Rum med pool

Ut ur rummet och rakt ner i poolen?

Vad kan vara lyxigare än ett hotellrum med pool direkt utanför dörren? Våra hotell har rum med pool både för par och för dig med små eller stora barn. Direkt tillgång till gemensam pool, swim up-rum, en helt egen liten pool på balkongen eller en stor pool i din privata trädgård? Oavsett vad du väljer kommer det att sätta svalkande guldkant på din semesterresa.

Bo med pool på våra allra lyxigaste hotell

På de här hotellen erbjuds praktfull logi för riktiga finsmakare. Bo med stil på semestern!

Belek, Turkiet

Susesi Luxury Resort

    

Bo i poolen eller simma på balkongen?

På Susesi Luxury Resort finns olika sorters rum med pool. Vad sägs om ett Terrace House? Här har vissa rum direkt tillgång till en slingrande pool omgiven av palmer och små broar. Eller varför inte en Royal Suite med pool på balkongen?

Läs mer

Lara, Turkiet

IC Residence

    

Designervillor med direkt tillgång till pool

På IC Residence bor du i villa, med privat pool eller direkt tillgång till poolområde. Kanske bokar du en Bali- eller Superior Villa och får en egen pool i privat trädgård? Eller i en Lake Villa direkt vid stora poolområdet? Bara att hoppa i!

Läs mer

Belek, Turkiet

Rixos Premium Belek

    

Överdådig och elegant lyx en trappa upp

På Rixos Premium kan du bo i läckra poolsviter som ligger i ett lugnt område bredvid huvudbyggnaden. Här råder ro, harmoni och en ljuvlig stämning. Rummen ligger på andra våningen och det är bara att hoppa ner för trappan och njuta av poolen.

Läs mer

Susesi Luxury Resort

Video är ändå bäst för att komma i sann semesterstämning. Rulla filmen!

Slingrande pooler och kanaler

Häng på din terrass under hela semestern och ha riktigt nära till ett svalkande dopp!

Belek, Turkiet

IC Santai 

    

Ringlande pool i vacker omgivning

Vill du bo precis vid poolen så kan du bo i IC Santais charmiga villaområde! Från de pastellfärgade villorna har du möjlighet att ta ett dopp precis utanför din dörr. Bo antingen på markplan med tillgång till poolen direkt från din terrass, eller på andra våningen med utsikt mot poolen  

Läs mer

Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

    

Omringad av pooler!

La Marquise Luxury Resort är ett av Rhodos finaste hotell, med många pooler som går mellan byggnaderna. Stora delar av hotellet ligger som en oas omringad av härliga pooler, så du har aldrig långt till närmsta dopp! Varför inte slå på stort och boka en svit med helt egen pool?  

Läs mer

Türkler/Alanya, Turkiet

Eftalia Ocean

    

Din pool några meter från sängkanten

Eftalia Ocean är ett nyare familjehotell med stora rum. Här finns familjesviter för upp till åtta personer och barnpris t.o.m. 17 år. I rummen med pool får du direkt tillgång till poolen som ligger precis nedanför eller utanför terrassen och endast delas med närliggande rum.   

Läs mer

Eftalia Ocean

Kanske lika bra att sova med badkläderna på? Så nära är poolen på Eftalia Ocean.

Swim up-klassiker

Har du längtat efter en pool utanför dörren? Vi har något som passar alla. Simma lugnt!

Lara/Antalya, Turkiet

Delphin Imperial

    

Elegans för badsugna

Delphin Imperial är ett av våra mest eleganta hotell för hela familjen. Här finns många möjligheter för den badsugne. I rum med egen pool bor du som har lite äldre barn. Från din terrass har du direkt tillgång till en pool som delas med gäster i de andra Lagoon-rummen – bara några få steg från sängen!  

Läs mer

Side, Turkiet

Side Star Elegance

    

Poolrum på svindlande höjder

I romantiska Side Star Elegances rum med pool har du direkt tillgång till en svalkande pool från din egen terrass, och du delar poolen med 5-7 andra rum som bor i samma rumstyp som du. I de här rummen bor du bäst om du antingen har lite större barn med på resan eller om ni reser som par.

Läs mer

Njut av din egen pool

Slå på stort och välj ett rum med helt egen pool. På armlängds avstånd dessutom.

Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

    

Bada utanför dörren med havet som kuliss

Eleganta och stilsäkra Kresten Royal i Kalithea på Rhodos erbjuder ljusa och moderna rum, och för dig som letar efter lite extra semesterlyx finns det rum som har en helt egen liten pool. Eller vill du rent av ha en egen villa med privat pool så finns det också!

Läs mer

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Flera härliga poolområden

Lindos Imperial är ett elegant familjehotell på Rhodos. Hotellet har flertalet pooler, men om du bor i familjesvit kan du få trädgårds- eller havsutsikt med privat pool på terrassen. Rummen är både rymliga och moderna. Bo finare för mindre på Lindos Imperial!  

Läs mer