Alanya, Turkiet

Atak Apart

Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 348 svar
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 348 svar

6 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
500 m 
Centrum
2,5 km Alanya Bazar 
Atak Apart
Atak Apart_1
Atak Apart_2
Atak Apart_3
Atak Apart_4
Atak Apart_5

Härliga semesterlägenheter nära centrala Alanya

För många skandinaver är Alanya på den turkiska Rivieran det ultimata semesterparadiset. Kombinationen av vackra sandstränder, ett livfullt hamnområde, massor av shoppingmöjligheter, underskön natur och en fascinerande historia har under flera år lockat tusentals turister varje sommar. Nazar har länge haft stadshotell i Alanya, men på Atak Apart får du privata semesterlägenheter ca 2,5 km från centrala Alanya, som bjuder på den perfekta möjligheten att utforska Alanyas många frestelser på egen hand!

Atak Apart är ett litet, mysigt hotell, som ligger nära Alanyas berömda Kleopatrastrand och centrum. Hotellet renoverades för några år sedan och rummen och de gemensamma områdena är välhållna och funktionella. Atak är ett bra alternativ för dig som gärna vill bo privat, men samtidigt vill njuta av hotellets faciliteter, och i de rymliga lägenheterna kan ni bo upp till sex personer tillsammans.

Även om Atak ligger lite avsides på en lugn gata, är hotellet ett stadshotell, och visst oljud utifrån bör förväntas.

Gå i Kleopatras fotspår på stranden

Från Atak är det en kort promenad till Kleopatrastranden, som enligt legenden fått sitt namn av självaste Julius Caesar, som tyckte att stranden var lika vacker som den berömda, egyptiska drottningen. Här finns solsängar och parasoller och åtskilliga strandbarer som säljer glass, dryck och snacks. Längs med Kleopatrastranden löper en lång strandpromenad som bjuder in till vackra promenader i solnedgången. På Atak finns ett litet poolområde med separat barnpool samt solsängar och parasoller.

Observera att det inte ingår badhanddukar och det är inte tillåtet att ta med sig handdukar från hotellrummet till pool eller strand, så det kan vara en bra idé att ta med sig en badhandduk hemifrån.

Mot betalning

Hyra av solsängar och parasoll samt mat och dryck på stranden.

Mat och dryck

Frukosten serveras, mot betalning, som en buffé i restaurangen med ägg, ost, juice, bröd, marmelad; kort och gott allt du behöver för att gå på upptäcktsfärd med laddade batterier! 

Utöver detta är det möjligt att, mot betalning, köpa snacks, glass och dryck i den mysiga baren utomhus. Det vimlar av caféer och restauranger i centrala Alanya, ca 2,5 km från hotellet, så du bjuds på goda möjligheter att prova både de lokala specialiteterna och välkända, internationella favoriträtter under semestern.

Mot betalning

Mat och dryck.

Utforska Alanya

Även om du har alla möjligheter att slappa, både vid poolen och vid stranden under din semester, lockar ett boende på Atak verkligen till upplevelser i lokalområdet. Gå vilse bland de små snirkliga sidogatorna och se turkiska män spela backgammon på de lokala caféerna, eller shoppa loss på Alanyas stora handelsgator, där det vimlar av läderbutiker, smyckehandlare och souvenirbutiker.  

Du kan hitta en favorit i det enorma utbudet av restauranger i stan, eller dansa ända till morgonen på Alanyas många barer och nattklubbar. Om du gillar natur och historia bjuder Alanyas gamla borg in till en fantastisk utflykt högt upp på en klippa. Fråga också våra guider på destinationen, som arrangerar spännande utflykter till områden utanför staden.

Vill du ha lite förströelse på hotellet kan du spela dart eller bordtennis. Du kan också tillbringa ett par timmar i hotellets hamam, där du kan skämma bort dig själv med den ultimata turkiska upplevelsen, turkiskt bad. Här skrubbas hela kroppen och blir redo för en härlig, brun sommarkulör. På hotellet finns gratis trådlöst internet i lobbyn och vid poolen.

Mot betalning

Biljard, hamam, behandlingar i wellnesscentret.

Rymliga lägenheter för hela familjen

Lägenheterna på Atak Apart är välbehållna, funktionella och består av ett sovrum samt ett kombinerat sov- och uppehållsrum i förlängning av köket. I köket finns god förvaringsplats samt kylskåp och vattenkokare.

Hela lägenheten präglas av en intim och hemtrevlig atmosfär och i lägenheten finns tv, ett stort badrum med duschkabin och hårfön, samt safety box och individuell luftkonditionering i det kombinerade sov- och uppehållsrummet. På golven ligger klinkers och alla lägenheterna har balkong.

2-rumslägenhet, 2-6 personer

2-rumslägenhet, 2-6 personer

I lägenheten kan ni bo upp till sex personer, varav fyra kan vara vuxna. Här finns fyra riktiga sängar och två bäddsoffor. Lägenheten är på ca 30 m². Det är möjligt att, mot ett tillägg, boka lägenheten som enkelrum. Det är också möjligt att boka lägenheten med frukost mot ett tillägg.

Mot betalning

Luftkonditionering och safety box.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections