Pegasos Planet

Tre härliga hotell till priset av ett!

De tre populära All Inclusive-hotellen Pegasos Resort, Pegasos Club och Pegasos Royal delar hotellområde. Det betyder att när du bor på någon av dessa hotell har du tillgång till alla hotellens gemensamma, och helt fantastiska, område. Här får du en gyllene, barnvänlig och långgrund sandstrand, flera olika poolområden, wipeout-bana, vattenrutschbanor, massor av aktiviteter för barn och unga, ett stort All Inclusive-program, sportfaciliteter och mycket, mycket mer!

Tre fantastiska hotell till priset av ett!

Pegasos Resort

Turkiets kanske bästa strand

På Pegasos Resort bor du precis vid en underbar, bred sandstrand med alldeles mjuk sand. Du kan slappna av vid den lugna poolen, eller delta i de många aktiviteterna i huvudpoolen. Det är en lite lugnare stämning på Pegasos Resort än på systerhotellet Pegasos Royal, trots att de ligger sida vid sida.

Pegasos Royal

Praktfullt hotell med stora familjerum

Pegsos Royal är ett populärt familjehotell med flera pooler med härlig och livlig stämning, samt en trevlig restaurang med öppen terrass, där du kan njuta av måltiderna som serveras i form av stora, inbjudande och varierade bufféer. Här är det också möjligt att boka familjerum plats för upp till åtta personer.

Pegasos Club

Populärt hotell för hela familjen

Pegasos Club är en sann fristad, belägen i sköna omgivningar direkt på stranden i Incekum. I bästa Pegasos-anda erbjuder hotellet massor av faciliteter för både barn och vuxna, och med både vanliga dubbelrum och familjerum finns det plats för hela familjen.

Pegasos Planet

Det stora hotellområdet som delas av Pegasos Resort, Pegasos Club och Pegasos Royal kallas Pegasos Planet – en hel värld av skojigheter!

Wipeout!

Wipeout-banan består av stora uppblåsbara kuddar, berg och hala hinder som flyter på vattnet. Här får ni lätt många timmar att gå!

Ingår i priset!

Våra gäster på Pegasos Planet får använda wipeout-banan utan extra kostnad!

Wipeout-banan är öppen dagligen kl 10.00-18.00 fr.o.m. 15 maj och slutet av september.

Observera att väderförhållanden som till exempel vind och vågor kan göra att banan måste stängas ner under kortare eller längre perioder.

Säkerhetsregler

  • Man måste vara minst 6 år gammal och minst 110 cm lång
  • Barn mellan 6-10 år måste ha sällskap av vuxen
  • Flytväst är obligatoriskt
  • Man måste vara simkunnig för att använda anläggningen
  • Användande av anläggningen sker på egen risk 

Skandinaviska aktivitetsguider

Under din semester här arrangerar våra passionerade och engagerade skandinaviska aktivitetsguider många härliga aktiviteter – det kan vara allt från spännande skattjakter till kreativa lekar, rolig underhållning och en uppsjö av roliga påhitt.

Skojigt så ända in i Norden

Vid de roliga aktiviteterna träffar barnen jämngamla kompisar från hela Norden.

Inkluderat i priset

Alla aktiviteter och underhållning i barnklubben är inkluderade i resans pris. 

Kul gemenskap för alla åldrar

Nazar har barnklubbar för olika åldrar med massa kul att erbjuda

Captain Nemo’s piratklubb

Vår skojiga barnklubb för yngre barn

  • Lek och bus för alla barn mellan 4-11 år
  • Olika temadagar för varje enskild dag
  • Finns på alla hotell där Captain Nemo bor

Chill Out Club

Vår grymma ungdomsklubb

Se hotellen i 360°

Nästan som att vara där själv! Upplev hotellen genom att klicka dig runt med pilarna i dessa 360°-filmer.

Pegasos Royal

Pegasos Resort

Extra allt för barnen - Kids Comfort

Bekvämt med sulky, barnstol och vattenkokare

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och du som förälder ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Resort och Pegasos Royal kan du nämligen boka Kids Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet. Paketet kan beställas hemifrån i mån av plats, genom att lägga till det under fliken tillval i samband med bokning. 

Läs mer om villkoren för Kids Comfort här.

Bra att veta om Nazars barn- och ungdomsklubbar

På våra Pegasos-hotell arrangeras Captain Nemo’s piratklubb 5-6 gånger i veckan för barn från 4-11 år från 15 maj t.o.m. 31 oktober. Minidiscot hålls minst 4 gånger i veckan. Chill Out Club, för ungdomar mellan 12–17 år, hålls från 1 juni t.o.m. 31 augusti, samt från 1 t.o.m. 31 oktober, och arrangeras 2–3 gånger i veckan.  

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeras Captain Nemo’s piratklubb 3-4 gånger i veckan för barn från 4-11 år från 1 juni t.o.m. 31 oktober. Minidiscot hålls 2-3 gånger i veckan. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeras inte på Rhodos.

På Anastasia Hotel & Apartments på Cypern arrangeras Captain Nemo’s piratklubb 3 gånger i veckan för barn från 4–11 år från 1 juni t.o.m. 31 oktober. Minidiscot hålls 2–3 gånger i veckan. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeras inte på Cypern.

Aktivitetsguiderna i Captain Nemo’s piratklubb pratar alltid skandinaviska och i Chill Out Club är det engelska eller skandinaviska som pratas.