Faliraki, Rhodos

Stamos Plus


4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 14 år
Gästbetyg
3.5 av 5
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
800 m 
Centrum
1 km 

Gemytlig semesterstämning

Stamos Plus är ett fint All Inclusive-hotell utan krusiduller, som ligger i Faliraki. Det råder en behaglig och avslappnad semesterstämning vid hotellets pooler, där tiden tillbringas med att koppla av, sola, bada, läsa böcker och att bara njuta av att ha semester!

Det är endast 800 meter till stranden i Faliraki, så du kan också ta ett uppfriskande dopp i havet!

Både frukosten, lunchen och kvällsmaten är en del av All Inclusive-utbudet och serveras som buffé, i vilken det bjuds på både medelhavsinspirerad och grekisk mat.

Du bor i rymliga och nyrenoverade rum, som är enkelt och stilrent inredda i ljusa nyanser.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Mysigt poolområde

Vid hotellets pooler är det härlig semesterstämning! Här kan du sola och bada, läsa, njuta och bara koppla av.

Här finns också en liten barnpool. Poolbaren är en del av All Inclusive-programmet, så här kan du hämta förfriskningar, och under vissa tider av dagen även lättare snacks.

Det är endast 800 meter till stranden i Faliraki, så du kan också ta ett uppfriskande dopp i havet!

Mot betalning

Solsängar och parasoller på stranden.

Ät dig glad!

På Stamos Plus ingår All Inclusive i priset, vilket betyder att du inte behöver leta efter restauranger eller bekymra dig om matbudgeten – på så vis kan du slappna av ordentligt och njuta av semestern på riktigt! Både frukost, lunch och kvällsmat serveras som buffé, i vilken det bjuds på både medelhavsinspirerad och grekisk mat.

Under dagen serveras det lättare snacks vid poolbaren, och under ett par timmar på eftermiddagen serveras det kaffe, kakor och glass.

Lokal dryck i form av vin, fatöl och lokal sprit ingår i All Inclusive-programmet.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

All mat och dryck efter kl. 22.30.

Upplev Rhodos stad

På Stamos Plus bor du inte långt från den livfulla och populära semesterbyn Faliraki som, speciellt under sommarmånaderna, sjuder av liv och rörelse av de många unga turisterna som väljer denna stad just på grund av hålligånget. Utöver att besöka Faliraki kan du ta en tur till Rhodos stad.

Det är en levande stad med en ytterst charmig gammal stadsdel med smala, kullerstensbelagda gator, en imponerande borg och en uppsjö av mysiga caféer, barer och restauranger.

På hotellets grönområde kan du spela volleyboll, och det finns emellanåt även möjlighet att vara med på yogaklasser. Ibland arrangeras ett minidisco för barnen och en gång i veckan arrangerar hotellet en stämningsfull grekisk afton med livemusik på kvällen.

Wifi är kostnadsfritt vid poolen, på rummen och i lobbyområdet på Stamos Plus.  

 

Rymliga, nyrenoverade rum

Rummen på Stamos Plus är ljusa, rymliga och nyrenoverade. De är fint, enkelt och stilrent inredda i ljusa färger. Här finns tv, minikylskåp, individuell luftkonditionering, safety box, vattenkokare och hårfön.

Mot betalning

Safety box.

Dubbelrum Large, 2-3 personer

Dubbelrum Large, 2-3 personer

Dubbelrum Large är cirka 27 m² och här finns två riktiga sängplatser samt en extrasäng. Denna mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max tre personer här och det är möjligt att få ett barnpris.

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviten är cirka 45 m² och här finns ett sovrum med två riktiga sängplatser och ett uppehållsrum med två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Det finns inte badhandduksservice på hotellet, så vi rekommenderar att du tar med dig dem hemifrån.

Wifi på hotellet kan variera en del i hastighet och täckning, beroende på var på hotellområdet du befinner dig.

Aktiviteter och program varierar under hela säsongen beroende på antalet gäster och väderförhållanden.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Miljöskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt (tidigare boendeskatt) på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

 

1-2 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7.00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10.00 euro per rum eller lägenhet och natt

 

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections