Side/Belek, Turkiet

Kingdom & Pegasos World


Lägsta pris:
Barn från:

Kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Upplev det bästa av två fantastiska världar!

Om du bokar en resa där du kombinerar Land of Legends Kingdom och Pegasos World kan du se fram emot en praktfull familjesemester, där barnen och deras upplevelser kommer i första hand. 

Land of Legends Kingdom är äventyrligt och väldigt imponerande, men kan gott vara en smula överväldigande. Du kan därför kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med boende på ett annat hotell. 

Du bor de fyra första nätterna på Pegasos World och de sista tre nätterna på Land of Legends Kingdom.

Land of Legends Kingdom är ett av våra Premium Collection-hotell, som är våra lyxigaste och mest exklusiva hotell. Pegasos World är ett av våra populäraste hotell och en del av vår Nazar Collection, där All Inclusive-utbudet är familjevänligt och varierat och där vi har våra egna, skandinaviska barnklubbar. 

 

Transfer mellan hotellen

Transport mellan Land of Legends Kingdom och Pegasos World tar ca 50 minuter och är inkluderat i priset.

Kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med Pegasos World

Så här fungerar det!

Beroende på hur många personer ni är baseras kombinationen av de två hotellen på dessa rumstyper:

2-4 personer: Dubbelrum/Familjesvit balkong

På Land of Legends Kingdom bor ni i Dubbelrum. På Pegasos World bor ni i Familjesvit balkong. 

4-7 personer: Dubbelrum connection/2x Familjesvit balkong

På Land of Legends Kingdom bor ni i Dubbelrum connection. På Pegasos World bor ni i 2x Familjesvit balkong. 

 

Rummen på Land of Legends Kingdom:

På Nazar har vi aldrig förut sett så barnvänliga och fantasifulla rum som de på Land of Legends Kingdom, och vi är säkra på att särskilt barnen nästan skulle vara nöjda med att bara semestra på själva rummet. Alla rum på Land of Legends Kingdom är tematiserade rum med söta, tecknade, romerska gladiatorer och soldater, och överallt på rummet finns lustiga detaljer som det är roligt för barnen att gå på upptäcksfärd bland. 

 

Dubbelrum, 2-4 personer

I dubbelrummet på 38 m² finns två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

 

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection på 79 m² är egentligen två dubbelrum med två riktiga sängplatser och två bäddsoffor (190x100 cm) i varje rum. Dubbelrum connection har två tv och två toaletter. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna samt tre barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

Rummen på Pegasos World:

Pegasos World är byggt med fokus på familjer, och därför är de flesta rummen familjesviter. Rummen är rymliga och funktionella, och hos Nazar har vi värderat dem till att motsvara standarden på ett fyrstjärnigt hotell. Rummen är ljusa, fräscha och har en modern inredning i skandinavisk stil, och har alla renoverats i omgångar de senaste åren. 

 

Familjesvit balkong

I familjesviterna, som är ca 33 m², får du två separata rum. I sovrummet finns två riktiga sängplatser och i det andra rummet finns två bäddsoffor. Dessa mäter 180x90 cm i utfällt läge. 

Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få barnpris på två barn. Det är möjligt att boka sviten som ett enkelrum mot tillägg. Familjesviterna har klinkergolv och balkong med ett bord och två stolar. 

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

De specificerade rumstyperna kan inte ändras till andra rumstyper. 

Transfer mellan flygplatsen och de två hotellen tur/retur är inte inkluderat i resans pris. 

Transfer mellan Land of Legends Kingdom och Pegasos World är inkluderat i priset. Exakta detaljer och tidpunkter gällande transfer mellan hotellen kommer närmre avresa. 

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections