Alanya, Turkiet

Eftalia Aytur Hotel

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Måltider flera möjligheter
4 personer i samma rum
Barnpris upp till 18 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Pool:
Strand
100 meter 
Centrum
1 kilometer 

Stadshotell på bästa läge vid Östra stranden i Alanya

Här bor du på första parkett, på andra sidan vägen av Östra stranden, och med bara cirka en kilometer in till semesterfavoriten Alanya och allt vad där finns i form av restauranger, nattliv, kultur och shopping. Strandpromenaden går precis utanför hotellet och leder ända bort till hamnen. 

Du bor i fräscha rum för upp till fyra personer och kan själv välja om du vill ha frukost eller halvpension. Eftalia Aytur Hotel består av fyra byggnader tillsammans med systerhotellet Eftalia Aytur Apartments, och de två hotellen har gemensamma faciliteter.

Hotellet ligger centralt och nära vägen så visst ljud utifrån kan förekomma.

Ett stenkast från Östra stranden

Det bästa med Eftalia Aytur måste vara det fina läget precis vid Östra stranden. På stranden finns både solsängar och parasoller att hyra, och en mysig strandbar som serverar dryck och snacks mot betalning. Det finns en hel del vattensporter att testa på, mot betalning.

Vid hotellområdet finns två pooler att välja mellan och en separat barnpool. Här finns solsängar och parasoller som står till fritt förfogande. Du har även en poolbar som serverar dryck under hela dagen mot betalning.

Mot betalning

Dryck och snacks i barerna, hyra av solsängar och parasoll på stranden, vattensporter.

Välj mellan frukost och halvpension

Frukost ingår i priset, och du kan även boka till halvpension, då både frukost- och middagsbuffé ingår. Dessa serveras i huvudrestaurangen. Det finns två barer på hotellområdet och en på stranden, där dryck kan fås mot betalning.

Hotellet ligger på gångavstånd till populära semesterorten Alanya där det finns en hel uppsjö av restauranger, caféer och barer för alla smaker.

Mot betalning

Frukost: All mat och dryck förutom frukost.

Halvpension: All mat och dryck förutom frukost och middag.

Njut av en avslappnande massage i wellnesscentret

Hotellet har ett eget wellnesscenter där det både finns bastu, det turkiska badet hamam och olika behandlingar. Det finns också ett litet gymrum som kan användas fritt. Det arrangeras live musik flera kvällar i veckan och det finns kostnadsfritt trådlöst internet i receptionen. Bandbredden är dock begränsad och uppkopplingen är ofta långsam.

På bara några minuter tar du dig in till charterparadiset Alanya som har massor med aktiviteter att bjuda på. Du hittar massor med shopping, fler badmöjligheter, en hel uppsjö av restauranger och barer och ett rikt nattliv.

Mot betalning

Behandlingar och besök i wellnesscentret.

Fräscha rum för upp till fyra personer

På Eftalia Aytur Hotel bor du i fräscha och fina rum. Alla rum har balkong, klinkergolv, individuell luftkonditionering och tv. Minikylskåp (ej uppfylld) och deponeringsbox kan användas mot betalning. På badrummet finns duschkabin och hårfön.

Mot betalning

Minikylskåp och deponeringsbox.

Dubbelrum landutsikt, 2-4 personer

Dubbelrummet med landutsikt är på cirka 21-25 m² och har tre riktiga sängplatser och en bäddfåtölj. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max tre vuxna och ett barn och det är möjligt att få två barnpriser.

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrummet med havsutsikt är på cirka 21-25 m² och har två eller tre riktiga sängplatser och vissa rum har även en bäddfåtölj. Rummet kräver minst två fullt betalande, det kan bo max två vuxna och ett barn och det är möjligt att få ett barnpris.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Det självklara valet för en underbar familjesemester för både stora och små

fr.