All Inclusive

Slipp leta runt efter bra matställen - njut istället av mer tid med dina nära och kära!

Överväldigande bufféer, svalkande glass, mumsiga sötsaker och svalkande dryck alltid nära tillhands – All Inclusive med Nazar innebär att hela familjen hittar något de gillar.

All Inclusive är:

  • Smidigt, för att alla i familjen kan äta eller dricka när de vill
  • Enkelt, för att du kan lämna plånboken på hotellrummet
  • Billigt, du betalar i förväg och får inga dyra överraskningar i efterhand

Denna sida är uppdelad i tre kategorier: Barnens All Inclusive, Prisvärd All Inclusive samt à la carte- och temarestauranger, allt för att hjälpa dig navigera i det stora utbudet av All Inclusive. Du hittar även information om vad All Inclusive innebär på våra olika Collections samt inspiration i form av bilder och filmer.

Bon appétit!

All Inclusive på våra olika Collections

Vi har delat in alla våra hotell i fyra olika kollektioner för att göra det lättare för dig att välja. Vad du kan förvänta dig av All Inclusive-programmet på respektive hotell speglas i vilken av dessa kollektioner hotellet ingår, och även antal n hotellet har.

Nyhet! Vegan Friendly med Nazar

Idag är 10% av Nordens befolkning veganer eller vegetarianer och vi vill att alla ska kunna resa All Inclusive med oss. Därför skapades konceptet Vegan Friendly by Nazar, som finns på några av våra utvalda hotell. Reser du All Inclusive med oss kan du vara säker på att få ett utbud som går i linje med dina livsstilsval och värderingar när det gäller mat.

Barnens All Inclusive

Här får barnen själva bestämma! De har sina egna bufféer med alla favoriträtter som pizza, pasta, glass och våfflor. De har till och med egna avdelningar i restaurangerna med låga och färgglada bord och stolar, där de kan avnjuta maten tillsammans med sina nya vänner från barnklubben!

Mycket All Inclusive för lite pengar

Vi har All Inclusive för alla plånböcker, så även på de mindre stadshotellen kan du få All Inclusive. Frukost, lunch, kvällsmat och snacks ingår, samt all lokal dryck, både med och utan alkohol. Snacka om bekvämt semesterfirande!

All Inclusive på Pegasos World i Side, Turkiet


Alltid nära till mat

Enorma bufféer, lunch i snackbaren vid poolen, mjukglass (till och med laktosfri sådan), dryck med mera – betalt och klart hemifrån!

À la carte- och temarestauranger

Varför inte lyxa till det och besöka en à la carte- eller temarestaurang där du får beställa från en meny och blir serverad vid bordet? På vissa hotell ingår ett eller flera besök i All Inclusive-programmet.

Fler hotell med All Inclusive