Cypern

Populära Cypern har något för alla

Medelhavets tredje största ö, Cypern, lyckas charma de flesta. Här kan du roa dig, sola och bada, upptäcka nytt och få med dig många glada minnen hem. På Cypern trivs familjer med både små och stora barn lika bra som par i alla åldrar. En All Inclusive-resa till Cypern med oss på Nazar passar med andra ord de allra flesta! 

Vi har ett flertal familjehotell på öns östra sida i Fig Tree Bay och Ayia Napa.

Se alla våra hotell på Cypern och läs mer om Fig Tree Bay och Ayia Napa nedan.

När vill du resa?

Cypern passar dig som vill resa såväl vår som sommar eller höst! Välj vilken årstid som passar dig bäst, och hitta våra bästa erbjudanden under de olika årstiderna nedan.

Cypern med Nazar

 • 71% av våra Cypern-hotell har vattenpark eller vattenrutschbanor och kommer garanterat att gå hem hos små semesterfirare med spring i benen.
   
 • Vi kan familjesemestrar!
  Du behöver inte leta länge efter ett hotell med familjerum eller familjesviter där alla får plats – det har de flesta av våra Cypern-hotell.

Därför väljer du att resa med Nazar:
 

 • Här bor Captain Nemo!
  På familjevänliga Anastasia Hotel och Apartments huserar alla barns favoritkapten och hans pirater i vår egen skandinaviska barnklubb.
   
 • Vi är All Inclusive-specialister!
  Visst är det skönt och praktiskt att nästan all mat och dryck är betald hemifrån när familjen ska på semester?

Captain Nemos nya hem på Cypern

Captain Nemo och hans piratklubb har flyttat till Anastasia Hotel och Apartments! 

Hos oss på Nazar är barnen våra kanske viktigaste gäster. Captain Nemo och hans crew vill har därför satt segel mot Cypern och slagit läger på Anastasia Hotel och Apartments. Där ingår vår egen skandinaviska barnklubb i priset och behöver inte förbokas hemifrån. Här finns massor av aktiviteter för barn mellan fyra och elva år och ledarna talar skandinaviska.

När det inte skojas i piratklubben så arrangeras olika temadagar med roliga aktiviteter, skattjakter och lekar, och även ett busigt minidisco.

Läs mer om våra skandinaviska barnklubbar här!

Här finns vi på Cypern

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay 

Fig Tree Bay ligger i Protaras - en populär semesterort med flera hotell, och restauranger. Med sitt turkosgröna vatten är Fig Tree Bay-bukten känd som en av de vackraste på Cypern.

Ayia Napa

Ayia Napa 

Livfulla Ayia Napa är Cyperns största turistort. Full av restauranger, livliga barer och roliga butiker ligger orten perfekt till vid några av Europas populäraste sandstränder.

Alla våra hotell på Cypern

På Cypern har vi tre- och fyrstjärniga hotell med bra standard, hotell med roliga vattenparker och riktigt prisvärda familjehotell för alla smaker

Medeltemperatur i juli: ca 31°C

Arlanda - Cypern: ca 4 h och 30 min

Valuta: Euro € 

Tidsskillnad: +1 h