Tillval på resan

Vill du köpa till extra bagage, ta en Late check out eller boka en härlig Hamam?

Med våra tillval på resan, som du läser mer om nedan, unnar du dig och din familj en ännu bättre semester. Boka din charterresa med tillval hos Nazar - tryggt, lätt och bekvämt.

Comfort Class

Extra bekvämlighet på semestern

Uppgradera din semester med Comfort Class. När du bor på ett av våra Nazar Collection-hotell så har du möjlighet att köpa Comfort Class-paketet för extra bekvämlighet på semestern. Med Comfort Class har du bland annat VIP check in på hotellet, gratis trådlöst wifi på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden och mycket mer. Det finns ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka via vår kundservice, på telefon 0770 777 888.

Pris per vecka:
Vuxen: 1290:-
Barn: 250:- 

Comfort Class ska bokas senast tre dagar innan avresa. 

Comfort Class-paket måste bokas för alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

Läs mer här.


Side by side

Vill du bo i ett rum vid sidan av dina vänner eller din familj?

På våra Pegasos-hotell i Turkiet är det faktiskt möjligt att mot ett tillägg försäkra sig om att man hamnar i närheten av varandra.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Royal och Pegasos Resort är stora hotell, så det kan absolut vara en fördel att använda sig av denna möjlighet om ni vet att det gör semestern enklare och roligare ju närmre ni bor varandra. 

Om ni bokar två rum kan ni försäkra er om att bo max tre dörrar från varandra och det kostar 550:- per rum per vecka och är möjligt att boka till på de flesta rumstyper. 

Om du vill använda dig av denna unika möjlighet, kontakta oss på 0770 777 888, så hjälper vi dig med det praktiska!


Late check out

Behålla ditt rum fram till kl. 17.00 

När du reser med Nazar kan du köpa tillvalet Late check out på utvalda hotell. Istället för att lämna rummet kl. 11.00 eller kl. 12.00 kan du, mot tilläggsavgift, behålla ditt rum fram till kl. 17.00 på avresedagen. Late check out måste bokas och betalas senast fem dagar före avresa. Observera att det endast finns ett begränsat antal rum med Late check out. Under respektive hotell kan du se om tillvalet är möjligt.  


Kids Comfort

Sulky levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och du som förälder ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

På våra Pegasos-hotell kan du nämligen boka Kids Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet. 

Tillvalet Kids Comfort kan bokas en gång per bokning och innehåller en uppsättning per rum:

1 st vattenkokare

1 st barnstol

1 st flaskvärmare

1 st sulky

Pris: 430:-/vecka

(Endast Turkiet)


Hamam

Hamam är en traditionell turkisk massage

Börja din semester på det absolut bästa sättet! Hamam är en traditionell, turkisk behandling – en härlig kombination av värme, ånga, skrubb och massage. En professionell spaterapeut skrubbar din kropp ren från döda hudceller och ger dig den perfekta grunden för en gyllene, solkysst färg som håller längre. Behandlingen avslutas med en massage med tvålskum. 

När du bokar en resa till ett av våra Pegasos-hotell kan du boka hamam-paketet hemifrån. Paketet innehåller den traditionella skrubbningen och skummassagen, följt av en 30 minuters avslappnande oljemassage. Finns det någonstans där du verkligen kan skämma bort dig själv med wellness så är det i Turkiet, så ta tillfället i akt. Men se upp – det är starkt beroendeframkallande!

Pris 500:- per behandling

(Endast Turkiet)