Vegan Friendly by Nazar!

Var är alla veganska All Inclusive-alternativ?

Det undrade vi också, så vi skapade konceptet Vegan Friendly by Nazar på några av våra utvalda hotell.


Vi är Sveriges All Inclusive-specialist, så maten har en viktig roll på våra hotell. Idag är 10% av Nordens befolkning veganer eller vegetarianer. Därför var det självklart för oss att skapa konceptet Vegan Friendly by Nazar, så du som vegan kan få en matupplevelse som går i linje med dina livsstilsval när du reser på All Inclusive-semester.  


Den här satsningen är till för familjen som haft svårt att hitta något som alla kan äta på semestern, för dig som fått peta i maten eller bara äta garnityren. Eller för dig som bara vill dra ner på din köttkonsumtion.

 

Det här är Vegan Friendly by Nazar

  • Hotell valda med omsorg som delar våra höga krav
  • Finns på 12 av våra All Inclusive-hotell
  • Veganska och vegetariska alternativ i alla huvudmåltider

Idag väljer 85% av våra gäster ett Vegan Friendly hotell.

Våra 12 Vegan Friendly-hotell

Några av våra bästa hotell har veganskt och vegetariskt utbud. Följ med oss på en gastronomisk resa av gröna smaker!

Belek, Turkiet

Susesi Luxury Resort

    

Bo, simma och ät kungligt – och veganskt

På Susesi Luxury Resort kan du välja bland olika veganska rätter. Tillbringa din charterresa på ett påkostat hotell i Turkiet, med det allra bästa i matväg.  

Läs mer

Ixia, Rhodos

Akti Imperial

    

Grönt och sunt nästan dygnet runt

Ett av våra mest populära Rhodos-hotell har nu ett veganskt och vegetariskt utbud. Följ med till Akti Imperial i Ixia på en matglad resa av gröna smaker!

Läs mer

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Elegant, fantastiskt – och nu veganskt 

Lindos Imperial är ett elegant familjehotell på Rhodos östkust. Här bor du lite finare för lite mindre och kan nu dessutom få veganskt på menyn!  

Läs mer

Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

    


Havets som kuliss – nu med veganska smaker

Eleganta och stilsäkra Kresten Royal på Rhodos erbjuder en semester för dig som söker extra semesterlyx. Här kan du som vegan känna dig säker på att få ett utbud som passar dig.

 

Läs mer

Alanya, Turkiet

Sealine Hotel

   

Något för alla – nu även vegansk mat  

Även ett prisvänligt cityhotell i Alanya kan hänga med i den gröna utvecklingen. Bo nära allt på charmiga Sealine Hotel och passa på att njuta av ett gott veganskt bufféutbud.

Läs mer

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

    

Barnklubb, badglädje och veganska alternativ 

Mysiga Blue Sea Holiday Village nära Rhodos längsta strand har skandinavisk barnklubb, och All Inclusive-buffé med veganska alternativ.  

Läs mer

Kolymbia, Rhodos

Blue Sea Island

    

Ett självklart val för veganen

Du som är vegetarian eller vegan kommer att trivas här! Blue Sea Island är ett av våra nya Vegan Friendly-hotell. Varför inte inta din gröna måltid under en palm på terrassen?

Läs mer

Side, Turkiet

Side Star Elegance

    

Grönt på tallriken till fantastisk utsikt!

Nu kan även veganen och vegetarianen njuta av gröna All Inclusive-alternativ på denna populära och eleganta Nazar-favorit. Smaklig måltid!

Läs mer

Vad innebär Vegan Friendly när jag reser All Inclusive med Nazar?


Vegan Friendly betyder att du som vegan kan välja rätter som är anpassade till din livsstil. På ett 3-stjärnigt hotell kan det till exempel finnas en vegansk och ett vegetariskt alternativ. Ju fler stjärnor hotellet har desto fler veganska eller vegetariska All Inclusive-rätter skall du kunna räkna med.

Alla våra hotell som ingår i Vegan Friendly-konceptet kommer att erbjuda ett veganskt urval i såväl frukost som lunch och middagsbuffén. I övrigt varierar utbudet beroende på vilket hotell du bor på. Vissa hotell kan till exempel komma att erbjuda förrätter, snacks och bakverk i vegansk tappning.

Liten Q&A

2024 kommer att bli ett hållbarhetens år för såväl TUI Group som för Nazar. Vårt fokus ligger helt enkelt på att arbeta för en mer hållbar reseindustri. Men varför gör vi egentligen de här insatserna? Läs vår Q&A och få svar.
 

Q: Varför är Nazar Vegan Friendly egentligen?

A: För djurens, hälsans och miljöns skull. Och för att många av oss på Nazar, liksom samhället i övrigt, är vegetarianer eller veganer.

Q: Betyder Vegan Friendly att all resans All Inclusive-mat är vegetarisk eller vegansk?

A: Nej, en mindre andel av utbudet i bufféerna är vegetariskt eller vegansk. Utbudet av kött och fisk är lika varierat som det alltid varit. Vegan Friendly betyder att vi försäkrar att det finns veganska och vegetariska rätter så att man inte är hänvisad till garnityr och sallader.

Hjälp oss att bli bättre!

Om du är vegan, vegetarian eller bara längtar efter ett bättre utbud för plantbaserad kost när du reser, berätta gärna för oss om dina önskemål och förväntningar. 


Vardagar: 08:00-17:00