Alanya, Turkiet

Eftalia Aytur Hotel

Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 24 svar
Gästbetyg
3.7 av 5
Baserat på 24 svar

4 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
100 m 
Centrum
1 km 

Trevligt stadshotell vid Östra stranden

Eftalia Aytur Hotel är ett klassiskt charterhotell med en livlig och behaglig stämning. Här bor du alldeles intill Östra stranden i Alanya, med endast fem minuter till semesterortens centrum. Följ bara den trevliga strandpromenaden som sträcker sig nedanför hotellet, så kommer du snabbt till restauranger, kultur och shopping.

Tack vare det fina läget nära stranden kommer många timmar säkerligen tillbringas med sand mellan tårna, men du kan också njuta av de två poolerna på hotellområdet. Här har du en glad och trevlig atmosfär.

Du bor i funktionella rum, och delar faciliteter med lägenhetsdelen av hotellet, Eftalia Aytur Apartments. Välj ett rum med havsutsikt för att få ut så mycket som möjligt av det fina läget!

Ett stenkast från Östra stranden

Vid hotellområdet finns två pooler att välja mellan: en huvudpool och en lite mindre pool. Här råder en trevlig och livlig stämning, som verkligen ingjuter semesterkänsla. För Eftalia Ayturs yngsta gäster finns en separat liten plaskdamm intill huvudpoolen. Här kan du njuta av värmen med solsängar och parasoll, som står till fritt förfogande. Du har även en poolbar som serverar svalkande dryck under hela dagen, mot betalning.

Något av det bästa med Eftalia Aytur måste vara det fina läget precis vid Östra stranden i Alanya. På stranden finns både solsängar och parasoll att hyra, och en mysig strandbar som serverar dryck och snacks. Det finns en hel del vattensporter att testa på, mot betalning. 

Mot betalning

Dryck och snacks i barerna, hyra av solsängar och parasoll på stranden, vattensporter.

Välj mellan frukost och halvpension

Frukosten ingår i priset, och du kan även välja att köpa till halvpension, då både frukost och kvällsmat ingår. Dessa serveras i huvudrestaurangen. Det finns två barer på själva hotellet och en på stranden, och i alla tre barer kan dryck fås mot betalning.

Om du önskar lite variation kan du nyttja det faktum att Eftalia Aytur Hotel ligger väldigt centralt och med gångavstånd till popuära Alanya centrum  som bjuder på massor av restauranger, caféer och barer för alla smaker.

Mot betalning

Frukost: All mat och dryck utöver frukosten som ingår (vatten, kaffe och te ingår till frukosten).

Halvpension: All mat och dryck utöver frukost och kvällsmat, som ingår (vatten, kaffe och te ingår till frukosten och ingen dryck ingår till kvällsmaten).

Upptäck Alanya

Eftalia Aytur har ett eget spa där det finns olika behandlingar, till exempel det turkiska badet hamam. Det finns också ett litet gymrum som kan användas fritt, om du vill passa på att träna lite under semestern. Flera kvällar i veckan arrangeras här livemusik som bidrar till trevlig stämning.

På bara några minuter tar du dig in till charterparadiset Alanya som har massor med aktiviteter att bjuda på. Här finns shopping, fler badmöjligheter, en hel uppsjö av restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn.

Mot betalning

Bastu, hamam och spabehandlingar.

Funktionella rum

På Eftalia Aytur Hotel bor du i klassiska och funktionella rum i jordfärgade nyanser. Du kan välja ett rum med havsutsikt, så att du verkligen kan njuta av det fina läget samt vyn mot stranden och det glittrande havet.

Alla rum har balkong, klinkergolv, individuell luftkonditionering och tv. Minikylskåp (ej fyllt) och safety box kan användas mot betalning. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

 

 

Dubbelrum landutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum landutsikt, 2-3 personer

Dubbelrummet med landutsikt är på ca 21 m² och har två riktiga sängplatser  Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrummet med vacker havsutsikt är 21 m² och har två riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris.

Mot betalning

Minikylskåp och safety box.

Besök spaet för extra avslappning

Om semesterstämningen och all tid i solsängen inte är nog för att göra dig helt avslappnad, eller om du bara vill unna dig själv något extra, så kan du besöka Eftalia Ayturs lilla spa. Här finns bastu, men också turkisk hamam och behandlingar mot betalning. Efter ett besök här kommer du garanterat kunna koppla bort vardagsstressen och njuta av semestern. 

Mot betalning

Bastu, hamam och behandlingar.

Hotellet ligger centralt och nära vägen, så visst oljud utifrån kan förekomma.

Det finns kostnadsfritt wifi i lobbyn, men hastigheten kan tidvis vara långsam.

Eftalia Aytur har även en lägenhetsdel, se Eftalia Aytur Apartments.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections