Nyhet

Alanya, Turkiet

Relax Beach Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
 
Relax Beach Hotel
Relax Beach Hotel_1
Relax Beach Hotel_2
Relax Beach Hotel_3
Relax Beach Hotel_4
Relax Beach Hotel_5

Hotell precis vid Östra stranden i Alanya

Relax Beach Hotel är ett större typiskt stadshotell utanför Alanya centrum.

Relax Beach Hotel är ett större stadshotell utanför Alanya centrum. Här har de snygga, nyrenoverade rum och ett något större poolområde än många andra Alanyahotell. Här finns två medelstora pooler och hela tre lite mindre vattenrutschbanor!

På Relax Beach kan du fylla på tallriken och lämna resten till oss! Med praktisk All Inclusive lägger du din energi på att slappa eller utforska staden i stället.

Relax Beach Hotel ligger i utkanten av stan och är helt enkelt en utmärkt bas för din semester i Alanya. Hotellet ligger precis framför en relativt tungt trafikerad väg. Ljud från trafiken in i rummen är att förvänta.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Ingår solsängar och parasoll på hotellet?

Ja, här finns solsängar och flera parasoller, och de ingår utan extra kostnad. Både vid poolen och på stranden.

På Relax Beach Hotel finns två lagom stora pooler. En med två vattenrutschbanor och den andra med en mindre vattenrutschbana. Båda poolerna har varsin avgränsad liten del för de allra minsta barnen att plaska runt i.

Poolområdet har också en tillhörande poolbar.

Ett litet stenkast från hotellet, precis över gatan ligger den Östra stranden. Du når den från hotellet via en tunnel från poolområdet som går under vägen. Den lilla strandremsan, med småstensblandad sand, duger gott till att ta sig ett dopp när du inte känner för att ta dig till den berömda Kleopatrastranden längre bort. På stranden finns möjlighet att köpa dig något kallt att dricka om du vill.

Handdukar till pool och strand finns att låna i receptionen mot en deposition.

 

Mot betalning

Dryck på stranden, vissa vattensportsaktiviteter

Enkla smakupplevelser i trevlig miljö

I huvudrestaurangen på Relax Beach Hotel finns plats att sitta inomhus eller utomhus och blicka ut över poolområdet när du intar dina måltider. I konceptet ingår All Inclusive-bufféer till frukost, lunch och middag.

Några timmar under eftermiddagen finns enklare snacks när magen börjar kurra och om du vill sova ut på morgnarna finns en lite enklare sen frukost. En del lokal dryck ingår i din All Inclusive. Utöver huvudrestaurangen finns också en poolbar vid poolområdet.

Det serveras även kaffe med kaka vissa tider om eftermiddagarna. På hotellets framsida kan du sitta utomhus och njuta av en kvällsdrink eller en kaffe i en lounge-miljö. 

 

Mot betalning

Vissa importerade drycker

Vad kan man göra i Alanya?

Alanyas digra utbud av shopping, restauranger, barer och aktiviteter är det enda du behöver för att sysselsätta dig på din semester!

Hyr en bil och besök den stora dammen uppe i bergen vid floden Dim Çay, åk ner till det charmiga hamnområdet och strosa runt bland båtarna eller ät en middag uppe vid Alanyas magiska borg med hela staden som utsikt.

På hotellet finns en frisör om du är sugen på att skaffa dig en ny semesterfrisyr. Här finns också en butik med väskor och en klädbutik där du kan köpa skojiga saker till poollekar, eller kanske nya badbyxor? Blir du sugen på något gott utanför Relax Beach Hotels All Inclusive-tider finns ett litet livs på hotellet som säljer dryck, snacks och godis.

Relax Beach Hotel erbjuder wifi utan extra kostnad.

 

Mot betalning

Frisör, butiker

Bo bekvämt i Alanya

Rummen på Relax Beach Hotel är nyrenoverade och modernt inredda i ljust trä.

De har alla individuell luftkonditionering, wifi, safety box, tv, telefon, laminatgolv och te- och kaffefaciliteter. Rummen har även balkong, ett minikylskåp som fylls på mot en extra kostnad.

I badrummet finns duschkabin och hårfön.

 

Mot betalning

Safety box

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

I dubbelrummet på 18 m² finns tre riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan bo max tre vuxna, eller två vuxna och ett barn, och det är möjligt att få barnpris för ett barn. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 3-5 personer

Familjerum, 3-5 personer

Familjerummet på 40 m² består av två rum med en skjutdörr emellan. Här finns fyra riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 160x80 cm. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Här kan bo max fem vuxna, eller två vuxna och tre barn, och det är möjligt att få barnpriser för två barn.

Prova en turkisk specialitet!

Vad vore väl ett hotell i Turkiet utan ett eget hamam? Relax Beach Hotel har ett litet spa som erbjuder denna turkiska specialitet samt behandlingar av enklare slag. Här finns även en bastu och en ångbastu.

 

Mot betalning

Spa och behandlingar

Relax Beach Hotel ligger precis framför en relativt tungt trafikerad väg. Ljud från trafiken in i rummen är att förvänta.

Under högsäsong kan det bli trångt vid poolområdet.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections