Lara/Antalya, Turkiet

Greenwood Suites (Sherwood)

Gästbetyg
3.8 av 5
Baserat på 18 svar
Gästbetyg
3.8 av 5
Baserat på 18 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 13 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
750 m 
Centrum
13 km 
Greenwood Suites (Sherwood)
Greenwood Suites (Sherwood)_1
Greenwood Suites (Sherwood)_2
Greenwood Suites (Sherwood)_3
Greenwood Suites (Sherwood)_4
Greenwood Suites (Sherwood)_5

Modernt och stilrent

Greenwood Suites (Sherwood) är ett fräscht All Inclusive-hotell med en modern och stilren känsla, och med rum upp till 85 m² stora!

Här finns en färgglad vattenpark med åtta roliga vattenrutschbanor och ett skojigt vattenplaskområde med flera mindre vattenrutschbanor för familjens minstingar. Det finns inte mindre än tre härliga pooler, så du kan välja om du vill sola och bada i livliga eller i lite lugnare omgivningar.

Greenwood Suites (Sherwood) lilla strand ligger endast ett par minuters busstur från hotellet, och shuttlebussen kör skytteltrafik mellan hotellet och stranden. På Greenwood Suites (Sherwood) kan du njuta av det goda All Inclusive-semestrar har att erbjuda. Tre gånger om dagen serveras en buffé i huvudrestaurangen, och när hungern gör sig påmind under dagen finns det flera olika snacks att välja mellan i snackrestaurangen i vattenparken. Du kan också koppla av med en av förfriskningarna i lobbybaren, där det råder en härligt avslappnad stämning.

Om du vill påbörja din semester så snart du landat i Turkiet så är Greenwood Suites (Sherwood) ett perfekt val, eftersom transfern från flygplatsen till hotellet endast tar cirka 20 minuter.

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Välj mellan tre härliga pooler

Det finns tre härliga pooler på Greenwood Suites (Sherwood) – den ena ligger vid huvudbyggnaden, och de andra två i vattenparken. Det är lite mer livfull stämning och aktiviteter vid de två poolerna i vattenparken, och en lugnare atmosfär vid poolen vid huvudbyggnaden.

I vattenparken finns åtta roliga vattenrutschbanor, två härliga pooler och ett skojigt vattenplaskområde med flera minirutschbanor för familjens minstingar. Både barn och vattentokiga vuxna kan fördriva många roliga timmar här! En liten rolig detalj är att man kan simma från området där de flesta vattenrutschbanor mynnar ut, direkt till den stora poolen.

När du njuter och slappar vid poolområdena har du aldrig långt till välsmakande förfriskningar, eftersom att det vid båda pooler finns en bar, och även en större snackbar i vattenparken.

Greenwood Suites (Sherwood) strand ligger endast ett par minuters busstur från hotellet, och shuttlebussen kör skytteltrafik mellan hotellet och stranden. Det är en mindre strand, där det råder en behaglig stämning, och det är skönt att kunna ta ett uppfriskande dopp i havet, även om hotellet inte ligger direkt på stranden.

Strandfaciliteterna är endast till för hotellets gäster, och här finns både parasoller, solsängar, toalett, bar och en snackbar.

Utomhuspoolen är uppvärmd i början och slutet av säsongen.

Ät och drick allt vad du vill!

När du reser på semester med All Inclusive så kan du njuta av att inte behöva tänka på var nästa måltid ska intas och vad den kostar – för du har ju redan betalt allt hemifrån.

Huvudmåltiderna serveras som buffé i den stora, ljusa huvudrestaurangen. Här serveras ett utbud av  sallader, lokala delikatesser, internationella favoriter och det finns också en utomhussektion, där kvällsmaten förbereds och olika rätter grillas. När hungern gör sig påmind under dagen, finns det ett utbud av olika snacks i den stora snackrestaurangen i vattenparken. Här serveras också glass under det mesta av dagen, och detta brukar vara en stor hit, framförallt hos familjens yngsta resenärer.

Vid snackrestaurangen finns också en liten hörna, där de några timmar på eftermiddagen serverar den turkiska specialiteten gözleme. Det finns flera barer där du kan hämta dryck när törsten gör sig påmind.

På kvällen kan du njuta av en drink i den ljusa och välkomnande lobbybaren, där det råder en härlig avslappnad stämning.

Eller varför inte titta förbi det lilla patisseriet och avnjuta en kopp kaffe och en mumsig kaka? Hotellet har även två fina temarestauranger (en turkisk och en italiensk) som är mer intima och lite mer elegant inredda. Här finns en fast meny, och dessa restauranger kan du besöka mot ett mindre tillägg. Kom ihåg att boka bord i god tid.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning:

Besök på temarestaurangerna, färskpressad juice, energidryck, room service, vissa internationella märken av alkohol.

Färgglad och kreativ barnklubb

Vattenparken med åtta färgglada och magpirrande vattenrutschbanor och det roliga vattenplaskområdet är några av de största dragplåstren för barnen.

Precis vid vattenparken ligger även den färgglada, internationella barnklubben, där det arrangeras kreativa aktiviteter och lekar.

Aktiviteter både dag och kväll

Även om du naturligvis ska slappna av på din semester, så finns det gott om möjligheter att vara aktiv om du så önskar. Det finns både basketplan, fotbollsplan, bordtennis, dart, boule, och varje dag arrangeras gemensamma aktiviteter i och omkring den ena poolen i vattenparken. Du kan också titta förbi den lilla, ljusa gymlokalen med stora fönsterpartier med utsikt mot poolområdet.

Både under dagen och på kvällen ser Greenwood Suites (Sherwood) internationella aktivitetsguider till att aktivera och underhålla hotellets gäster. Flera kvällar i veckan bjuds det på kvällsunderhållning vid den stora scenen vid vattenparken.

Inte långt från hotellet ligger det flera basarer och mindre shoppingcenter, och när mörkret faller på är det en upplevelse i sig att gå en tur längs vägen och beundra de många stora och imponerande hotellen, som ofta är upplysta och har ljusshower på kvällen.

Wifi i lobbyområdet och på rummen ingår i priset.

Mot betalning:

Vattensportsaktiviteter.

Stora rum i modern stil

Rummen på Greenwood Suites (Sherwood) är stora och fräscht inredda i en stilren design med nordisk stil. Både inredning och möbler går i ljusa färger, gråa nyanser och rena linjer med grafiska detaljer.

På rummet finns individuell luftkonditionering, safety box, telefon, vattenkokare, SmartTV samt kylskåp som dagligen fylls med vatten och läsk. Byggnaden som Greenwood Suites (Sherwood) ligger i var tidigare ett lägenhetskomplex med långtidsuthyrda lägenheter.

Rummen blev 2019 renoverade från topp till tå, och även om man behållit köket i rummen, är inte spis och diskmaskin inkopplade och det finns inte heller servis i köksskåpen.

I badrummet finns duschkabin och i familjesviterna finns det till och med tvättmaskin i badrummet.

Mot betalning

Room service, telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är på cirka 35 m² och det finn tre riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Den rymliga familjesviten är på cirka 75 m², och här finns ett sovrum med tre riktiga sängplatser. I uppehållsrummet finns en bäddsoffa som mäter 300x100 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpris.

Familjesvit Large, 3-5 personer

Familjesvit Large, 3-5 personer

Den stora familjesviten är på hela 85 m² och här finns ett sovrum med tre riktiga sängplatser. I uppehållsrummet finns två bäddsoffor som båda mäter 300x100 cm var. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpriser.

Njut av en avslappnande massage

Om du vill ta en paus från sol och bad, så titta förbi det härliga och ljusa spacentret, där du fritt kan nyttja bastu, ångbad och det turkiska badet hamam. Du kan också njuta av en avkopplande massage eller ansiktsbehandling, som dock är mot betalning.

Mot betalning

Alla massager och behandlingar.

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Byggnaden som Greenwood Suites (Sherwood) ligger i var tidigare ett lägenhetskomplex med långtidsuthyrda lägenheter. Rummen blev 2019 renoverade från topp till tå, och även om man behållit köket i rummen, är inte spis och diskmaskin inkopplade och det finns inte heller servis i köksskåpen.

Utomhuspoolen är uppvärmd i början och slutet av säsongen.

Observera att om du vill besöka vattenparken, så behöver du ta med ditt nyckelkort för att kunna komma in i hotellbyggnaden igen.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections