Nazar Collection

Familjefavoriter med Nazars egna barn- och ungdomsfaciliteter


Nazar Collection är samlingsnamnet för våra mest populära hotell, där de flesta av våra gäster väljer att bo. På dessa hotell erbjuder vi en omfattande guideservice och på Pegasos ResortPegasos World, Pegasos Club och Pegasos Royal ingår vår egen skandinaviska piratklubb och ungdomsklubb. Hotellen håller en hög standard och har många, fina faciliteter för hela familjen. De ligger direkt vid stranden, har stora poolområden och vattenparker – det självklara valet för en familjesemester för både stora och små.

Alla Nazar Collection-hotell har 4-5 och erbjuder all komfort, underhållning och aktiviteter som familjen behöver under sin semester – och naturligtvis All Inclusive. 

När vill du resa?

Ett Pegasos-hotell passar perfekt att resa till vår, sommar eller höst! Välj vilken årstid som passar dig bäst, och hitta våra bästa erbjudanden under de olika årstiderna nedan.

Det här ingår i Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive-urval med läckra bufféer, snacks, dryck och glass.

Med All Inclusive behöver du inte bära med dig plånboken hela tiden; för allt är redan betalt hemifrån! På våra Nazar Collection-hotell får du ett brett utbud av läcker mat och dryck som faller hela familjen i smaken – och glass är självklart inkluderat!

Läs mer

Barnklubbar

Här har vi skandinaviska barnklubbar och ungdomsklubb.

Vår Nazar Collection är barnens självklara favorit! Våra passionerade skandinaviska aktivitetsguider ordnar massor av lek, skoj och nöje i vår populära Captain Nemo’s piratklubb och det härliga minidiscot.

Läs mer

Vattenparker

Här finns det många vattenrutschbanor i alla storlekar, och flera pooler att välja mellan.

Snirkliga tunnlar, oväntade kurvor och massor av fart! Ta er också an den utmanande wipeout-banan i vattnet utanför stranden – här kommer ni definitivt också bli våta, glada och få er några härliga skratt!

Läs mer

Våra Nazar Collection-hotell