Alanya, Turkiet

Melissa Hotel

Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 261 svar
Gästbetyg
2.9 av 5
Baserat på 261 svar

5 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
50 m 
Centrum
2,8 km 

Direkt vid Kleopatrastranden

Prisvärda Melissa Hotel ligger precis vid Kleopatrastranden, med gångavstånd till Alanyas livliga och pulserande centrum. Utöver att njuta av sol och bad på stranden och att ta uppfriskande dopp i havet kan du även slappna av vid hotellets lilla pool. På Melissa Hotel kan du också njuta av alla bekvämligheter som kommer med All Inclusive - alla måltider är inkluderade.

Melissa Hotel är ett av våra Value Collection-hotell, som är Nazars mest prisvänliga hotell.

Mysigt poolområde och nära till Kleopatrastranden

Med den berömda Kleopatrastranden bara ett stenkast (50 m) bort, är Melissa Hotel den perfekta utgångspunkten för en härlig sol- och badsemester. På stranden kan du hyra solsängar och parasoller och ligga och njuta av den vackra utsikten över havet och den imponerande borgen som tornar upp dig på det närliggande berget.

På hotellet finns ett mysigt litet poolområde där du kan njuta av solens värmande strålar och ta svalkande dopp. Det finns också en liten barnpool.

Mot betalning:

På stranden: solsängar, madrasser, parasoll, vattensportaktiviteter.

Avnjut din mat med havsutsikt

På Melissa slipper du att ta fram plånboken under semestern, och även besväret med att hitta ett nytt ställe att äta varje kväll. Här har du nämligen All Inclusive och du kan därmed ta för dig av dagens tre huvudmåltider, som serveras som buffé i huvudrestaurangen. Det är möjligt att sitta utomhus och njuta av utsikten över Kleopatrastranden. Under eftermiddagen serveras kaffe, kaka och te. All lokal dryck ingår i All Inclusive-programmet, och dessa kan du fritt ta för dig av hela dagen.

Stadsliv eller strandhäng

När du bor så centralt i Alanya som du gör på Melissa Hotel, finns det gott om aktiviteter, i princip så snart du går utanför hotellet. Alanya är ett tvättäkta semester-mekka med ett stort utbud av caféer, restauranger och barer samt massor av shoppingmöjligheter. Utöver den populära sandstranden tvärsöver gatan är även den östra stranden värt ett besök.

Det finns även möjlighet att spela pingis och biljard, eller varför inte bättra på solbrännan under en beachvolleybollmatch på stranden? På stranden finns även möjligheter att prova på vattensporter. Skulle du behöva en stunds avkoppling så erbjuder hotellets spa både massage, bastu och turkiskt bad.

Wifi finns i lobbyn och vid poolen, mot betalning.

Mot betalning:

Vattensportaktiviteter, massage, bastu, turkiskt bad, wifi.

Enkelt inredda rum i ljusa färger

Rummen på Melissa Hotel är fördelade på två husblock och är enkelt inredda i ljusa färger. De har minikylskåp och safetybox (mot betalning), tv, duschkabin, hårfön, balkong, klinkers och individuell luftkonditionering.

Mot betalning

Safetybox. 

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Ett rum på 17 m² med två riktiga sängar. Rummet kräver minst två fullt betalande. Du har möjlighet att boka detta rum som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 4-5 personer

Familjerum, 4-5 personer

Familjerummet är cirka 34 m² och har fyra riktiga sängplatser och balkong. Rummet kräver minst fyra fullt betalande och det kan bo max fem vuxna.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Då Melissa Hotel ligger så centralt, och precis vid en trafikerad väg, bör visst oljud utifrån förväntas.

Själva layouten, formen och inredningen på rummen varierar en del, och vissa rum kan upplevas en aning trånga om man bor det maximala antalet personer på rummet.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections