Belek, Turkiet

Kingdom & Rixos

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

Lägsta pris:
Barn från:

Kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Upplev det bästa av två lyxiga världar!

Om du bokar en resa där du kombinerar Land of Legends Kingdom och Rixos Premium Belek garanteras du en genomgående lyxig semester, där barnen och deras upplevelser kommer i första hand. 

Land of Legends Kingdom är äventyrligt och väldigt imponerande, men kan gott vara en smula överväldigande. Du kan därför kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med boende på ett annat hotell. 

Du bor de tre första nätterna på Land of Legends Kingdom, och de sista fyra nätterna på Rixos Premium Belek.

Båda hotellen är en del av vår Premium Collection, som är våra mest exklusiva och eleganta hotell.

 
Transfer mellan hotellen

Transport mellan Land of Legends Kingdom och Rixos Premium Belek tar ca 10 minuter och är inkluderat i priset.

Kombinera din vistelse på Land of Legends Kingdom med Rixos Premium Belek

Dubbelrum, 2-4 personer

I dubbelrummet på 38 m² finns två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection på 79 m² är egentligen två dubbelrum med två riktiga sängplatser och två bäddsoffor (190x100 cm) i varje rum. Dubbelrum connection har två tv och två toaletter. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna samt tre barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

Rummen på Rixos Premium Belek

Rummen på Rixos Premium Belek är elegant och stilfullt inredda i ljusa, behagliga nyanser och med vackra detaljer. Den avslappning du avnjuter på hotellet lyser också igenom på rummens inredning, och som extra lyx finns här en kuddmeny, så att du kan välja bland olika kuddar utefter behov och behag.

 

 

Dubbelrum trädgårdsutsikt

I dubbelrummet på 37 m² finns två riktiga sängplatser och två extrasängar, som båda mäter 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn.  

De specificerade rumstyperna kan inte ändras till andra rumstyper. 

Transfer mellan flygplatsen och de två hotellen tur/retur är inte inkluderat i resans pris. 

Transfer mellan Land of Legends Kingdom och Rixos Premium är inkluderat i priset. Exakta detaljer och tidpunkter gällande transfer mellan hotellen kommer närmre avresa. 

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections