Türkler/Alanya, Turkiet

Eftalia Village


7 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Gästbetyg
3.7 av 5
100% Green Energy
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
100 m 
Centrum
5 km/17 km 

Mysigt familjehotell med många stamgäster

På Eftalia Village blir du välkomnad i en öppen och charmig miljö med frodiga omgivningar och mysiga rumsbyggnader. De grönskande trädgårdarna mellan husen skapar en riktigt hemtrevlig stämning.

Eftalia Village är systerhotell till Nazars Eftalia Aqua och Eftalia Ocean, men stämningen här är lugnare och mer avslappnad, och du får känslan av att vara i en liten semesterby.

Hotellet är väldigt populärt, speciellt bland barnfamiljer, och hit åker många av våra stamgäster. Med barnpriser till och med 17 år och stora familjerum för upp till sju personer är detta det perfekta valet för en familjesemester!

De ljusa rummen är fördelade i små villor i flera våningar, och varje byggnad är namngivet efter en exotiskt frukt, så det är lätt att hitta till rummet, även för barnen.

När du bor på Eftalia Village har du fri tillgång till den enorma beach clubben Eftalia Island, som också kan nyttjas av gästerna på systerhotellen Eftalia Ocean och Eftalia Aqua. Här finns bland annat en stor vattenpark, pooler, barnklubb, restauranger och självklart en sandstrand! På familjeområdet finns också ett stort område med piratskepp, vattenrutschbanor och pooler, där hela familjen kommer att trivas.

Eftalia Village ligger i Türkler, med närhet till den lilla byn Avsallar, där det finns flera mysiga caféer, restauranger och butiker. Från hotellet är det cirka en halvtimmes bilfärd till den populära semesterorten Alanya. 

Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Enorm beach club

När du bor på Eftalia Village har du tillgång till den fantastiska beach clubben Eftalia Island som breder ut sig på ett enormt område längs stranden. Du ska bara över på andra sidan vägen från hotellet för att komma hit, och det gör du smidigt genom en tunnel. Här öppnar sig en värld av vattenaktiviteter, pooler, restauranger och så klart en härlig sandstrand. 

För barnen finns flera separata barnpooler med ett häftigt piratskepp med mindre vattenrutschbanor och annat skojigt vattenplask som de yngsta gästerna älskar. Runtom den ena barnpoolen går en liten lazy river där de minsta kan flyta runt i sina badringar eller bara simma med den svaga strömmen. De lite större barnen och även vuxna kommer att älska beach clubbens vattenpark, med inte mindre än 12 superhäftiga vattenrutschbanor.

I beach clubben finns också flera barer och restauranger, där du kan ta en paus från solen och avnjuta något svalkande att dricka i en av de sköna sofforna med en fantastisk utsikt över havet.

Sanden är finkornig och har inslag av småsten vid vattenbrynet. Vattnet blir snabbt relativt djupt. Här finns solsängar, parasoller och en strandbar som serverar snacks och lokala drycker. Detta ingår i All Inclusive-paketet. Du kan också mot ett tillägg hyra en strandpaviljong för en dag.

Beach clubben kan fritt nyttjas av gästerna på Eftalia Village och fyra andra Eftalia-hotell, bland annat de två familjehotellen Eftalia Ocean och Eftalia Aqua, som kan bokas genom Nazar.

På Eftalia Villages hotellområde finns också en vattenpark med flera fartfyllda vattenrutschbanor, en lugn pool och en stor aktivitetspool med underhållning och festliga aktiviteter.

Hotellet erbjuder handduksservice till både pool och strand mot en deposition.

Av säkerhetsskäl finns det ålders- och längdbegränsningar på vissa av vattenrutschbanorna. Läs mer under "Viktigt att veta innan du bokar det här hotellet".

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, byte av badhanddukar (deposition).

Eftalia Island:

Dryck utöver öl, vin, läsk och vatten. Mat och dryck på vissa av temarestaurangerna, spa, all dryck på diskoteket samt hyra av strandpaviljong.

Ät så mycket du kan!

Med All Inclusive på Eftalia Village får du allt du behöver av mat och dryck under din semester – och allt är betalt hemifrån!

I huvudrestaurangen serveras bufféer morgon, middag och kväll. Under dagen erbjuds olika sorters snacks samt pizza, kebab, färsk frukt och kakor runtom på hotellområdet. Du hämtar lätt en svalkande öl eller drink från de olika barerna. Alla lokala drycker är inkluderade i priset.

Glass på beach clubben är inkluderat för hotellets alla gäster under vissa tider på dagen. Det finns också flera restauranger och barer, både vid poolen och vid stranden.

På beach clubben finns det fyra temarestauranger: turkisk, italiensk, asiatisk och en grillrestaurang. Dessa kan besökas mot betalning. Kom ihåg att boka bord i god tid!

Var uppmärksam på att tider och utbud kan variera beroende på antal gäster och säsong.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Färskpressad juice, speciella cocktails, drycker på flaska, vissa importerade drycker, turkiskt kaffe och alla drycker på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren betalar du för alla drycker utöver öl, vin, läsk och vatten. Besök på temarestaurangerna.

Internationell barnklubb och häftig vattenpark

Med de många barnfamiljer som besöker Eftalia Village, är det alltid lätt för barnen att träffa jämnåriga lekkamrater – antingen i vattenparken, beach clubben eller i den internationella barnklubben. Hotellets spelhall med sina olika spelmaskiner är också alltid populärt.

Om barnen önskar annan underhållning än vattenparken, så arrangerar familjehotellets internationella aktivitetsguider varje dag en massa mys och skoj i den internationella barnklubben i beach clubben.

Barnklubben är ett lekparadis för hotellets alla barn mellan 4-12 år, där aktivitetsguiderna leker med barnen, gör kreativa saker, övar på dansen till minidiscot och arrangerar tävlingar. Dagens höjdpunkt är minidiscot, där barnen ivrigt visar upp sina kunskaper på dansgolvet, och vem vet, kanske kan de lära sina föräldrar ett par danssteg också!

På beach clubben finns en stor lekplats och även en miniamfiteater där barnen busar och leker.

För hela familjen

Nu när ni har gott om tid tillsammans, kan ni utmana varandra i bordtennis. Ni kan också spela biljard eller dart eller besöka Eftalia Villages spelhall.

Det finns flera butiker både på hotellet och vid beach clubben, som lockar med bland annat smycken, lädervaror och souvenirer. Om du vill hålla dig i form kan du besöka hotellets lilla gym, och om du skulle vilja ha lite extra avslappning kan du besöka spaet på hotellområdet eller i beach clubben.

Skulle det finnas några våghalsar i familjen kan det vara en bra idé att titta förbi Zipline-parken på Eftalia Island, där det finns både klättervägg och olika hinder.

På kvällen arrangeras underhållning av hotellets aktivitetsguider vid beach clubbens stora amfiteater, och vissa kvällar bjuds det på live musik. Efter underhållningen kan du dansa på beach clubbens stora utomhusdisco, och för de små barnen arrangeras minidisco. Även under dagen anordnas aktiviteter, poollekar, skumparty med mera. På hotellet kan du få ett program över semesterns många aktiviteter och underhållning.

Skulle du få lust att åka till marknaden eller bara titta på bylivet eller handla lokalt, ligger den populära semesterorten Alanya endast 18 km från hotellet. Alanya erbjuder inte bara en myriad av shopping och smakfulla matupplevelser utan har också spännande sevärdheter som är resan värd. Du hittar till exempel den kända, historiska borgen tronandes på klippan ovanför staden. Färden till Alanya klaras lätt med en av de många dolmus-bussar som kör fram och tillbaka mellan Incekum och Alanya.

Mot betalning

Tennisutrustning, upplyst tennisbana, Zipline-parken samt beach clubbens spa, drycker på diskoteket.

Ljusa rum med gott om plats

Rummen på Eftalia Village är fina, ljusa, moderna och trevligt inredda med härliga färger på väggarna. Rummen är fördelade på tio trevåningsbyggnader, som inte har hiss. Från rummen har du oftast utsikt mot trädgårdarna, poolen eller hotellets omgivningar.

Samtliga rum har laminatgolv eller klinkers, telefon, individuell luftkonditionering, tv, safety box (mot betalning), balkong och minikylskåp (utan innehåll). I badrummet finns duschkabin och hårfön.

Mot betalning

Safety box.

Dubbelrum för tre personer, 2-3 personer

Dubbelrum för tre personer, 2-3 personer

Dubbelrummen på ca 28 m² finns i alla byggnader och på alla våningar. Rummet har tre riktiga sovplatser. Dubbelrummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och ett barn och ett barn kan få barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dubbelrummen är på ca 32 m² och har tre riktiga sovplatser samt en extrasäng i form av en bäddfåtölj som mäter 180x90 cm. Dubbelrummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo tre vuxna och ett barn eller två vuxna och två barn, och två barn kan få barnpris.

Familjesvit för fyra personer, 2-4 personer

Familjesvit för fyra personer, 2-4 personer

I familjesviten på cirka 39 m² kan det bo 2-4 personer. Det krävs minst två fullt betalande och det är möjligt att få upp till två barnpriser. Familjesviten för fyra personer består av två separata rum med två riktiga sovplatser i vardera rum. Det finns luftkonditionering i båda rum, men med en gemensam kontroll för dem båda. Det finns dessutom en rymlig garderob i det ena rummet. Här kan bo max fyra personer.

Familjesvit för sju personer, 4-7 personer

Familjesvit för sju personer, 4-7 personer

Familjesviten är ca 58 m² och består av tre separata rum och har därmed plats för hela 4-7 personer  – perfekt för den stora familjen. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och här kan bo max sju personer, dock max sex vuxna. Upp till två barn kan få barnpris. Luftkonditionering finns i alla tre rum (dock med en gemensam kontroll till luftkonditioneringen) och det finns tv i två av rummen. Det finns totalt sex riktiga sängplatser och det finns möjlighet att ställa in en extrasäng som mäter 90x180 cm.

Turkiskt bad och massage

Om du verkligen vill slappna av, så unna dig ett par timmar i Eftalia Villages spa! Här kan du fritt nyttja både bastu och hamam, och mot betalning kan du få ett äkta turkiskt bad med skummassage, som rensar både kropp och själ.

Efteråt kan du känna den avstressade känslan sprida sig i hela kroppen i det fina avslappningsrummet. Passa på att njuta en stund för dig själv på din semester!

Mot betalning

Massage samt övriga behandlingar.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger i Türkler, utanför Alanya på Turkiets sydkust. I området runt hotellet kan det finnas ett mindre utbud av caféer och butiker, men vi rekommenderar att åka in till Alanya om du vill shoppa eller gå på sightseeing. Alanya är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter.

Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vattnet på stranden blir snabbt relativt djupt, så det är viktigt att ha små barn under uppsikt.

Beach clubben kan nyttjas fritt av gästerna på Eftalia Village och fyra andra Eftalia-hotell, där familjehotellen Eftalia Aqua och Eftalia Ocean kan bokas genom Nazar.

Eftalia Village är ett stort hotell med mycket folk, och även beach clubben är stor, så ibland kan stämningen vara livlig och aktiv, liksom det i huvudrestaurangen ofta är mycket aktivitet - speciellt under högsäsong, då det kan bildas lite trängsel vid buffén.

Observera att tider och utbud på restaurangerna kan ändra sig beroende på antal gäster och säsong.

Wifi på hotellet kan variera en del i hastighet och täckning, beroende på var på hotellområdet du befinner dig. Det är ett stort område med mycket folk, och därför kan det ibland vara lite svårare att logga in på wifi. Det finns inte wifi på beach clubben.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Av säkerhetsskäl finns det längd- och åldersbegränsningar för vissa vattenrutschbanor.

Vattenrutschbanor på beach clubben Eftalia Island:

Wide Slide
30 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Free Fall
32 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Black Hole
89 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Rafting West/East
69 meter långa. Åldersgräns 11 år, 7-10 år med vuxen. Pooldjup 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Kamikaze
54 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Multi Slide
54 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Body Slide
70 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Bowl
40 meter lång. Åldersgräns 14 år. Minimumlängd 145 cm. Pooldjup 180 cm.

Boomerang
23 meter lång. Åldersgräns 14 år. Minimumlängd 145 cm. Pooldjup 125-145 cm.


Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections