Premium Collection

Våra lyxigaste hotell!


När du bokar ett Premium Collection-hotell får du ett av Nazars allra bästa, finaste och mest exklusiva hotell. De flesta av dessa hotell är dessutom några av Medelhavets vackraste och lyxigaste – och hit kan du endast resa med Nazar. Med Premium Collection kan du förvänta dig all slags lyx för hela familjen. Du får kulinariska matupplevelser, utsökt service och ett stort utbud av faciliteter för både barn och vuxna.

Alla hotell som har 5 Premium Collection och är en del av vår Premium Collection vittnar om att det är ett All Inclusive-hotell i absolut toppklass.

Det här ingår i Premium Collection

All Inclusive

Utsökt All Inclusive i högsta klass med olika à la carte-restauranger att välja mellan.

För dig som söker ett brett utbud av vällagad mat och dryck är vår Premium Collection det självklara valet. Utöver vacker presenterade bufféer erbjuds du högklassiga smakupplevelser på hotellens patisserier, à la carte-restauranger och barer – självfallet All Inclusive!

Rum med pool

Det är inte illa att kunna ta ett morgondopp direkt från sin egen terass innan frukosten.

Vill du njuta av avslappning i en lugn och mer privat atmosfär, så erbjuder vi fantastiska rum, sviter och villor med pooltillgång. Att kunna sola och ta svalkande dopp från den egna terrassen är en fantastisk lyx, som verkligen förgyller semestern!

Vattenparker

Susa ner för de häftiga vattenrutschbanorna och njut av underbara badupplevelser.

På våra Premium Collection-hotell är det lyx även för barnen! Många av hotellen har häftiga vattenparker i glada färger, som erbjuder minnesvärda och fartfyllda upplevelser. Ni kan också guppa runt i en lazy river, eller hoppa i vågpoolernas vågor.

Våra Premium Collection-hotell

Våra andra collections

Utöver Premium Collection har vi ytterligare tre collections – allt för att underlätta för dig att välja rätt hotell när du och din familj ska på semester.