Nazar-favoriterna som tar slut först!

Det gäller att vara tidigt ute med semesterplanerna och det är faktiskt redan dags att boka nästa års resa, speciellt om du gärna vill ha några av våra favoriter. Det som tar slut först är nämligen våra swim-up rum, stora familjerum- och sviter, våra Pegasos-hotell på sommaren och tvåveckors-resor.

Swim-up rum

Vill du njuta av uppfriskande dopp från din egen terrass?

Hos Nazar erbjuder vi mängder av hotell med helt otroliga pooler – men vad är egentligen lyxigare än att ha en pool direkt utanför dörren? Detta kan du få på flera av våra härliga hotell, där du kan sola och ta sköna morgondopp direkt från din egen terrass.

Rum för upp till nio personer

Hela familjen ska såklart vara samlad under semestern!

Nazar erbjuder stora familjerum- och sviter med plats för upp till nio personer - till stor glädje för alla stora familjer. Det är också fantastiskt för de som vill samla flera generationer på semestern, och kunna ha exempelvis morföräldrar, föräldrar och barn boendes i samma rum.

Nazar Collection på sommarlovet

Familjefavoriter med våra egna barn- och ungdomsfaciliteter!

Nazar Collection är samlingsnamnet för våra mest populära hotell - Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal. Hotellen har många, fina faciliteter för hela familjen. De ligger direkt vid stranden, har stora poolområden och vattenparker – det självklara valet för en familjesemester för både stora och små.

Tvåveckors-resor

Tycker du också alltid att en veckas semester känns alldeles för kort?

Precis när man börjat få riktig semesterfeeling och glömt allt om väckarklocka och tunga inköpskassar… då är det dags att åka hem?! Nej, då är det väl underbart att känna att man har en vecka till i paradiset där man kan fortsätta njuta? Det finns ett begränsat antal tvåveckors resor och dessa går åt snabbt!