All Inclusive med Nazar


Stort à la carte-utbud

Här kan du ”gå ut och äta” på din All Inclusive-semester!

Varför inte lyxa till det och besöka en à la carte-restaurang där du får beställa från en meny och blir serverad vid bordet? À la carte-restaurangerna är ofta temainspirerade, såsom fisk, turkisk, italiensk eller asiatisk mat och på vissa hotell ingår ett eller flera besök i All Inclusive-programmet.

Barnens favoritbufféer

Varför inte pannkakor till frukost och glass till kvällsmat?

- Här får barnen själva bestämma! De har sina egna bufféer med alla favoriträtter som pizza, pasta, glass och våfflor, och även egna avdelningar i restaurangerna med låga och färgglada bord och stolar. Här kan de avnjuta maten tillsammans med sina nya vänner från barnklubben!

Prisvärd All Inclusive

Mycket All Inclusive för lite pengar!

Vi har All Inclusive för alla plånböcker, så även på de mindre stadshotellen kan du få All Inclusive. Frukost, lunch, kvällsmat och snacks ingår, samt all lokal dryck, både med och utan alkohol. Snacka om bekvämt semesterfirande!

VÅRA COLLECTIONS

Familjefavoriterna

Nazar Collection är våra mest populära hotell där de flesta av våra gäster väljer att bo. Maten är god och varierad och här finns något för hela familjen.

alt

Hotellen har egna avdelningar för barnen med barnanpassad meny samt låga och färgglada bord och glass ingår stora delar av dagen. All lokal dryck ingår och det finns ett par eller flera à la carte-restauranger som kan besökas i mån av plats.

MER OM NAZAR COLLECTION
Våra lyxigaste hotell

I Premium Collection ingår våra lyxigaste hotell, och maten här är i en klass för sig själv. Kvaliteten på råvarorna och tillberedandet av personalen är i högsta klass och resulterar i fantastiska smakupplevelser.

Du kan få mat och dryck i princip dygnet runt och dryckeslistan inkluderar både lokala och importerade märken. Här finns även flera à la carte-restauranger att välja mellan.

MER OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive för alla

I denna kategori finner du ett brett utbud av bad- och stadshotell med något för alla. Standarden på All Inclusive-programmet på våra Holiday Collection-hotell beror på hur många hotellet värderats.

Här finns utöver bufféerna och lokal dryck ibland snacks och glass mellan måltiderna och på de hotell med flest finns ofta à la carte-restauranger att välja mellan.

MER OM HOLIDAY COLLECTION

Mjukglass (även laktosfri) på Pegasos-hotellen

Hos Nazar har vi riktigt många glassentusiaster – vår glassmaffia.

Denna maffia har nu introducerat två stora glassnyheter på våra Pegasos-hotell: Sammetslen mjukglass som smälter i munnen –
i två olika smaker, och dessutom smaskig laktosfri mjukglass!


INSPIRATION

Ta en fikapaus!

All Inclusive handlar inte bara om god mat och dryck. Många av våra All Inclusive-hotell har något så modernt som en patisserie där du kan ta avnjuta en mumsig eftermiddagsfika.

Här står läckerheterna uppradade, allt från små munsbitar till stora bakverk.
På de turkiska hotellen kan du ofta få tvättäkta turkisk baklava – en hit för den sötsugna!


Comfort Class

Boka Comfort Class och få allt detta:

  • Extra besök på à la carte-restaurang
  • Tre à la carte-frukostar med färskpressad juice
  • Uppfylld minibar vid ankomst
  • Poolhanddukar på rummet vid ankomst
  • Gratis internet på rummet
  • Reserverade solsängar på stranden
  • Och mycket mer!

Klicka här för att läsa mer om vad som ingår i Comfort Class och hur du gör för att boka.
Comfort Class kan bokas på Pegasos WorldPegasos Resort och Pegasos Royal.

Vuxen: 850 kr per vecka
Barn: 250 kr per vecka

Tänk bara på att det finns ett begränsat antal Comfort Class-paket och att det måste bokas senast fem dagar innan avresa.


Service

Laktos, gluten, vegan och vegetarian

Kring Medelhavet är det inte vanligt förekommande med matallergier, varför det länge varit svårt att erbjuda anpassad kost.

Som med mycket annat är vi på Nazar pionjärer och är nu en av de första att lansera All Inclusive-hotell som erbjuder specialkost.
Så på våra storfavoriter, Pegasos WorldRoyal och Resort finns det nu en egen avdelning som serverar mat som är anpassad till bland annat veganer, vegetarianer, laktos- och glutenintoleranta.

I dessa hotells glasskiosker serveras det dessutom laktosfri mjukglass – All Inclusive så klart!