All Inclusive med Nazar

Slipp det eviga letandet efter bra matställen och spendera mer tid med de du tycker om!

Överväldigande bufféer, svalkande glass, efterrättsbord som får det att vattnas i munnen, kylda drycker alltid nära tillhands – All Inclusive med Nazar innebär att hela familjen hittar något de gillar i princip när som helst.

Här får du både kvalitet, variation och wow-faktor!

  • All Inclusive är smidigt, för att alla i familjen kan äta eller dricka när de vill.
  • All Inclusive är enkelt, för att du kan lämna plånboken på hotellrummet.
  • All Inclusive är billigt, du betalar i förväg och får inga dyra överraskningar i efterhand.
Familjefavoriterna

Nazar Collection består av våra mest populära hotell, där de flesta av våra gäster väljer att bo. På hotellen är maten är god och varierad och det finns ett stort utbud av rätter som passar både barn och vuxna.

alt

Hotellen har egna avdelningar för barnen med barnanpassad meny samt låga och färgglada bord och glass ingår stora delar av dagen. All lokal dryck ingår och det finns ett par eller flera à la carte-restauranger som kan besökas i mån av plats.

MER OM NAZAR COLLECTION
Våra lyxigaste hotell

I Premium Collection ingår våra lyxigaste hotell, och maten här är i en klass för sig. Kvaliteten på råvarorna och tillberedandet av personalen är i högsta klass och resulterar i fantastiska smakupplevelser.

Du kan få mat och dryck i princip dygnet runt och dryckeslistan inkluderar både lokala och importerade märken. Här finns även flera à la carte-restauranger att välja mellan. Att bo på ett Premium-collection hotell innebär lyx, lyx, lyx!

MER OM PREMIUM COLLECTION
All Inclusive för alla

I denna kategori finner du ett brett utbud av bad- och stadshotell med något för alla. Standarden på All Inclusive-programmet på våra Holiday Collection-hotell beror på hur många N (Nazars egen stjärnsättning) hotellet värderats.

Här finns utöver bufféerna och lokal dryck ibland snacks och glass mellan måltiderna och på de hotell med många N finns ofta à la carte-restauranger att välja mellan. Med andra ord, ju fler N hotellet har desto större All Inclusive-utbud kan du förvänta dig.

MER OM HOLIDAY COLLECTION

Stort à la carte-utbud

Här kan du ”gå ut och äta” på din All Inclusive-semester!

Varför inte lyxa till det och besöka en à la carte-restaurang där du får beställa från en meny och blir serverad vid bordet? À la carte-restaurangerna är ofta temainspirerade, såsom fisk, turkisk, italiensk eller asiatisk mat och på vissa hotell ingår ett eller flera besök i All Inclusive-programmet.

Barnens favoritbufféer

Varför inte pannkakor till frukost och glass till kvällsmat?

- Här får barnen själva bestämma! De har sina egna bufféer med alla favoriträtter som pizza, pasta, glass och våfflor, och även egna avdelningar i restaurangerna med låga och färgglada bord och stolar. Här kan de avnjuta maten tillsammans med sina nya vänner från barnklubben! Hos Nazar har vi riktigt många glassentusiaster – vår glassmaffia. Denna maffia har nu introducerat två stora glassnyheter på våra Pegasos-hotell: Sammetslen mjukglass som smälter i munnen – i två olika smaker. Dessutom finns smaskig laktosfri glass!

Prisvärd All Inclusive

Mycket All Inclusive för lite pengar!

Vi har All Inclusive för alla plånböcker, så även på de mindre stadshotellen kan du få All Inclusive. Frukost, lunch, kvällsmat och snacks ingår, samt all lokal dryck, både med och utan alkohol. Snacka om bekvämt semesterfirande!

Fler hotell med All Inclusive