Rhodos stad, Rhodos

Vassilia Hotel


Måltider flera möjligheter
3 personer i samma rum
Gästbetyg
3.1 av 5
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Nej 
Strand
150 m 
Centrum
50 m 

Enkelt och mysigt hotell med nära till allt

Vassilia ligger verkligen centralt, endast 150 meter från en av Rhodos stads populäraste stränder. Här har du nära till allt vad staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping och inte minst nattliv, då den livliga och populära bargatan ligger endast ett par minuter från hotellet.

Vassilia Hotel är det perfekta valet för dig som gillar att bo centralt, att ha nära till stranden och som inte har så stora krav på själva hotellrummet. Rummen är enkelt inredda och samtliga har balkong.

150 meter till en av stadens populäraste stränder

Den populära stranden Windy Beach ligger endast 150 meter från hotellet och därför är det lätt att kunna börja dagen med ett uppfriskande morgondopp - och inte minst att kunna ligga där och njuta av solens värmande strålar under dagen. Det är få hotell som kan skryta med ett så centralt och bra läge, samtidigt som det ligger så nära stranden.

Inga måltider, frukost eller halvpension – valet är ditt

I grundpriset ingår inga måltider på Vassilia Hotel, men det är möjligt att köpa till frukost eller halvpension. Till frukost ingår kaffe och te, men till övriga måltider köper du dryck själv. Om du väljer halvpension är det frukost och antingen lunch eller middag som ingår.

Med hotellets centrala läge och därmed stora utbud av restauranger, barer och caféer, är det aldrig svårt att hitta mat och andra förfriskningar i Rhodos stad.

Mot betalning

All dryck förutom kaffe och te till frukosten (om du har bokat till det).

Enkla rum med egen balkong

Rummen på Vassilia Hotel är enkelt inredda, utan några krusiduller. De har balkong, tv, minikylskåp, luftkonditionering, klinkergolv samt wifi, och på badrummet finns antingen badkar eller dusch. Safety box finns mot extra avgift.

Mot betalning

Safety box.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Rummet är 20 m² och kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre personer i rummet. Här finns två riktiga sängplatser med möjlighet för en extrasäng som mäter 190x90 cm. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg.

Transferbussen till och från flygplatsen har inte alltid möjlighet att köra ända upp till hotellet. Du kan därför behöva gå ca 150 meter med ditt bagage.

Eftersom att hotellet ligger så centralt bör en del oljud förväntas, både under dagen, kvällen och natten.

Safety box är mot betalning.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Vassilia Hotel gör de bland annat följande initiativ:

• De har bytt alla glödlampor till LED-lampor för att minska elförbrukningen

• De har ersatt gamla duschhuvuden med nya vattenbesparande duschhuvuden

• De samlar upp använd matolja, som hämtas upp så att den inte förorenar naturen

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Miljöskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt (tidigare boendeskatt) på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

 

1-2 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7.00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10.00 euro per rum eller lägenhet och natt

 

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Våra Collections