Incekum, Turkiet

Pegasos Club


4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 15 år
Gästbetyg
3.8 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 

Populärt hotell för hela familjen

Hotellet Pegasos Club ligger direkt på stranden i Incekum sida vid sida med sina syskonhotell Pegasos Resort och Pegasos Royal. I sann Pegasos-anda erbjuder Pegasos Club gott om av faciliteter, matupplevelser och aktiviteter för både barn och vuxna. Eftersom hotellet delar sitt utomhusområde med grannhotellen Pegasos Royal och Pegasos Resort får du använda alla aktiviteter, faciliteter, barer och pooler på samtliga tre hotell – förutom bufféerna, de äter du på ditt eget hotell.

De tre hotellens gemensamma område kallas för Pegasos Planet. Läs mer om det under fliken ”Pegasos Planet”.

Turkiets bästa wipeout-bana?

I havet vid hotellets strand ligger en lång pir ut i vattnet, och intill piren ligger en cool wipeout-bana med spännande hinder, som får användas kostnadsfritt av alla Nazar-gäster.

Nazars skandinaviska barnklubbar

Våra skandinaviska aktivitetsguider underhåller barnen i vår egen, fantastiska barnklubb Captain Nemos piratklubb. Lite äldre barn kan hänga i vår ungdomsklubb Chill Out Club – alltihop inkluderat i priset!

All Inclusive på Pegasos Club

Pegasos Club har ett All Inclusive-program som består av bufféer, snacks, barer, temarestauranger och obegränsad tillgång till glass större delen av dagen. Pegasos Club har även veganska och vegetariska alternativ i buffétrestaurangen som en del i satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Våra gästers favoriter:

Barnpris till och med 15 år

Vattenrutschbanorna i Captain Nemos Castle

Fartfylld wipeout-bana för äventyrare

Turkiets kanske vackraste sandstrand – precis utanför hotellet

Här finns våra egna nordiska guider!

Glass inkluderat i priset – större delen av dagen

Vi rekommenderar det här hotellet till barnfamiljer med barn i alla åldrar som vill ha ett aktivt hotellområde med mycket att välja på och en riktigt bra barnklubb!

Det här hotellet ingår i Nazar Collection, där du hittar våra mest familjevänliga hotell med våra egna skandinaviska barnklubbar.

Vad är Pegasos Planet?

Pegasos Planet är ett stort område som består av tre hotell och deras gemensamma omgivningar. När du bor på något av de tre populära All Inclusive-hotellen Pegasos Resort, Pegasos Club och Pegasos Royal får du använda hela det stora gemensamma området kring hotellen och de faciliteter som finns där.

All Inclusive

Pegasos Planet har flera barer både vid poolerna och stranden. Ta en kall dryck vid Pegasos Royal eller varför inte en turkisk kaffe vid poolen på Pegasos Club? Välkommen också att besöka vilken av temarestaurangerna du vill en gång utan extra kostnad. Vi rekommenderar den turkiska restaurangen med spännande rätter som får dig i rätt semesterstämning. Barer, snackbarer glasskiosker och temarestauranger får du använda vilket av de tre hotellen du än bor på. Dina huvudmåltider äter du däremot på den buffétrestaurang som tillhör ditt hotell.

Pool och strand

Här finns pooler för alla smaker! Gillar du lugn och ro kan du nyttja Pegasos Resorts lugnare pool för vuxna. Vill du ha musik är det poolerna vid Pegasos Club eller Royal som gäller. Och vill du åka vattenrutschbana finns de mellan hotellen Pegasos Resort och Royal i Captain Nemos Castle för de större barnen, eller ännu mindre banor för de minsta. Behöver du en paus från solen finns inomhuspoolerna som ligger i Pegasos Resort och i Pegasos Royal.

Utanför Pegasos Club ligger en lång pir och bredvid den en spännande wipeout-bana. Den får du använda utan extra kostnad när du reser med oss!

Aktiviteter

Gillar du sport och aktiviteter? Vilken tur, här finns gott om sporter att utöva! De tre hotellen delar flera tennisbanorna som ligger vid sidan av och framför Pegasos Royal. Här finns även vattensporter vid stranden, gym och guideledda aktiviteter att ta del av vid valfritt hotell. Och glöm inte att besöka en amfiteater om kvällarna oavsett vilket hotell du bor på. Här bjuds på dans, shower, musik och det bästa av allt: Nazars barnklubbars minidisco!

Bra att veta

Vissa barer, restauranger och glasskiosker besöks mot en extra kostnad

All Inclusive på Pegasos Club

Morgon, middag och kväll serverar Pegasos Club bufféer med ett urval av turkiska och internationella maträtter. Här finns förrätter, sallader, bröd, olika grytor och också ett urval av frukt och desserter. I buffétrestaurangen kan du välja att sitta inomhus eller ute på terrassen och äta. Både ute och inne i restaurangen är det ofta högt tempo och mycket hålligång!

Det finns även en särskild avdelning där det serveras en viss nivå av specialkost – läs mer om detta under fliken ”Att resa med allergi eller matintolerans”.

Barer och snackbarer på Pegasos Club

Hela Pegasos Planet-området har flera barer att välja på och du får besöka alla när du bor på Pegasos Club. Alla tre Pegasos-hotell har en bar i anslutning till poolerna och barer finns också längs med stranden, som även de är All Inclusive, så du inte ska behöva lämna stranden för en svalkande dryck. All lokal dryck är All Inclusive, och det finns tydlig information om vilka drycker som ingår. På de tre Pegasos-hotellen kan du också ta dig ett middagssnack mellan måltider.

Vilka temarestauranger finns på Pegasos Club?

Det gemensamma hotellområdet Pegasos Planet har tre temarestauranger som du som bor på Pegasos Club är välkommen att besöka: en turkisk, en italiensk och en asiatisk. En gång i veckan kan du äta middag på en av dessa utan extra kostnad och i mån av plats.

Barnens All Inclusive

På Pegasos Club finns flera matalternativ som barn brukar tycka om! Både i buffétrestaurangen och bland den enklare mat som erbjuds mellan måltider. Dessutom ingår glass i All Inclusive-konceptet under delar av dagen!

Veganska All Inclusive-alternativ

Pegasos Club ingår i konceptet Vegan Friendly by Nazar och erbjuder ett visst veganskt och vegetariskt utbud till frukost, lunch och middag i buffétrestaurangen. I vissa fall kan hotellet erbjuda förrätter, snacks och/eller bakverk i vegansk tappning.

Det här ingår i All Inclusive-konceptet på Pegasos Club:

All Inclusive-buffé. Frukost, lunch och middag

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck mellan kl 10.00-01.00

1 besök på 1 temarestaurang (vid 1 veckas vistelse)

Lokal alkoholhaltig/alkoholfri dryck i strandbaren

Glass större delen av dagen

Snacks under delar av dagen

Bra att veta:

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Boka bord på temarestaurangerna i god tid, gärna i början av din vistelse

Dryck på flaska, importerade drycker, färskpressad juice, vissa snacks och besök utöver inkluderat besök på temarestaurang ingår inte i ditt All Inclusive-program

Vissa av temarestaurangerna ligger utomhus, och därför beror öppettiderna på väder och säsong

Rökning kan förekomma på gemensamma platser utomhus

Ett familjehotell med poolutsikt

Pegasos Club är ett familjehotell med 417 rum. Alla rum är funktionellt och ljust inredda och har utsikt mot land, poolområdet eller delar av havet. Rummen har laminatgolv eller heltäckningsmatta.

Side by side

Försäkra dig om att bo vid sidan av dina vänner i resesällskapet! Detta är en unik garanti – perfekt för den stora familjen eller kompisparen som reser tillsammans. Boka två rum av samma typ och var garanterad att bo max tre dörrar bort från varandra. Det här upplägget finns på de flesta av våra rumstyper. Läs mer om Side by side här.

Det här finns på alla rum:

Balkong

Central luftkonditionering

Minibar som fylls på mot extra kostnad

Wifi mot extra kostnad

Tv, telefon,

Safety box mot extra kostnad

Duschkabin och hårfön

Bra att veta:

Luftkonditionering är i gång beroende på temperatur och säsong

Om du bokar Comfort Class är wifi på rummet inkluderat

På rummen som vetter mot landsidan kan det förekomma oljud från vägen utanför hotellet

På rummen som vetter mot pool och hav kan det förekomma oljud från hotellets kvällsaktiviteter

Mot betalning

Wifi, safety box, påfyllning av minibar

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrum, 2 personer

Dubbelrummen på 23 m² består av ett rum med två riktiga sängplatser och balkong. Här krävs minst två fullt betalande och man kan bo max två vuxna. Dubbelrummet kan bokas som ett enkelrum mot ett tillägg.

Deluxerum, 2-4 personer

Deluxerum, 2-4 personer

Deluxerummen på 25 m² består av ett rum med delvis havsutsikt och balkong. Här finns två riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor som mäter 190x80 cm vardera. Här krävs minst två fullt betalande och man kan bo max tre vuxna och ett barn, och få två barnpriser.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Familjerummet på 38 m² består av två rum med delvis havsutsikt och de flesta har balkong. Här finns två riktiga sängplatser och två extrasängar i form av bäddsoffor som mäter 190x80 cm vardera. Här krävs minst två fullt betalande. Man kan bo max fyra vuxna och få två barnpriser.

Poollek och vattenrutschbanor

Vid alla tre Pegasos-hotellen finns olika poollandskap som var och en har olika karaktärer. Varsågod att utforska dem alla i din egen takt och välj de som passar dig bäst. Utanför Pegasos Clubs grannhotell Pegasos Resort ligger den något lugnare poolen, där du kan njuta av ett svalkande dopp. Vill du hellre ha underhållning kan du besöka poolerna på Pegasos Royal och Pegasos Club, där det arrangeras aktiviteter och spelas musik.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

När vi på Nazar frågar våra yngsta gäster vad det bästa på semestern har varit är svaret ofta detsamma: Captain Nemos Castle! Vattenrutschbanorna och de barnvänliga poolerna som omger den lustiga lilla vattenparken blir aldrig tråkiga och det finns ofta massor av nya lekkamrater att lära känna. Babypoolerna med mycket grunt vatten ger de små möjligheten att ta ett svalkande dopp, även om de inte har lärt sig att simma.

Stranden på Pegasos Club

Pegasos Club ligger precis framför en lång finkornig, gyllene sandstrand som är barnvänlig och långgrund. Stranden bjuder dessutom på riktigt vackra solnedgångar över havet. Vid stranden ligger en stor, actionspäckad wipeout-bana – en bana bestående av uppblåsbara hinder som flyter på vattnet. Den kan användas helt fritt av alla Nazar-gäster! Banan är öppen under högsäsong, med undantag för dåliga väderförhållanden.

Här kan du se filmer och bilder från den häftiga wipeout-banan.

Måste jag packa egen handduk till ett Pegasos-hotell?

Nej, handdukar till pool och strand lånar du vid hotellets spa utan extra kostnad. Du hämtar ut din handduk med ditt handdukskort som du får vid ankomst till hotellet. Du får byta din handduk varje dag i utbyte mot din gamla handduk. Handduksservicen är öppen under vissa tider på dagen.

Det här finns på stranden på Pegasos Club:

Vissa vattensportsaktiviteter mot extra kostnad

Solsängar och parasoller utan extra kostnad

Strandbar med dryck - helt All Inclusive!

Bra att veta:

Musiken från de aktiva poolerna hörs delvis även vid den lugnare poolen

Av säkerhetsskäl finns begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor. Läs mer om reglerna under fliken ”Viktigt att veta innan du bokar din resa”.

Nazars barn- och ungdomsklubbar!

Captain Nemos piratklubb – Nazars barnklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb målas, busas och spelas det en massa! Barnen får prova ansiktsmålning och förbereda för veckans stora tillställning: Captain Nemos födelsedag, där piratkaptenen firas med födelsedagstårta och sång. Alla Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som leds av våra egna skandinaviska aktivitetsguider.

Temadagarna Crazy Fun!

Flera gånger i veckan har barnklubben ett nytt tema för dagen. Bli sjörövare för en dag under Pirate Day med fantastiska skattjakter och riktig piratskola. Eller vad sägs om vattenlek under Splash Day där barnen utmanar sina nya kamrater i vattenkrig. Under Challenge Day får barnen en upplevelse i utmaningarnas tecken. Och på Crazy Day lossar vi på reglerna och vad som helst kan hända!

Kvällens stora begivenhet är självklart minidiscot där barn i alla åldrar dansar till de bästa semesterhitsen! Minidiscot arrangeras minst fyra kvällar i veckan.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklubb

De stora barnen har en helt egen klubb där de kan hänga med andra nordiska ungdomar och få nya vänner. I vår Chill Out Club kan man sporta, lyssna på musik eller njuta av solen i varandras sällskap.

Underhållning för barn

Det finns fullt av aktiviteter och underhållning för barn utöver barnklubbarna på Pegasos Club. Behöver de små en paus från vattenlekar finns en lekplats på området, och också en liten spelhall utomhus där barnen kan spela spel mot en extra kostnad. Men det bästa av allt är vår egen barnklubbs minidisco där barnen får dansa tillsammans och visa upp sina nya moves för glada föräldrar!

Det här finns också på barnens Pegasos Club:

Barnpooler och vattenrutschbanor i Captain Nemos Castle!

Barnklubbhus med plats för inom- och utomhuslek

Egen buffé i huvudrestaurangen

Stor och cool wipeout-bana vid stranden!

Bra att veta om Nazars barn- och ungdomsklubbar:

På våra Pegasos-hotell arrangeras Captain Nemo’s piratklubb 5-6 gånger i veckan för barn från 4-11 år från 15 maj t.o.m. 31 oktober. Minidiscot hålls minst 4 gånger i veckan.

Chill Out Club, för ungdomar mellan 12–17 år, hålls från 1 juni t.o.m. 31 augusti, samt från 1 t.o.m. 31 oktober, och arrangeras 2–3 gånger i veckan.

Kids Comfort – Tillval som underlättar för barnfamiljen!

Vi på Nazar älskar barn, och vill att alla i familjen ska kunna slappna av på semestern! På Pegasos Club kan du boka Kids Comfort och få en sulky, en barnstol och en vattenkokare levererad till rummet. Lämna barnvagnen hemma och gör semestern ännu lättare. Kids Comfort bokas som tillval samtidigt som du bokar din resa.

Vad finns det att göra på Pegasos Club?

Pegasos Club och hela Pegasos Planet erbjuder massor av aktiviteter för både barn och vuxna gäster. Under dagen kan du delta i någon av de många aktiviteter som arrangeras vid poolområdena eller på stranden. Flera kvällar i veckan är det shower i någon av amfiteatrarna och vad kan vara bättre än att runda av ännu en semesterdag med en svalkande drink i utomhusbaren på Pegasos Club?

Wifi

Wifi i lobbyn finns utan extra kostnad, men på rummen är det mot extra kostnad. Om du bokar Comfort Class är wifi på rummet inkluderat. Hastigheten på hotellets wifi varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.

Ett urval av aktiviteter på Pegasos Club:

Beachvolleyboll, tennis, dart och bordtennis bland mycket annat!

Ett urval av underhållning på Pegasos Club:

Kvällsshower, dans och underhållning i den stora amfiteatern utomhus

Läs mer om aktiviteter och underhållning för barn under fliken ”För barn och ungdomar”

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, tennisbana, hyra av tennisutrustning, wifi på rummet såvida du inte bokat Comfort Class

Spautbudet på Pegasos Club

På Pegasos Club kan du boka tid för spa! Spaet erbjuder massage och ett utbud av behandlingar som till exempel hamam – det turkiska badet, manikyr eller pedikyr.

Boka hamam-paketet

På Pegasos Club kan du boka ett hamam-paket hemifrån. Paketet innehåller traditionell skrubbning och skummassage och 30 minuters avslappnande oljemassage. Välj bara till hamam-paketet som tillval när du bokar din resa! Läs mer om hamam-paketet här.

Fitness och gym på Pegasos Club

På Pegasos Club erbjuds gott om aktiviteter för dig som vill hålla kroppen i gång på semestern. Ta del av vattengymnastik eller aerobics- och step-klasser som leds av de duktiga internationella aktivitetsguiderna. Ibland hålls även pass för morgongymnastik och stretchning. På Pegasos Planet-områdets övriga hotell finns både gym och inomhuspool som Pegasos Clubs gäster får utnyttja fritt.

Ett urval av träning på Pegasos Club:

Morgongymnastik och stretching

Vattengymnastik

Vattenpolo

Aerobics och Step

Mot betalning

Alla behandlingar samt användning av spaavdelningens faciliteter

Incekum/Alanya

Hotellet ligger i Incekum, utanför Alanya på Turkiets sydkust. I området runt hotellet kan det finnas ett mindre utbud av caféer och butiker, men vi rekommenderar att åka in till Alanya om du vill shoppa eller gå på sightseeing. Alanya är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter.

Att resa med allergier och matintollerans

Specialkost, såsom glutenfri eller laktosfri mat, kan vara svårt att finna i vissa länder, då det inte är lika vanligt med allergier utomlands som hemma i Norden. Du kan alltså inte räkna med att det finns på det resmål du har valt. På de hotell vi samarbetar med och på de restauranger och butiker som finns på resmålen kan det vara svårt för personalen att förstå hur viktigt det är att en person som är allergisk inte får få i sig det födoämne som han/hon är allergisk mot. Vi som researrangör har ytterst liten påverkan på tillagningsmetoder och utbud av specialmat på de hotell vi samarbetar med på våra destinationer. Hotellen har gäster från alla världens länder och därför kan det vara svårt eller omöjligt för hotellet, att kunna möta allas önskemål. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har frågor.

På våra Pegasos-hotell; Pegasos Club, Pegasos Royal, Pegasos Resort och Pegasos World, dit de flesta av våra gäster väljer att resa, kan de servera ett visst utbud av specialkost. Det handlar då framför allt om specialkost för gäster med glutenallergi, nötallergi och laktosintolerans. I glasskiosken finns även laktosfria alternativ. Vi utför tillsammans med dessa hotell ett kontinuerligt arbete för att kunna erbjuda specialkost, men vi vill samtidigt poängtera att All Inclusive-utbudet inte är lika omfattande som för icke-allergiker.

Om du reser till ett av de ovannämnda hotellen, har du möjlighet att informera hotellet direkt om dina allergier eller din matintolerans med ett webbformulär som vi har utvecklat tillsammans med hotellen. Detta kan du lätt fylla i innan din resa och skicka direkt till hotellet. Om du skulle ha specifika frågor om din matallergi innan du reserverar din resa, är du också välkommen att fylla formuläret och skicka till hotellet, innan du bundit dig till en bokning. Informera även hotellet eller Nazar-guiderna på hotellet vid ankomst om allergin, så kan de ordna en träff med restaurangpersonalen som i sin tur kan gå igenom matutbudet tillsammans med dig. Om du önskar fylla i allergiformuläret och kontakta Pegasos Club, Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med frågor kring allergi eller matintolerans, klicka här.

Allmänt

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Hastigheten på hotellets wifi varierar beroende på antal användare och var på hotellet du befinner dig.

I och med de fantastiska familjefaciliteterna och våra uppskattade barnklubbar har vi på Nazar givit det här hotellet fyra n.

Mat och dryck

I huvudrestaurangen är det ofta mycket aktivitet – och under högsäsong är det ofta trängsel. Tips! Anpassa dina restaurangbesök efter när det inte är rusningstrafik.

Mjukglass serveras endast under vissa delar av säsongen.

Barn och ungdomar

På våra Pegasos-hotell arrangeras Captain Nemo’s piratklubb 5-6 gånger i veckan för barn från 4-11 år från 15 maj t.o.m. 31 oktober. Minidiscot hålls minst 4 gånger i veckan.

Chill Out Club, för ungdomar mellan 12–17 år, hålls från 1 juni t.o.m. 31 augusti, samt från 1 t.o.m. 31 oktober, och arrangeras 2–3 gånger i veckan.

Pool och strand

Utomhuspoolerna är inte uppvärmda och kan vara relativt kalla precis i början och slutet av säsongen.

Vid de aktiva poolerna är det ofta mycket livlig stämning, högljudd musik och ibland en del trängsel.

Wipeout-banan är öppen dagligen kl 10.00-18.00 fr.o.m. 15 maj och slutet av september. Var uppmärksam på att banan kan stängas i kortare eller längre perioder på grund av blåst eller stora vågor. Även säsongen för wipeout-banan kan påverkas av detta. Av säkerhetsskäl finns det minimigränser på ålder- och längd för att få använda wipeout-banan. Minimilängd är 110 cm och barn mellan 6-10 år får använda banan tillsammans med en vuxen.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lång, pooldjup 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo’s gröna vattenrutschbana

37 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's blåa vattenrutschbana

20 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's orangea vattenrutschbana

47 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's gula vattenrutschbana

8,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen grön vattenrutschbana

35 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen gul vattenrutschbana

6,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal vit vattenrutschbana

4 m lång, pooldjup 1,20 m.

Barnpool (svampen)

5 m lång, pooldjup 35 cm. För barn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutschbana

28,5 m lång, pooldjup 1,30 m.

Vit tunnel

11,5 m, pooldjup 1,30 m.

Öppen pool

6,3 m lång, pooldjup 1,30 m.

Barnpool Mickey Mouse 1

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 2

5,70 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 3

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Uppgradera din semester med Comfort Class!

På detta hotell är det möjligt att köpa till Comfort Class-paketet, som ger din semester extra komfort. Med Comfort Class har du bland annat VIP check-in på hotellet, gratis trådlöst wifi på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden, och mycket mera. Det finns bara ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka!

Allt detta får du med Comfort Class:

  • Reserverade solsängar på stranden
  • VIP-incheckning vid ankomst på hotellet
  • Gratis wifi på rummet 
  • Möjlighet för ett extra besök på en av hotellets à la carte-restauranger
  • Sen utcheckning på avresedagen till kl 18.00
  • 20% rabatt på alla behandlingar i hotellets wellnesscenter
  • Uppfylld minibar vid ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvatten, 1 l vatten)
  • Två morgonrockar och två par morgontofflor
  • Poolhanddukar på rummet vid ankomst

Comfort Class ska bokas senast tre dagar innan avresa.

Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

 

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections