Nyhet

Lara/Antalya, Turkiet

Sherwood Suites

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 13 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
700 m 
Centrum
13 km 

Nyöppnat och stilrent

Sherwood Suites är ett fräscht och nyöppnat All Inclusive-hotell med en modern och stilren känsla, som också syns på de stora rummen som är så stora som upp till 85 m².

Här finns en splitterny, färgglad vattenpark med åtta roliga vattenrutschbanor och ett skojigt vattenplaskområde med flera mindre vattenrutschbanor för familjens minstingar. Det finns inte mindre än tre härliga pooler, så du kan välja om du vill sola och bada i livliga eller i lite lugnare omgivningar.

Sherwood Suites lilla strand ligger endast ett par minuters busstur från hotellet, och shuttlebussen kör skytteltrafik mellan hotellet och stranden. På Sherwood Suites kan du njuta av det goda All Inclusive-semestrar har att erbjuda. Tre gånger om dagen serveras en buffé i huvudrestaurangen, och när hungern gör sig påmind under dagen finns det flera olika snacks att välja mellan i snackrestaurangen i vattenparken. Du kan också koppla av med en av förfriskningarna i lobbybaren, där det råder en härligt avslappnad stämning.

Om du vill påbörja din semester så snart du landat i Turkiet så är Sherwood Suites ett perfekt val, eftersom att transfern från flygplatsen till hotellet endast tar cirka 15-20 minuter.

Sherwood Suites är ett av Nazars fina kvalitetshotell där du får mycket för pengarna, och en del av vår Holiday Collection.

Ät och drick allt vad du vill!

När du reser på semester med All Inclusive så kan du njuta av att inte behöva tänka på var nästa måltid ska intas och vad den kostar – för du har ju redan betalt allt hemifrån.

Huvudmåltiderna serveras som buffé i den stora, ljusa huvudrestaurangen. Här serveras ett utbud av både inbjudande sallader, lokala delikatesser, internationella favoriter och det finns också en utomhussektion, där kvällsmaten förbereds och olika rätter grillas. När hungern gör sig påmind under dagens lopp, finns det ett utbud av olika snacks i den stora snackrestaurangen i vattenparken. Här serveras också glass under det mesta av dagen, och detta brukar vara en stor hit, framförallt hos familjens yngsta resenärer.

Vid snackrestaurangen finns också en liten hörna, där de några timmar på eftermiddagen serverar den turkiska specialiteten gözleme. Det finns flera barer där du kan hämta dryck när törsten gör sig påmind.

På kvällen kan ni sitta och njuta av en drink vid den ljusa och välkomnande lobbybaren, där det råder en härlig avslappnad stämning.

Eller varför inte titta förbi det lilla patisseriet och avnjuta en kopp kaffe och en mumsig kaka? Hotellet har även två fina temarestauranger (en turkisk och en italiensk) som är mer intima och lite mer elegant inredda. Här finns en fast meny, och dessa restauranger kan du besöka mot ett mindre tillägg. Kom ihåg att boka bord i god tid.

Mot betalning:

Besök på temarestaurangerna, färskpressad juice, energidryck, room service, vissa internationella märken av alkohol.

Färgglad och kreativ barnklubb

Den splitternya vattenparken med åtta färgglada och magpirrande vattenrutschbanor och det roliga vattenplaskområdet är några av de största dragplåstren för barnen.

Precis vid vattenparken ligger även den färgglada, internationella barnklubben, där det arrangeras kreativa aktiviteter och lekar.

Aktiviteter både dag och kväll

Även om du naturligvis ska slappna av på din semester, så finns det gott om möjligheter att vara aktiv om du så önskar. Det finns både basketplan, fotbollsplan, bordtennis, dart, boule, och varje dag arrangeras gemensamma aktiviteter i och omkring den ena poolen i vattenparken. Du kan också titta förbi den lilla, ljusa gymlokalen med stora fönsterpartier med utsikt mot poolområdet.

Både under dagen och på kvällen ser Sherwood Suites internationella aktivitetsguider till att aktivera och underhålla hotellets gäster. Flera kvällar i veckan bjuds det på kvällsunderhållning vid den stora scenen vid vattenparken.

Inte långt från hotellet ligger det flera basarer och mindre shoppingcenter, och när mörkret faller på är det en upplevelse i sig att gå en tur längs vägen och beundra de många stora och imponerande hotellen, som ofta är upplysta och har ljusshower på kvällen.

Wifi i lobbyområdet och på rummen ingår i priset.

Mot betalning:

Vattensportsaktiviteter.

Stora rum i modern stil

Rummen är stora, rymliga och fräscht inredda i en stilren design med nordisk stil.

Både inredning och möbler går i ljusa färger och gråa nyanser och det är rena linjer, fina grafiska detaljer och en modern stil.

På rummet finns individuell luftkonditionering, safetybox, telefon, vattenkokare,SmartTV samt kylskåp som dagligen fylls med vatten och läsk. Byggnaden som Sherwood Suites ligger i var tidigare ett lägenhetskomplex med långtidsuthyrda lägenheter.

Rummen blev 2019 renoverade från topp till tå, och även om man behållit köket i rummen, är inte spis och diskmaskin inkopplade och det finns inte heller servis i köksskåpen.

På badrummet finns duschkabin och i familjesviterna finns det till och med tvättmaskin på badrummet.

Mot betalning

Room service, telefon.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är på cirka 35 m² och det finn tre riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Den rymliga familjesviten är på cirka 75 m², och här finns ett sovrum med tre riktiga sängplatser. I uppehållsrummet finns två bäddsoffor, som båda mäter 180x90 cm var. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpris.

Familjesvit Large, 3-5 personer

Familjesvit Large, 3-5 personer

Den stora familjesviten är på hela 85 m² och här finns ett sovrum med tre riktiga sängplatser. I uppehållsrummet finns två bäddsoffor som båda mäter 180x90 cm var. Rummet kräver minst tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få upp till två barnpriser.

Njut av en avslappnande massage

Om du vill ta en paus från sol och bad, så titta förbi det härliga och ljusa spacentret, där du fritt kan nyttja bastu, ångbad och det turkiska badet, hamam. Du kan också njuta av en avkopplande massage eller ansiktsbehandling, som dock är mot betalning.

Mot betalning

Alla massager och behandlingar.

Byggnaden som Sherwood Suites ligger i var tidigare ett lägenhetskomplex med långtidsuthyrda lägenheter. Rummen blev 2019 renoverade från topp till tå, och även om man behållit köket i rummen, är inte spis och diskmaskin inkopplade och det finns inte heller servis i köksskåpen.

Observera att om du vill besöka vattenparken, så behöver du ta med ditt nyckelkort för att kunna komma in i hotellbyggnaden igen.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections