Belek, Turkiet

Land of Legends Kingdom

Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 30 svar
Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 30 svar

7 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
9 km 
Centrum
5 km 
Land of Legends Kingdom
Land of Legends Kingdom_1
Land of Legends Kingdom_2
Land of Legends Kingdom_3
Land of Legends Kingdom_4
Land of Legends Kingdom_5

Lyxigt barnhotell mitt i nöjespark!

På långt avstånd kan du sen den stora nöjesparken Land of Legends, där berg- och dalbanor tornar upp sig och det vita slottet stoltserar med stora pelare och enorma statyer. När du kommer in på hotellet öppnar sig en ny värld – en värld full av fantasi, färger och kreativitet!

Land of Legends Kingdom är ett lyxigt hotell, precis vid sidan av den nöjes- och vattenpark samt det stora underhållnings- och shoppingområde som Land of Legends utgör. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till allt detta hur ofta och hur många gånger du vill!

Vi har sett många hotell men få som detta! Det är minst sagt en upplevelse att bara gå runt på Land of Legends Kingdom. Här finns interaktiva skärmar, speglar med lustiga huset-effekter, festliga figurer i lobbyområdet. Dessutom kommer barnen klappa händerna av glädje av den fina godisbuffén i lobbyn.

Familjer väljer helt klart detta hotell för barnens skull, då allt är inrett med barnens önskemål och drömmar i åtanke. 

På Nazar har vi aldrig sett så här fantasifulla rum! När du bor på Land of Legends Kingdom har du All Inclusive, vilket betyder att måltiderna är betalda hemifrån och att du kan njuta av ett mycket stort och varierat All Inclusive-utbud. Missa inte den spektakulära showen, som äger rum mitt framför hotellet varje kväll.

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

Nöjesparken är öppen för alla med dagsbiljett, men som gäst på Land of Legends Kingdom får du flera fördelar i själva parken.

Land of Legends Kingdom ligger i Belek, och du kan välja att sammansätta din resa så att du bor tre nätter här och fyra nätter på antingen det närliggande, lyxiga Rixos Premium Belek eller på vårt populära familjehotell Pegasos World.

Konstgjord sandstrand och ett hav av plask!

Det största dragplåstret vad gäller pooler, bad och plask är Land of Legends enorma vattenpark, som är en del av den stora nöjesparken precis intill hotellet. Denna har du naturligtvis fri och obegränsad tillgång till under din vistelse på Land of Legends Kingdom.

I vattenparken finns både häftiga, magkittlande vattenrutschbanor, en härlig lazy river där du flyter runt i en uppblåst badring, vågpool, en kall (och skönt uppfriskande) pool samt många roliga, blöta upplevelser.

Det finns flera olika pooler i nöjesparken, varav två är fint byggda som sandstränder med mjuk, vit sand – så du kan känna sand mellan tårna och njuta av uppfriskande dopp trots att du är en bit från havet.

Vissa områden kring poolerna i vattenparken är reserverade för gäster på Land of Legends Kingdom, och du får tillgång till de avspärrade områdena genom att visa upp ditt armband. Det är också möjligt att skämma bort sig själv lite extra genom att hyra en paviljong, där du kan njuta av den halmtäckta paviljongen och av de olika paket som inkluderar mat och dryck.

Det finns en fin inomhuspool på själva Land o Legends Kingdom, som du kan ta ett dopp i. Om du vill simma i havet och besöka stranden, så kan du utnyttja den kostnadsfria buss som kör till det närliggande lyxhotellet Rixos Premium Belek, där du kan njuta av den inbjudande poolen och härliga stranden.

 

Mot betalning

Alla djurupplevelser, snorkling och dykning i det stora akvariet, hyra av cabanas samt vissa upplevelser i nöjesparken, bland annat surfing.

Dryck, snacks och mat på Rixos Premium Belek.

Klubbor och muffins i frukostbuffén

När du reser med Nazar till Land of Legends Kingdom njuter du av förmånerna med en All Inclusive-semester. Tre huvudmåltider, dryck i barerna och godis i godisbufféerna är inkluderat i priset, och alltså redan betalt hemifrån.

Frukost och middag serveras som stora, inbjudande bufféer i huvudrestaurangen, medan lunch kan avnjutas på Fast & Good inne i nöjesparken. Dessa ställen serverar läckra snacks under dagen: Qum Qum, Pizza Ekspress, The Farm och Zippline Cafe. Inne i nöjesparken finns också restaurangen Reef’s à la carte och barerna La Plancha och Tropical Bar som ingår i ditt All Inclusive-program.

Huvudrestaurangen ligger i en stor, ljus lokal där fokus ligger på barnen. Här finns bord och stolar i barnstorlek vid sidan om de vanliga matplatserna, och ett stort utbud med många av barnens absoluta favoriter. Både muffins och färgglada klubbor finns också i den stora buffén.

Det finns flera barer på hotellet, och särskilt populär är den stora juicebaren på bottenvåningen. Denna är berömd för sina många juicer och barnvänliga drycker. För Nazar-gäster ingår dryck i barerna The Legends Pub, Nyssa och Vitamin Bar i ditt All Inclusive-program. Enskilda drycker kan dock vara mot betalning.

Till Land of Legends Kingdom hör också tre à la carte-restauranger, som du kan besöka mot betalning: en libanesisk, en italiensk och en sushi/asian fusion-restaurang, som heter Nemo. Den sistnämnda ligger under markplan och har enorma fönsterpartier in till Land of Legends stora akvarium, så du har en imponerande utsikt över de färgglada fiskarna och hajarna medan du avnjuter din måltid. Boka gärna bord i förväg.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Samtliga besök på à la carte-restaurangerna, snacks och viss dryck i barerna. Utöver de nämnda lunch- och snackställena är alla matställen, glasskiosker och caféer inne på Land of Legends-området självständiga enheter, och ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ett paradis för leksugna barn!

Det kan verkligen bli svårt att få barnen att vilja följa med hem, och du ska vara inställd på en semester helt på barnens villkor!

Hela bottenvåningen är inredd som ett gigantiskt och fenomenalt lekområde. Här finns en stor spelhall där allt är inkluderat samt flera PlayStation-rum, där du kan sitta och spela med andra gäster (om det inte är nog med det PlayStation 4 som finns på rummet).

Här finns åtskilliga spel och interaktiva lekmöjligheter, och det arrangeras också en massa kreativa aktiviteter och lekar under dag- och kvällstid. Bland de populäraste aktiviteterna hittar du ansiktsmålning, nageldekoration, lufthockey, fingermålning och barn-Zumba.

På bottenvåningen ligger också en stor bar där barnen kan hänga, och kanske utmana varandra i en omgång PlayStation som visas på den gigantiska skärmen på väggen bakom baren.

Aktiviteter i världsklass direkt utanför dörren

När du bor på Land of Legends Kingdom har du ju en värld av aktiviteter precis utanför hotellet – i den intilliggande nöjesparken med tillhörande vattenpark, i det stora shoppingområdet samt på de många, spännande matplatserna. En mer detaljerad beskrivning av själva parken kan du se här.

Hotellet har ett välutrustat gym med många maskiner och vikter samt en spaavdelning med en härlig inomhuspool.

Nöjes- och vattenparken

Land of Legends nöjes- och vattenpark ligger på ett och samma område, och här väntar upplevelser, plask och roliga timmar tillsammans.

Här finns massor av sköna pooler och mängder av vattenrutschbanor, som kommer locka både våghalsar och vattenälskare. Prova att hålla tungan rätt i mun och lär dig att stå upprätt på en surfbräda, eller ta en dyktur i det stora akvariet. Du kan också besöka 5D-biografen, där ett bra råd är att ha på sig badkläder.

Redan på långt avstånd från Land of Legends kan du se den gigantiska och aningen skräckinjagande berg- och dalbanan Hypercoaster, som är 1 300 meter lång, kör i upp till 115 km/h och är som högst  61 meter.

Prova också ett åk i roliga Typhoon Coaster, där det utlovas en riktig upplevelse! Utöver dessa imponerande berg- och dalbanor finns flera roliga attraktioner för både stora och små. 

Läs mer om de upplevelser som väntar dig i fantastiska Land of Legends här.

Extravagant show i världsklass!

Missa inte den spektakulära showen som äger rum precis framför hotellet, och som människor färdas långväga för att uppleva. Den är sammansatt av den duktiga konstnären Franco Dragone, som också har koreograferat flera Las Vegas-shower, Cirque de Soleil-shower och stora artisters shower, bland annat Celine Dion. 

Alldeles fantastiska och äventyrliga rum

Wow! Så reagerar de flesta när de ser rummen på hotellet. På Nazar har vi aldrig sett så fantasifulla rum, och vi är övertygade om att barnen nästan skulle vara nöjda med att tillbringa hela semestern på rummet, som är en upplevelse i sig!

Alla rum på Land of Legend Kingdom är inredda med söta, tecknade, romerska gladiatorer och soldater, och överallt finns fina och lustiga detaljer.

Fyra av fem våningsplan har rum i blått, medan den sista våningens rum är inredda i rosa nyanser. Det är inte möjligt att själv välja färg på sitt rum, men vi mottar gärna önskemål – dock utan någon garanti.

I alla rum finns heltäckningsmatta, tv, PlayStation 4 (spel lånas i receptionen mot deposition), LCD-projektor, minibar, safety box, hårfön, central luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, skrivbord med stol och fri wifi.

Även badrummen är inredda för barn. Här finns band annat en inbyggd liten trappa så att de kan nå vasken.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrum, 2-4 personer

I dubbelrummet på 38 m² finns två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris. 

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection på ca 79 m² är faktiskt två dubbelrum, med två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm) i varje. Dubbelrum connection har två tv och badrum. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna samt tre barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

Njut av egentid i vackra omgivningar

Spaet på Land of Legends Kingdom är otroligt lyxigt och ett praktfullt andrum mitt i det härliga virrvarr som annars präglar hotellet. Här möts du av en behaglig atmosfär och vackra omgivningar, och den kunniga personalen står redo att skämma bort dig med avslappande behandlingar.

Här finns en inomhuspool med många mysiga skrymslen och vrår, där du kan slappna av mellan behandlingarna. Bastun, poolen och det turkiska badet kan användas utan betalning.

 

Mot betalning

Alla behandlingar.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

När du bor på Land of Legends Kingdom får du ett speciellt armband, så att du kan gå in och ut från nöjes- och vattenparken hur ofta du vill.

Vid ankomst till parken sätter du in pengar på ditt armband, och detta används då för betalning när du är på området. När du ska lämna nöjesparken är det bara att gå till disken, så får du tillbaka de pengar som eventuellt blivit över.

Handdukar till inomhuspoolen samt till poolerna i vattenparken hämtas ut i spaet respektive själva vattenparken, mot uppvisning av armbandet du får när du bor på hotellet.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Trots att mycket är inkluderat i det stora All Inclusive-utbudet, så kan viss dryck, snacks och mat i nöjesparken kosta extra, och likaså vissa nöjen. På dessa ställen kan du mellan klockan 10-18 äta lunch som en del av din All Inclusive:

• Fast & Good

• Pizza Ekspress (pizza)

Följande ställen serverar olika specialiteter klockan 12-22:

• Qum Qum (snacks)

• Pizza Ekspress (pizza)

• The Farm (färsk frukt, färskpressade juicer och smoothies, lemonad samt milkshakes)

• Zippline Cafe (kaffe och te)

Utöver det är också dessa barer en del av All Inclusive-utbudet:

• The Legends Pub (dryck från menyn är mot extra betalning)

• Nyssa Bar & Patisserie

• Ayanna Bar

De många övriga matställen, glasskiosker och caféer på själva Land of Legends-området är självständiga enheter, som inte ingår i All Inclusive-utbudet.

Land of Legends Kingdoms aktivitetsprogram kan variera från dag till dag. Vid ankomst blir du tilldelad en översikt över precis vilka aktiviteter som är planerade under din semester.

Hur äventyrligt, fantastiskt och imponerande hotellet än må vara kan det kännas lite överväldigande i längden, och vi rekommenderar därför att du planerar din vistelse på Land of Legends Kingdom så att du kombinerar det med ett annat hotell, och bor tre nätter här samt fyra på antingen Rixos Premium Belek eller Pegasos World.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections