Alanya, Turkiet

Eftalia Aytur Hotel

100% Green Energy
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 24 svar
100% Green Energy
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 24 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 
Eftalia Aytur Hotel
Eftalia Aytur Hotel_1
Eftalia Aytur Hotel_2
Eftalia Aytur Hotel_3
Eftalia Aytur Hotel_4
Eftalia Aytur Hotel_5

Trevligt stadshotell vid Östra stranden

Eftalia Aytur Hotel är ett klassiskt charterhotell med en livlig och behaglig stämning. Här bor du alldeles intill Östra stranden i Alanya, med endast 20 minuters promenad till semesterortens centrum. Följ bara den trevliga strandpromenaden som sträcker sig nedanför hotellet, så kommer du snabbt till restauranger, kultur och shopping.

Tack vare det fina läget nära stranden kommer många timmar säkerligen tillbringas med sand mellan tårna, men du kan också njuta av de två poolerna på hotellområdet. Här har du en glad och trevlig atmosfär.

Du bor i funktionella rum - välj ett rum med havsutsikt för att få ut så mycket som möjligt av det fina läget!

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Ett stenkast från Östra stranden

Vid hotellområdet finns två pooler att välja mellan: en huvudpool och en lite mindre pool. Här råder en trevlig och livlig stämning, som verkligen ingjuter semesterkänsla. För Eftalia Ayturs yngsta gäster finns en separat liten plaskdamm intill huvudpoolen. Här kan du njuta av värmen med solsängar och parasoll, som står till fritt förfogande. Du har även en poolbar som serverar svalkande dryck under hela dagen, mot betalning.

Något av det bästa med Eftalia Aytur måste vara det fina läget precis vid Östra stranden i Alanya. På stranden finns både solsängar och parasoll att hyra, och en mysig strandbar som serverar dryck och snacks. Det finns en hel del vattensporter att testa på, mot betalning. 

Mot betalning

Dryck och snacks i barerna, hyra av solsängar och parasoll på stranden, vattensporter.

Välj mellan frukost och halvpension

Frukosten ingår i priset, och du kan även välja att köpa till halvpension, då både frukost och kvällsmat ingår. Dessa serveras i huvudrestaurangen. Det finns två barer på själva hotellet och en på stranden, och i alla tre barer kan dryck fås mot betalning.

Om du önskar lite variation kan du nyttja det faktum att Eftalia Aytur Hotel ligger väldigt centralt och med gångavstånd till popuära Alanya centrum  som bjuder på massor av restauranger, caféer och barer för alla smaker.

Mot betalning

Frukost: All mat och dryck utöver frukosten som ingår (vatten, kaffe och te ingår till frukosten).

Halvpension: All mat och dryck utöver frukost och kvällsmat, som ingår (vatten, kaffe och te ingår till frukosten och ingen dryck ingår till kvällsmaten).

Upptäck Alanya

Eftalia Aytur Hotel har ett litet gymrum och ett roligt utegym som båda kan användas fritt om du vill passa på att träna på semestern. Intill utegymmet finns en liten lekplats för små barn, med gungor och rutschkana. Flera kvällar i veckan arrangeras livemusik som bidrar till trevlig stämning.

På bara några minuter tar du dig in till charterparadiset Alanya som har massor med aktiviteter att bjuda på. Här finns shopping, fler badmöjligheter, en hel uppsjö av restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn.

Mot betalning

Bastu, hamam och spabehandlingar.

Funktionella rum

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiska och funktionella rum i jordfärgade nyanser. Du kan välja ett rum med havsutsikt, så att du verkligen kan njuta av det fina läget samt vyn mot stranden och det glittrande havet.

Alla rum har balkong, laminatgolv, individuell luftkonditionering och tv. Minikylskåp (ej fyllt) och safety box kan användas mot betalning. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

 

 

Dubbelrum landutsikt, 2-4 personer

Dubbelrum landutsikt, 2-4 personer

Dubbelrummet med landutsikt är på ca 21 m² och har två riktiga sängplatser  Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få två barnpris

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrummet med vacker havsutsikt är 21 m² och har två riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris.

Mot betalning

Minikylskåp och safety box.

Besök spaet för extra avslappning

Om semesterstämningen och all tid i solsängen inte är nog för att göra dig helt avslappnad, eller om du bara vill unna dig själv något extra, så kan du besöka Eftalia Ayturs lilla spa. Här finns bastu, men också turkisk hamam och behandlingar mot betalning. Efter ett besök här kommer du garanterat kunna koppla bort vardagsstressen och njuta av semestern. 

Mot betalning

Bastu, hamam och behandlingar.

Hotellet ligger centralt och nära vägen, så visst oljud utifrån kan förekomma.

Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn, men hastigheten kan tidvis vara långsam.

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections