dopp och till och med enorma beach clubar som är fullproppade med alla typer av aktiviteter, både på land och i vattnet.

Vi har delat in våra vattenparkshotell på denna sida i tre kategorier för att underlätta för dig att lättare hitta vad du söker: Våra häftigaste vattenparker, Våra mest maxade pooler samt minstingarnas favoriter. Du finner även ett par filmer och lite annan inspiration. Enjoy!

Längre ner på sidan hittar du:

  • Våra häftigaste vattenparker
  • Barnens favoriter
  • Filmer från vattenparkerna på Pegasos World och Sun Palace
  • Hotellen för våra minsta vattenfantaster
  • Alla våra hotell med vattenpark

Våra häftigaste vattenparker

Håll tungan rätt i mun när du susar ner för de färgglada och böljande vattenrutschbanorna som finns på dessa hotells vilda vattenparker! Garanti för pirr i magen!

Full fart på Pegasos World!

Vattenlek på Pegasos World är något alldeles extra med bus både i vattenparken och i Medelhavets största pool!

Upplev Sun Palaces härliga vattenpark

Kolla in när vår testpilot Herman och hans familj upplever de roliga vattenrutschbanorna på Sun Palace på Rhodos – det är nääästan som att vara där själv!

Minstingarnas favoriter

Små vattenfantaster trivs som fisken i vattnet på våra fantastiska vattenparkshotell, bland plaskområden, piratskepp, vattenklätterställningar, grunda pooler och vattenrutschbanor!

Våra mest maxade pooler

Turkosa, lila och gröna eller röda pooler? Största poolen i Medelhavsområdet? Hotellrum med pooler som snirklar sig förbi precis utanför? Hos Nazar kan du få allt detta och mycket mer!

Barnens favoriter

Här bor Captain Nemo

Nemo’s eget piratskepp och slott

Pegasos World har han sitt eget piratskepp, mitt i den gigantiska poolen. Detta är de flesta barns favorittillhåll och här busas det hejvilt. Dessutom finns det några små vattenrutschbanor att susa nerför.

Pegasos Planet håller Captain Nemo till i piratslottet döpt efter honom, Captain Nemo’s Castle. Här vimlar det av vattenrutschbanor som snurrar sig ner mot poolen. Vissa är högre och lite läskiga, men det finns också några lite mindre för de som vill mjukstarta.

Actionfylld wipeout-bana

Vem klarar sig hela vägen?

Våra stamgästmagneter Pegasos Resort, Pegasos Club och Pegasos Royal (på Pegasos Planet) stoltserar med något så unikt som en actionspäckad wipeout-bana. Denna hinderbana består av stora uppblåsbara hinder som flyter på vattnet precis vid hotellstranden, och har hämtat inspiration från tv-programmet med samma namn.

Denna bana tar vattenaktiviteter till en helt annan nivå och här kan alla våghalsar utmana sig själva eller varandra i något som närmast kan liknas vid kamperna som utspelas på ”Gladiatorerna”.

Fantastisk beach club

Pool, strand och vattenpark i perfekt harmoni

Längs stranden utanför Eftalia-hotellens imperium breder en mastodontisk beach club ut sig, Eftalia Island. Som en oas nere vid havet bjuder denna semesterpärla på vattenrutschbanor, pooler, restauranger, shopping och sport.

För den som vill ta det lugnt finns här även gott om solsängar och parasoller, gräsmattor och ett wellnesscenter – allt placerat på första parkett med en fantastisk utsikt över det turkosa Medelhavet!

Alla våra vattenparkshotell

När det är dags att hitta ett hotell där pool och bad står i centrum har du kommit rätt! Här finns alla våra hotell med fantastiska vattenrutschbanor.