Bli en del av Nazar

I en hög byggnad nära Malmö C sitter ett gäng med högt i tak och internationell stämning, som gör drömmar till verklighet. Kom till oss i Malmö eller nere i Europa om du också älskar att jobba med årets viktigaste händelse – semestern!

Nazars huvudkontor

Arbeta på Nazars huvudkontor

På huvudkontoret i Malmö har vi cirka 25 medarbetare som sköter de administrativa tjänsterna för de fyra nordiska länderna. Vi har fräscha och moderna lokaler som ligger ett stenkast från Malmö C. Perfekt för dig som pendlar och gillar lunch ute. Tack vare vår relativt lilla storlek råder det en härlig och öppen stämning på kontoret och här är alltid högt i tak.

I vårt interna Call Center blandas svenska, danska, norska och finska. Gemensam nämnare hos våra medarbetare är en väldigt hög servicekänsla. Från huvudkontoret i Malmö sköts även all marknadsföring, prissättning, kvalitetssäkring, IT och ekonomi.

Bli en Dream Provider

Arbeta som guide hos Nazar

Som guide eller aktivitetsguide får du kombinera din passion för att jobba med service eller barn, med att vara på en solig destination långt från regn och kyla.

Arbetsplatsen är främst våra 4- och 5-stjärniga hotell där de flesta av våra gäster bor. Som representant på våra resmål är du vårt ansikte utåt – du är på jobbet när våra gäster är på semester!

För oss är det viktigt att våra guiders personligheter och talanger får lov att lysa igenom i yrkeslivet och vi uppmuntrar våra medarbetare att utmana begreppet Dream Provider och ta det till nya nivåer!