Att jobba på huvudkontoret i Malmö

På huvudkontoret i Malmö har vi ca 25 medarbetare som sköter de administrativa tjänsterna för de fyra nordiska länderna. Vi har fräscha och moderna lokaler som endast ligger ett stenkast från Malmö C., perfekt både för lunchrasten och för pendling. Tack vare vår relativt lilla storlek råder det en härlig och öppen känsla på kontoret och här är alltid högt i tak.

I vårt interna Call Center blandas svenska, danska, norska och finska – alla med en väldigt hög servicekänsla. Från Malmö sköts även all marknadsföring, prissättning, kvalitetssäkring, IT och ekonomi.

Att jobba på våra destinationer

Som guide eller aktivitetsguide får du kombinera din passion att jobba med service eller barn, med att vara på den solig destination långt ifrån regn och kyla.

Arbetsplatsen är främst våra 4- och 5-stjärniga hotell där de flesta av våra gäster bor. Som vår representant på våra olika resmål är du vårt ansikte utåt – du är på arbete när våra gäster är på semester!

För oss är det viktigt att våra guiders personligheter och talanger får lov att lysa igenom och vi uppmuntrar våra medarbetare att utmana begreppet Dream Provider och ta det till nya nivåer!