Incekum, Turkiet

Pegasos Royal

Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 562 svar
Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 562 svar

8 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 15 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Centrum
3 km/25 km 

Populärt familjehotell med äventyrlig wipeout-bana

Pegasos Royal är ett av Nazars absolut bästa och mest populära familjehotell – och det säger inte så lite!

Nazars egna barnklubbar är inställda under 2021, men tillbaka med full styrka 2022. Under säsongen 2021 kan man ta del av hotellets egen, internationella barnklubb. Följande gäller för säsongen 2022: Våra egna, passionerade, skandinaviska aktivitetsguider står redo att ta emot barnen i Captain Nemo’s piratklubb, ungdomsklubben Chill Out Club och vår simskola Swim a'hoy och dessutom Mini Chefs, där vi bakar och äter kakor – alltihop inkluderat i priset! Dessutom reser barn till och med 15 år för nedsatt pris.

Familjehotellet har ett brett All Inclusive-program med stora bufféer, temarestauranger och inte minst fri tillgång till glass. Hotellet delar sitt utomhusområde med grannhotellen Pegasos Resort och Pegasos Club, vilket betyder att du betalar för ett hotell, men får tre hotells faciliteter! Våra guider på hotellet gör allt de kan för att säkerställa att du och din familj får en oförglömlig semester.

All Inclusive-hotellet ligger i Incekum, vars namn betyder ”finkornig sandstrand” på turkiska. Detta är just precis vad du får på Pegasos Royal, som ligger direkt på en kilometerlång, gyllene, långgrund och väldigt barnvänlig strand, där det finns gott om plats för att sola och leka i vattenbrynet. I vattnet utanför denna underbara strand finns även en spännande wipeout-bana med flera häftiga hinder, som kan besökas kostnadsfritt av alla Nazars gäster.

För ännu mer plask och skoj kan ni bada i de tre hotellens många pooler, och susa ner för vattenrutschbanorna i vattenparken Captain Nemo's Castle.

Pegasos Royal är ett av våra bästa familjehotell, med vår skandinaviska barnklubb Captain Nemo’s piratklubb och simskola (Nazars nordiska barnklubbar tillbaka säsong 2022), och är därför en del av vår Nazar Collection.

 

 

 

Finkorning sandstrand och häftig wipeout-bana

Som gäst på Pegasos Royal kan du se fram emot många solrika upplevelser. Du kan använda alla pooler även på Pegasos Resort och Pegasos Club, så det kommer inte bli svårt att hitta en pool som passar just dina behov.

Den stora poolen framför hotellet är centrum för dagens evenemang. Här finns fina små träbroar över vattnet, skuggande träd i bakgrunden och en härlig, livfull stämning under dagstimmarna. Föredrar du att slappna av i lugn och ro, så kan du ta din tillflykt till den lugna poolen som ligger vid Pegasos Resort.

Pegasos Royals barnvänliga och roliga vattenpark Captain Nemo’s Castle är byggd som ett fint piratslott, där den ena fartfyllda vattenrutschbanan efter den andra snurrar sig ner mot poolen. Här finns vågade vattenrutschbanor för de modiga, samt mindre vattenrutschbanor och ett separat småbarnsområde för de minsta.

Stranden som löper längs det enorma hotellområdet är i en klass för sig själv, och en av Turkiets finaste stränder. Sanden är finkorning och gyllene, och stranden är härligt långgrund och väldigt barnvänlig. Här finner du något så ovanligt som en actionspäckad wipeout-bana – en hinderbana bestående av stora uppblåsbara hinder som flyter på vattnet precis vid hotellstranden. Den har hämtat inspiration från tv-programmet med samma namn, och kan användas helt fritt av alla Nazars gäster! Wipeout-banan tar vattenaktiviteter till en helt ny nivå, och här kan hela familjen anta utmaningen och stänka, studsa, plaska och hoppa tillsammans. Banan är öppen under högsäsong, med undantag för dåliga väderförhållanden.

Här kan du se filmer och bilder från den häftiga wipeout-banan.

På Pegasos Royal får du handduk till pool och strand utan tillägg. Du kan byta din badhandduk varje dag vid spaet.

 

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter.

Notan är betald hemifrån!

När du semestrar på Pegasos Royal kan du slappna av på riktigt, för tack vare att det är All Inclusive är notan redan betald hemifrån! Dagens tre huvudmåltider serveras i hotellets huvudrestaurang, som är full av läckerheter. Här är det ofta full rulle och livlig stämning. Du kan välja att äta inomhus eller utomhus på den trevliga terrassen.

Bufféerna innehåller ett brett sortiment av turkiska specialiteter och internationella rätter, där många blir tillagade på plats efter dina önskemål. Barnen har naturligtvis en alldeles egen buffé, där de kan välja mellan många barnvänliga favoriter. Här finns även en särskild avdelning där det serveras en viss nivå av specialkost – läs mer om detta under fliken ”Att resa med allergi eller matintolerans”. Under det mesta av säsongen serveras mjukglass i glasskiosken – med två olika smaker! Man har naturligtvis också tänkt på laktosintoleranta, som kan få laktosfria glasspinnar. Under perioder då det inte finns mjukglass finns det självklart vanlig glass.

På kvällen kan du unna dig själv en drink på Pegasos Royals mysiga utomhusbar, Buddha Bar – en perfekt avslutning på dagen! All lokal dryck ingår självklart i All Inclusive-programmet.

Som gäst på Pegasos Royal har du tillgång till de tre temarestaurangerna som ligger på det stora område som delas med grannhotellen. Du kan välja mellan följande kök: italienskt, turkiskt eller asiatiskt. Du kan i mån av plats besöka en av dessa restauranger per vecka kostnadsfritt, och vi rekommenderar att du bokar bord i förväg. Vissa av temarestaurangerna ligger utomhus, och därför beror öppettiderna på väder och säsong.

 

Mot betalning

Dryck på flaska, importerade drycker, färskpressad juice, dryck på diskoteket, turkiskt kaffe, besök på temarestaurangerna utöver det inkluderade besöket.

Våra egna, skandinaviska barnklubbar

Nazars egna barnklubbar är inställda under 2021, men tillbaka med full styrka 2022. Under säsongen 2021 kan man ta del av hotellets egen, internationella barnklubb, där ledarna talar engelska. 

Hotellets egen internationella miniklubb anordnas sex dagar i veckan och det finns program för barn i olika åldrar: minigrupp 4-6 år, maxigrupp 7-11 år och tonårsgrupp 12-16 år. Miniklubben har öppet för- och eftermiddag och där hittar man på roliga aktiviteter som riktar in sig på de olika åldersgrupperna, till exempel sport, lekar, pyssel och utmaningar. Kvällens stora begivenhet är självklart minidiscot som börjar kl. 20.30, där barn i alla åldrar dansar till de bästa semesterhitsen!

Följande gäller för säsongen 2022:

Nazars duktiga, skandinaviska aktivitetsguider står redo att underhålla de minsta gästerna i vår barnklubb, ungdomsklubb och simskola.

Captain Nemo’s piratklubb

Nazars Captain Nemo’s piratklubb håller till i mysiga små trähyddor, där det finns gott om plats att rita och måla, spela spel eller förbereda utklädnaden till veckans stora tillställning: Captain Nemo’s födelsedag, där piratkaptenen firas med födelsedagstårta och sång. Alla Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som leds av våra egna, passionerade, aktivitetsguider, som talar något av de skandinaviska språken.

Hela veckan lär barnen sig olika danser som visas upp i minidiscot, som arrangeras fem kvällar i veckan. Captain Nemo’s piratklubb är öppen fem dagar i veckan från maj till oktober och vänder sig till alla barn i åldern 4-11 år.

Chill Out Club

De stora barnen har också möjlighet att hänga med andra nordiska ungdomar och få nya, jämngamla vänner i Nazars Chill Out Club. Här kan de sporta, lyssna på musik eller bara njuta av solen i varandras sällskap. Ungdomsklubben är för åldrarna 12-16 år och är öppen 2-3 gånger i veckan från maj till oktober.

Swim a’hoy simskola

En semester på Pegasos Royal bjuder in till massor av bad och vattenrutschbanor, och det är därför viktigt att barnen känner sig trygga i vattnet. I Nazars skandinaviska simskola Swim a’hoy lär barnen sig att simma med hjälp av våra instruktörer, som alla har en officiell siminstruktörsutbildning. Bara föreställ dig barnens stolthet när de berättar för vännerna att de lärt sig simma på semestern!

Simskolan äger rum 2-4 gånger i veckan juni-oktober, och är helt kostnadsfri! Barnen är indelade i två åldersgrupper: 4-7 år och 8-12 år. Den yngsta gruppen fokuserar främst på trygghet och lek i vattnet, medan den äldre gruppen erbjuds riktig simundervisning. Anmälan sker hos aktivitetsguiderna på destinationen, och det är ett begränsat antal barn per grupp.

Mini Chefs - Nyhet!

Klara, färdiga, baka! Ett av våra populära initiativ i barnklubben är Mini Chefs! Här får barnen baka och dekorera kakor med kunnig hjälp av våra skickliga aktivitetsguider. När kakorna är färdigbakade, ska de naturligtvis avnjutas på en liten picknick tillsammans med Captain Nemo och hans pirater.

Återuppliva ditt inre barnasinne

I vardagen kan det vara svårt att hitta energi och tid för nya aktiviteter – därför har Pegasos Royal sett till att erbjuda mängder av aktiviteter och faciliteter för familjesemestern. Du kan prova på beachvolleyboll och tennis, eller klassiker såsom bordtennis och dart. Här finns också en spelhall som lockar med roliga spelmaskiner. På kvällarna arrangeras olika shower i amfiteatern, där du också fem dagar i veckan kan uppleva det populära minidiscot.

Vill du ta med dig några semesterminnen hem, kan du besöka shoppingarkaden i källaren samt butikerna i lobbyn, där du kan handla lädervaror, smycken och souvenirer. I källaren finns också en minimarket, där du bl.a. kan köpa snacks, solkräm, uppblåsbara baddjur och liknande förnödenheter.

Tycker du om att jogga kommer du garanterat uppskatta löparrundan som är anlagd runtom hotellområdet. Rundan är på totalt 1,5 km, och sen är det upp till dig själv hur många varv du har energi till – perfekt för en morgontur medan resten av hotellet vaknar! Du kan även välja att besöka gymmet för ett svettigt pass. Här finns också en inomhuspool och ett spa.

Det finns gratis wifi i lobbyn, och mot betalning kan du också få inloggningsuppgifter till ditt rum.

 

Mot betalning

Spelhall, vissa vattensportsaktiviteter, tennisbana, hyra av tennisutrustning, wifi på rummet såvida du inte bokat Comfort Class.

Bo upp till åtta personer tillsammans i fina rum

Rummen på Pegasos Royal är fräscha och trevliga, med laminatgolv och väggar i ljusa färger. Stilen är modern och tidlös med ljusa trämöbler och textilier i gyllene färger, som ger rummet värme och liv. Stora speglar och fin belysning öppnar upp rummet och skapar en hemtrevlig atmosfär.

Alla rum på familjehotellet har central luftkonditionering som är igång beroende på temperatur och säsong, tv, telefon, hårfön, duschkabin, safety box och minibar. Mot betalning kan du få wifi på rummet. Kom ihåg att om du bokar Comfort Class är wifi på rummet inkluderat i priset.

På de rum som vetter mot landsidan kan det förekomma en del oljud från den stora huvudvägen som går utanför hotellet. På rummen som vetter mot havet kan det förekomma lite oljud från kvällsaktiviteterna på hotellet.

Side by side

Försäkra dig om att bo vid sidan av dina vänner i resesällskapet! Detta är en unik garanti – perfekt för den stora familjen eller kompisparen som reser tillsammans. Boka två rum och var garanterad att bo max tre dörrar bort från varandra. Detta kostar 360 kr per rum per vecka och är möjligt på de flesta rumstyper.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Alla dubbelrum är ca 28 m² och vetter mot havet, så du har en vacker utsikt över Medelhavet och hotellområdet. Utöver två riktiga sängplatser har rummet ett skrivbord och bra förvaringsutrymmen för resväskor och kläder. Här kan ni bo upp till två vuxna och ett barn som sover i extrasäng, som mäter 190x90 cm. Rumstypen kräver minst två fullt betalande men går även att boka som enkelrum mot ett tillägg.

Side by side: När du bor i detta rum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat dubbelrum.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

Familjerummen är ca 31 m² och består av två rum förbundna av en bred skjutdörr, så att ni under dagen kan använda det ena rummet som uppehållsrum i direkt anslutning till sovrummet. Uppehållsrummet är inrett med två bäddsoffor (190x80 cm) och ett soffbord, medan sovrummet är inrett på samma sätt som dubbelrummen. Ni kan bo max tre vuxna och ett barn i ett familjerum, och upp till två barn kan få barnpris. Ni ska vara minst två fullt betalande. Rummet kan bokas med havsutsikt mot extra betalning. Det går även att boka som enkelrum mot ett tillägg. 

Side by side: När du bor i ett familjerum kan du försäkra dig om att bo max tre dörrar från ett annat familjerum, oavsett om du väljer landutsikt eller havsutsikt.

Familjeconnection, 4-8 personer

Familjeconnection, 4-8 personer

Denna rumstyp gör det möjligt att bo hela åtta personer tillsammans! Sviten består av två familjerum förbundna med en dörr, och är alltså ca 62 m² stort. Ni ska vara minst fyra fullt betalande och här finns plats för upp till åtta personer, dock max sex vuxna. Upp till fyra barn kan få barnpris. Havsutsikt ingår.

Familjesvit, 3-4 personer

Familjesvit, 3-4 personer

Här får ni två separata rum med två riktiga sängplatser vardera. Rummet är ca 39 m² och vetter mot havet, men utsikten från balkongen varierar beroende på rummets placering. På balkongen finns möblemang för två personer. Här kan ni bo upp till fyra vuxna och ska vara minst tre fullt betalande.

Rum för en vuxen och två barn

Detta är ett antingen ett dubbelrum eller ett familjerum med landutsikt (se beskrivningar ovan). Här kan en vuxen bo tillsammans med upp till två barn som betalar barnpris. Det är inte möjligt att själv bestämma vilken av de två rumstyperna man får. 

Mot betalning

Wifi, såvida du inte bokar Comfort Class.

Njut av en skön hamam!

Har du provat på ett traditionellt turkiskt bad? Alla de döda hudcellerna skrubbas bort och din kropp slappnar av helt och hållet med en skön tvålskumsmassage, och sen är du redo för en perfekt och hållbar solbränna!

I Pegasos Royals spaanläggning står den professionella personalen redo att skämma bort dig med massage samt olika ansikts- och kroppsbehandlingar som kommer få dig att känna dig som pånyttfödd. Behandlingarna är mot extra betalning.

Kontakta våra guider på hotellet, så kan de berätta mer om spaets behandlingar. Hos dem kan du också boka det läckra hamam-paketet med njutning för kropp och själ.

 

Mot betalning

Alla behandlingar samt användning av spaets faciliteter.

Fina rum för funktionshindrade

På Pegasos Royal finns ett antal handikappsrum, som består av två rum, avskilda med en skjutdörr i glas. Rummet är på 31 m² och har plats för två vuxna och två barn. Både sovrummet och det kombinerade sov- och uppehållsrummet är inrett i ljusa färger med modern interiör och mattor. Badrummet är utrustat med dusch och duschpall. Det finns handtag vid vask och toalett samt hårfön och väggtelefon. Dörren till badrummet öppnar inåt, så om du använder rullstol, kan det vara en smula trångt när du stänger dörren.

Alla rum har central luftkonditionering, tv, telefon, minibar och självklart balkong och värdeskåp. Mot betalning kan du också få trådlöst internet. Det finns tre riktiga sängplatser samt en fåtölj som kan bäddas ut till säng, och som då mäter 190x90 cm. Rummen vetter mot land, och det kan därför förekomma lite oljud från huvudvägen som går utanför hotellet.

Ett par goda råd

 • Anpassning till funktionshindrade i hotellvärlden är ett relativt nytt begrepp i många turistländer, så också i Turkiet. Gör därför en lista över dina absoluta krav men också på dina önskemål så att vi på bästa sätt kan utforma ett passande arrangemang.
 • Planera din resa i god tid och beskriv dina behov så detaljerat som möjligt. Kommunicera alltid skriftligt med oss när det gäller dina krav och önskemål.
 • Dela gärna med dig av dina erfarenheter efter hemkomst. Det kan vara till stor nytta för framtida gäster med funktionshinder.

När du reser som funktionshindrad – generell information

Det är svårt att hitta handikappsanpassade hotell i Turkiet, men som specialister på kvalitetsresor förfogar vi över ett antal hotell som vi anser lämpar sig för funktionshindrade.

Bäst förutsättningar för en lyckad semester som funktionshindrad kan vi erbjuda på Pegasos World (Side) och Pegasos Resort och Pegasos Royal (Incekum). Även om du sitter i rullstol kan du relativt obehindrat förflytta dig över hela hotellområdet på dessa hotell. Det finns dock inte lift ner i poolerna och det kan vara besvärligt att ta sig fram i sanden med rullstol då dessa saknar ramper. De rymliga restaurangerna ligger lättåtkomliga från hissar och rum.

Uppgradera din semester med Comfort Class!

På detta hotell är det möjligt att köpa till Comfort Class-paketet, som ger din semester extra komfort. Med Comfort Class har du bland annat VIP check-in på hotellet, gratis trådlöst internet på rummet, sen utcheckning på avresedagen, reserverade solsängar på stranden, och mycket mera. Det finns bara ett begränsat antal Comfort Class-paket, så skynda dig att boka!

Observera att Comfort Class ska bokas senast en vecka innan avresa.

Allt detta får du med Comfort Class

 • Reserverade solsängar på stranden
 • À la carte-frukost tre gånger i veckan inklusive färskpressad juice
 • VIP-incheckning vid ankomst på hotellet
 • Gratis internet på rummet 
 • Möjlighet för ett extra besök på en av hotellets à la carte-restauranger
 • Sen utcheckning på avresedagen till kl 18.00
 • 20 % rabatt på alla behandlingar i hotellets wellnesscenter
 • Uppfylld minibar vid ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvatten, 1 l vatten)
 • Två morgonrockar och två par morgontofflor
 • Poolhanddukar på rummet vid ankomst

OBS: Eventuellt Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger i Incekum, utanför Alanya på Turkiets sydkust. I området runt hotellet kan det finnas ett mindre utbud av caféer och butiker, men vi rekommenderar att åka in till Alanya om du vill shoppa eller gå på sightseeing. Alanya är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter.

Att resa med allergi eller matintolerans

Specialkost, såsom glutenfri eller laktosfri mat, kan vara svårt att finna i vissa länder, då det inte är lika vanligt med allergier utomlands som hemma i Norden. Du kan alltså inte räkna med att det finns på det resmål du har valt. På de hotell vi samarbetar med och på de restauranger och butiker som finns på resmålen kan det vara svårt för personalen att förstå hur viktigt det är att en person som är allergisk inte får få i sig det födoämne som han/hon är allergisk mot. Vi som researrangör har ytterst liten påverkan på tillagningsmetoder och utbud av specialmat på de hotell vi samarbetar med på våra destinationer. Hotellen har gäster från alla världens länder och därför kan det vara svårt eller omöjligt för hotellet, att kunna möta allas önskemål. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har frågor.

På våra Pegasos-hotell; Pegasos Royal, Pegasos Resort och Pegasos World, där de flesta av våra gäster väljer att resa, kan de servera en viss nivå av specialkost. Det handlar då framförallt om specialkost för gäster med glutenallergi, nötallergi och laktosintolerans. Der serveras också laktosfria glasspinnar. Vi har tillsammans med dessa hotell ett kontinuerligt utvecklat arbete för att kunna erbjuda specialkost, men vi vill samtidigt poängtera att All Inclusive-utbudet inte är lika omfattande som för icke-allergiker.


Om du reser till ett av de ovannämnda hotellen, du har möjlighet att informera hotellet direkt om dina möjliga allergier eller matintolerans med ett enkelt web-formulär som vi har utvecklat tillsammans med hotellen. Detta kan du lätt fylla i innan din resa och sända direkt till hotellet. Om du skulle ha specifika frågor om din matallergi innan du reserverar din resa, är du också välkommen att fylla formuläret och skicka till hotellet, innan du bundit dig till en bokning. Informera även hotellet eller Nazar-guiderna på hotellet vid ankomst om allergin, så kan de ordna en träff med restaurangpersonalen som i sin tur kan gå igenom matutbudet tillsammans med dig. Om du önskar fylla i allergiformuläret och kontakta Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med frågor kring allergi eller matintolerans, klicka här.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Pegasos Royal gör de bland annat följande initiativ:

• De har slutat servera vatten i plastflaskor i huvudrestaurangen, och serverar istället filterat vatten i glas

• De har anställt ett grönt team på hotellet, som organiserar olika evenemang med och för gästerna – det kan vara att plantera nya träd, städa upp i naturen eller på stranden

• Stranden är tilldelad miljöutmärkelsen Blue Flag, som intygar att det är bra vatten att bada i, att stranden är välutrustad och att det finns fokus på aktiviteter som handlar om miljöinformation.

• På hotellets strand växer sandliljor, en hotad art. För att skydda blomman har man satt upp informationstavlor runt om på området där man uppmanar gästerna att respektera och skydda dem

• Förra året planterades det 3 000 träd i hotellets namn i sammarbete med organisationen TEMA. Träden planterades i Denizli-regionen i Turkiet

• Hotellet stöder flera projekt för socialt ansvar, de ger bl.a. bistånd till skolor i närområdet, och det görs donationer till flera organisationer som stödjer utvecklingshämmade barn och skydd av barn

Nazars egna barnklubbar är inställda under 2021, men tillbaka med full styrka 2022. Under säsongen 2021 kan man ta del av hotellets egen, internationella barnklubb.

I huvudrestaurangen är det ofta mycket aktivitet – och särskilt under högsäsong kan det vara lite trängsel vid buffén. Det kan då vara en god idé att anpassa era mattider efter när det inte är ”rusningstrafik”.

Mjukglass serveras endast under vissa delar av säsongen.

Wipeout-banan är öppen dagligen mellan 10-18, från slutet av maj till slutet av september. Var uppmärksam på att banan kan stängas i kortare eller längre perioder på grund av blåst eller stora vågor. Även säsongen för wipeout-banan kan påverkas av detta. Av säkerhetsskäl finns det minimigränser på ålder- och längd för att få använda wipeout-banan. Minimilängd är 110 cm och barn mellan 6-10 år får använda banan tillsammans med en vuxen. .

Följande information om Nazars egna barnklubbar gäller säsong 2022:

Nazars piratklubb är öppen fem dagar i veckan från maj till oktober och vänder sig till alla barn i åldern 4-11 år. Chill Out Club är för åldrarna 12-16 år och är öppen 2-3 gånger i veckan från maj till oktober. Vänligen notera att den populära piratkryssningen är en utflykt som kan fås mot betalning – och är alltså ingen barnklubbsaktivitet.

Swim a’hoy äger rum 2-4 gånger i veckan juni-oktober. Barnen är indelade i två åldersgrupper: 4-7 år och 8-12 år. Instruktörerna har officiell siminstruktörsutbildning, och simskolan är kostnadsfri. Anmälan sker hos aktivitetsguiderna på destinationen, och det är ett begränsat antal barn per grupp.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lång, pooldjup 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo’s gröna vattenrutschbana

37 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's blåa vattenrutschbana

20 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's orangea vattenrutschbana

47 m lång, pooldjup 1,20 m.

Captain Nemo's gula vattenrutschbana

8,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen grön vattenrutschbana

35 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal öppen gul vattenrutschbana

6,5 m lång, pooldjup 1,20 m.

Royal vit vattenrutschbana

4 m lång, pooldjup 1,20 m.

Barnpool (svampen)

5 m lång, pooldjup 35 cm. För barn 3-8 år.

Pegasos Resort

Stor gul rutschbana

28,5 m lång, pooldjup 1,30 m.

Vit tunnel

11,5 m, pooldjup 1,30 m.

Öppen pool

6,3 m lång, pooldjup 1,30 m.

Barnpool Mickey Mouse 1

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 2

5,70 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Barnpool Mickey Mouse 3

5,77 m lång, pooldjup 50 cm. För barn 3-8 år.

Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections