Nazar är Sveriges All Inclusive-specialist

All Inclusive med Nazar - bekvämt, enkelt och prisvärt!

När du reser med Nazar kan du vara säker på att du alltid semestrar på kvalitetssäkrade hotell! Vi handplockar alla våra hotell med stor omsorg och med en vision om att de bästa semesterminnena ska skapas här. 

Vi lovar våra gäster en annorlunda semesterupplevelse på unika hotell som inte finns hos andra på den nordiska marknaden - de är exklusiva för våra gäster. 
 

Nazars utbud kännetecknas av:

  • All Inclusive
  • Handplockade hotell
  • Nordiska barnklubbar
  • Hotell direkt vid stranden
  • Poolfaciliteter och vattenparker av hög kvalitet
  • Familjerum och sviter för minst 4 personer
  • Nordisk exklusivitet på nästan alla hotell i programmet 
  • Personlig service

 

Vi är Dream Providers

På Nazar har vi ett mål – att se till att dina semesterdrömmar uppfylls! Vi kallar oss själva för Dream Providers som en konstant påminnelse om det målet. För att nå dit ställer vi höga krav på oss själva och gör allt för att ge dig och din familj den perfekta semesterupplevelsen. 

 

Du är inte vår kund, du är vår gäst

Vår ambition är att vara nordiska familjers förstahandsval när de ska boka sin sommarsemester och vi ser dig och din familj som gäster, inte kunder. Vi vill genom en professionell och personlig service få dig att känna dig trygg både före, under och efter resan. 

 

Din åsikt är avgörande

Vi på Nazar strävar ständigt efter att förbättra oss och vi ställer höga krav på våra hotell. För oss är inga frågor för stora eller för små - du är alltid välkommen att vända dig till vår personal på huvudkontoret eller till våra guider på resmålet. 
Vi använder det internationellt vedertagna verktyget NPS (Net Promoter Score®) för att mäta vår kundnöjdhet och vi är väldigt glada över att på en skala från -100 till +100 ha skyhöga +72 som betyg - världsklass!
 

Läs mer om NPS här 
Jämför Nazars NPS med andra bolag i världen här


Nazar Nordic AB

Org.nr: 556649-4174. VAT-nummer: SE556649417401
 

Nazars huvudkontor i Norden är beläget i Malmö. Nazar är en del av TUI Group, världens ledande resebolag och är verksamma på över 180 destinationer, med fler än 30 miljoner gäster och flyger från 32 nyckelmarknader. 
 

TUI Group har sitt huvudsäte i Tyskland och sysselsätter cirka 48 000 anställda. 

I TUI Nordic, Nazars systerbolag i Norden, ingår:

TUI Sverige
TUI Danmark
TUI Norge
TUI Finland


Nazar är medlem i:

SRF (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen)
DRF (Danmarks Rejsebureau Forening),
SMAL (Suomen Matkailualan Liitto)
NRF (Norsk Reiselivs Forum) 


Nazar erbjuder resegarantier i Sverige, Finland och Norge. De danska gästerna är försäkrade under den svenska resegarantin. 


Vår historia

Nazar var den första researrangören i Norden som erbjöd All Inclusive-resor till medelhavsområdet.

 

2022 - I juni 2022 reser Nazars miljonte resenär! De lyckliga gästerna firas med pompa och ståt på Pegasos World och får även tillbaka HELA resans belopp! 

2021 - Pandemins år! Nazar börjar flyga i mindre skala under sommaren till Rhodos och till Turkiet, med stora säkerhetsåtgärder för att skydda gäster och personal. 

 

 

2020 - Nazar expanderar och börjar arrangera paketresor med reguljärflyg till Mallorca. Tidigt under året sprids Coronaviruset som en pandemi över världen och Nazar beslutar i ett tidigt skede att ställa in samtliga flygningar under 2020. Nazar prioriterade snabba återbetalningar och i stort sett inga gäster behövde vänta mer än några bankdagar för att få sina pengar tillbaka.

 

2019 - Nazar fyller 15 år och firar med att arrangera den spektakulära tävlingen Dream Plane! En tävling där över 4 000 lag runt om i Norden tävlar om att vinna ett helt flyg genom spel, lekar, skattjakter och inte minst taktik. Vinnarresan med 180 All Inclusive-resor på femstjärniga familjefavoriten Pegasos World görs i oktober samma år. 

 

2018 - Nazar lanserar det populära semesterparadiset Bulgarien som nytt resmål, med familjevänliga All Inclusive-hotell nära vidsträckta sandstränder, spännande historia och med ett behagligt och stabilt sommarklimat.

 

2016 - Nazar välkomnar klassikern Rhodos, med en handfull All Inclusive-hotell i populära Rhodos stad på norra ön. 

 

2014 - Nazar expanderar och säljer resor från Island och bliren storspelare på den nordiska resemarknaden. TUI Plc. och TUI AG  går sammanoch bildar nya TUI Group. 

 

2012 - Trots den ekonomiska krisen, presenterar Nazar sitt bästa resultat någonsin, både finansiellt och när det kommer till kundnöjdhet.  

 

2011 - Nazar är den första nordiska researrangören att erbjuda ett program enbart med All Inclusive-resor.

2009 - Nazar lanserar Nordens första All Inclusive-program till Kreta, som dock läggs ned efter sommaren 2011. 

 

2007 - De två stora resekoncernerna First Choice och TUI slås samman och bildar TUI Plc., världens största resekoncern. Nazar blir därmed systerbolag till TUI i Norden. 

 

2006 - Nazar expanderar och börjar arrangera resor även från Finland. Också här är Nazar först med att erbjuda All Inclusive-resor och främst 4- och 5-stjärniga hotell i Medelhavsområdet. 

 

2005 - Nazar startar Nilkryssningar på eget 5-stjärnigt fartyg och blir den första arrangör att erbjuda All Inclusive på Nilkryssningar. 

 

2004 - Nazar startar officiellt sin verksamhet från Sverige, Norge och Danmark vid ett pressmöte i Köpenhamn den 19 januari. Nazar är en del av den stora brittiska resekoncernen First Choice, och blir koncernens första investering i Norden. Turkiet och Egypten är de första länderna Nazar flyger till från Skandinavien.