Belek, Turkiet

Land of Legends Kingdom

Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 24 svar
Gästbetyg
4.3 av 5
Baserat på 24 svar

7 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
9 km 
Centrum
5 km 

Lyxigt barnhotell mitt i nöjespark!

På långt avstånd kan du sen den stora nöjesparken Land of Legends, där höga berg- och dalbanor tornar upp sig och det imponerande, vita slottet stoltserar vackert med sina stora pelare och enorma statyer. Allt ser väldigt fint ut, och kanske även en smula pompöst och pråligt, men så snart du kommer in på hotellet är det som att en helt ny, äventyrlig värld uppenbarar sig – en värld full av fantasi, färger, energi och kreativitet!

Land of Legends Kingdom är ett lyxigt hotell, som ligger precis vid sidan av den nöjes- och vattenpark samt det stora underhållnings- och shoppingområde som Land of Legends är. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till allt detta hur ofta du vill och hur många gånger du vill!

Här på Nazar har vi sett många hotell, men verkligen inget som detta! Land of Legends Kingdom är så mycket mer än bara ett lyxhotell, och det är minst sagt en upplevelse att bara gå runt på hotellet, där det finns roliga interaktiva skärmar, speglar med lustiga huset-effekter, festliga och underhållande figurer samt karaktärer i lobbyområdet. Dessutom kommer barnen (och andra gottegrisar) utan tvekan klappa händerna av glädje när de ser den fina godisbuffén i lobbyn.

Familjer väljer helt klart detta hotell på grund av barnen, då allt är fantasifullt inrett med barnens tankar, önskemål, behov och inte minst drömmar i åtanke. Ambitionen har varit att skapa en värld som sammanför familjen. Det ska vara roligt, du ska utforska, leka, le, underhållas och väcka ditt inre barnasinne – och man har verkligen lyckats skapa ett helt unikt hotell där just dessa tankar lyser igenom!

På Nazar har vi aldrig förut sett så barnvänliga och fantasifulla rum, som verkligen också är en upplevelse i sig! När du bor på Land of Legends Kingdom har du All Inclusive, som betyder att måltiderna är betalda hemifrån och att du kan njuta av ett mycket stort och varierat All Inclusive-utbud. Missa inte den spektakulära showen, som äger rum mitt framför hotellet varje kväll.

Land of Legends Kingdom är ett av våra Premiun Collection-hotell, som är våra absolut finaste och lyxigaste hotell. Det är dessutom det barnvänligaste och mest äventyrliga hotell som Nazar erbjuder!

Nöjesparken är öppen för alla med dagsbiljett, men som gäst på Land of Legends Kingdom får du flera fördelar i själva parken.

Land of Legends Kingdom ligger i Belek, och du kan välja att sammansätta din resa så att du bor tre nätter här och fyra nätter på antingen det närliggande, lyxiga Rixos Premium Belek eller på vårt populära familjehotell Pegasos World.

Konstgjord sandstrand och ett hav av plask!

Det största dragplåstret vad gäller pooler, bad och plask är Land of Legends enorma vattenpark, som är en del av den stora nöjesparken precis intill hotellet. Denna har du naturligtvis fri och obegränsad tillgång till under din vistelse på Land of Legends Kingdom.

I vattenparken finns både häftiga, magkittlande vattenrutschbanor, en härlig lazy river där du flyter runt i en uppblåst badring, vågpool, en kall (och skönt uppfriskande) pool samt många roliga, blöta upplevelser.

Det finns flera olika pooler i nöjesparken, varav två är fint byggda som sandstränder med mjuk, vit sand – så du kan känna sand mellan tårna och njuta av uppfriskande dopp trots att du är en bit från havet.

Vissa områden kring poolerna i vattenparken är reserverade för gäster på Land of Legends Kingdom, och du får tillgång till de avspärrade områdena genom att visa upp ditt armband. Det är också möjligt att skämma bort sig själv lite extra genom att hyra en paviljong, där du kan njuta av den halmtäckta paviljongen och av de olika paket som inkluderar mat och dryck.

Det finns en fin inomhuspool på själva Land o Legends Kingdom, som du kan ta ett dopp i. Om du vill simma i havet och besöka stranden, så kan du utnyttja den kostnadsfria buss som kör till det närliggande lyxhotellet Rixos Premium Belek, där du kan njuta av den inbjudande poolen och härliga stranden.

 

Mot betalning

Alla djurupplevelser, snorkling och dykning i det stora akvariet, hyra av cabanas samt vissa upplevelser i nöjesparken, bland annat surfing.

Dryck, snacks och mat på Rixos Premium Belek.

Klubbor och muffins i frukostbuffén

När du reser med Nazar till Land of Legends Kingdom kan du njuta av de många förmånerna med en All Inclusive-semester, då såväl de tre huvudmåltiderna som dryck i barerna och godis i de uppseendeväckande godisbufféerna är inkluderat i priset, och alltså redan betalt hemifrån.

Frukost och middag serveras som stora, inbjudande och fina bufféer i huvudrestaurangen, medan lunch kan avnjutas på Fast & Good inne i nöjesparken. Dessa ställen serverar läckra snacks under dagen: Qum Qum, Pizza Ekspress, The Farm och Zippline Cafe.

Huvudrestaurangen är placerad i en stor, ljus lokal där fokus ligger på barnen. Här finns därför bord och stolar i barnstorlek vid sidan om de vanliga matplatserna, och ett stort, läckert utbud med många av barnens absoluta favoriter. Vi tror nog att de flesta kommer både gapa och klappa händerna när de ser att både muffins och färgglada klubbor finns med som en del av den stora buffén.

Det finns flera barer på hotellet, och särskilt populär är den stora juicebaren på bottenvåningen. Denna är berömd för sina många juicer och barnvänliga drycker. För Nazar-gäster ingår dryck i barerna The Legends Pub, Nyssa och Vitamin Bar i ditt All Inclusive-program. Enskilda drycker kan dock vara mot extra betalning.

Till Land of Legends Kingdom hör också tre à la carte-restauranger, som du kan besöka mot betalning: en libanesisk, en italiensk och en sushi/asian fusion-restaurang, som heter Nemo. Den sistnämnda ligger under markplan och har enorma fönsterpartier in till Land of Legends stora akvarium, så du har en imponerande utsikt över de färgglada fiskarna och hajarna medan du avnjuter din utsökta måltid. Boka gärna bord i förväg.

 

Mot betalning

Samtliga besök på à la carte-restaurangerna, snacks och viss dryck i barerna. Utöver de nämnda lunch- och snackställena är alla matställen, glasskiosker och caféer inne på Land of Legends-området självständiga enheter, och ingår alltså inte i All Inclusive.

Ett paradis för leksugna barn!

Det kan verkligen bli svårt att få barnen att vilja följa med hem, och du ska vara inställd på en semester helt på barnens villkor – de kommer älska dig för denna upplevelse. För det är precis det som Land of Legends Kingdom är – en upplevelse!

Hela bottenvåningen är inredd som ett gigantiskt, pulserande och fenomenalt lekområde, där det är stoj och stim som barnen kommer älska! Här finns en stor spelhall där allt är inkluderat samt flera PlayStation-rum, där du kan sitta och spela med och mot andra gäster (om det inte är nog med det PlayStation 4 som finns på rummet).

Här finns åtskilliga spel och interaktiva lekmöjligheter, och det arrangeras också en massa kreativa aktiviteter och lekar under dag- och kvällstid. Bland de populäraste aktiviteterna hittar du ansiktsmålning, nageldekoration, lufthockey, fingermålning och barn-zumba.

På bottenvåningen ligger också en stor bar där barnen kan hänga, och kanske utmana varandra i en omgång PlayStation, som visas på den gigantiska skärmen som fyller hela väggen bakom baren.

Det hela kommer utan tvekan bli en fest för barnen, och det kan alltså bli svårt att få med dem hem, när det är dags för det!

Aktiviteter i världsklass direkt utanför dörren

När du bor på Land of Legends Kingdom har du ju en värld av aktiviteter precis utanför hotelldörren – i den intilliggande nöjesparken med tillhörande vattenpark, i det stora shoppingområdet samt på de många, spännande matplatserna. En mer detaljerad beskrivning av själva parken och de många möjligheterna kan du se här.

Hotellet har ett välutrustat gym med många olika maskiner, vikter och utrustning samt en läcker spaavdelning med en härlig inomhuspool.

Nöjes- och vattenparken

Land of Legends nöjes- och vattenpark ligger på ett och samma område, och här väntar ett hav av upplevelser, utmaningar, plask, lek och roliga timmar tillsammans.

Här finns massor av sköna pooler och mängder av vattensprutande vattenrutschbanor, som kommer locka både våghalsar och vattenälskare. Prova att hålla tungan rätt i mun och lär dig att stå upprätt på en surfbräda, eller ta en dyktur i det stora akvariet. Du kan också besöka 5D-biografen, där ett bra råd är att ha på sig badkläder.

Redan på långt avstånd från Land of Legends kan du se den gigantiska, imponerande och en aning skräckinjagande berg- och dalbanan Hypercoaster, som är 1 300 meter lång, kör i upp till 115 km/h och är som högst inte mindre än 61 meter hög.

Prova också ett åk i roliga Typhoon Coaster, där det också utlovas en riktig upplevelse! Utöver dessa imponerande berg- och dalbanor finns här flera roliga attraktioner för både stora och små. Det kan även rekommenderas att åka upp i den stora luftballongen, varifrån det är en fin utsikt över den stora nöjesparken och närområdet.

Se och läs mycket mer om alla de upplevelser som väntar dig i fantastiska Land of Legends här.

Extravagant show i världsklass!

Missa inte den spektakulära och imponerande showen som äger rum precis framför hotellet, och som människor färdas långa vägar för att uppleva. Den är sammansatt av den duktiga konstnären Franco Dragone, som också har sammansatt och koreograferat flera Las Vegas-shower, Cirque de Soleil-shower och stora artisters shower, bland annat Celine Dion. Det kommer utan tvekan bli en upplevelse du sent glömmer!

Alldeles fantastiska och äventyrliga rum

Wow! Bara wow! Så reagerar de flesta när de ser rummen på hotellet. På Nazar har vi åtminstone aldrig sett så barnvänliga och fantasifulla rum, och vi är övertygade om att barnen nästan skulle vara nöjda med att tillbringa hela semestern på rummet, som verkligen är en upplevelse i sig!

Alla rum på Land of Legend Kingdom är tematiserade rum med söta, tecknade, romerska gladiatorer och soldater, och överallt på rummen finns fina och lustiga detaljer, som barnen kan gå på upptäcksfärd bland.

Fyra av fem våningsplan är inredda i blått, medan den sista är inredd i rosa nyanser. Det är dessvärre inte möjligt för dig att själv välja färg på ditt rum, men vi mottar naturligtvis önskemål – dock utan att kunna garantera något.

På alla rum finns heltäckningsmatta, tv, PlayStation 4 (spel lånas i receptionen mot deposition), LCD-projektor, minibar, safety box, hårfön, central luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, skrivbord med stol och fritt wifi.

Även badrummen är inredda med tanke på barnen. Här finns band annat en inbyggd liten trappa så att de kan nå vasken.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrum, 2-4 personer

I dubbelrummet på 38 m² finns två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm). Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna samt ett barn, och det är möjligt att få ett barnpris. 

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection, 4-7 personer

Dubbelrum connection på ca 79 m² är faktiskt två dubbelrum, med två riktiga sängplatser samt två bäddsoffor (190x100 cm) i varje. Dubbelrum connection har två tv och badrum. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna samt tre barn, och det är möjligt att få barnpris på ett barn. 

Njut av egentid i vackra omgivningar

Spaet på Land of Legends Kingdom är otroligt läckert, lyxigt och ett praktfullt andrum mitt i det härliga och hektiska virrvarr som annars präglar hotellet. Här möts du av en behaglig atmosfär och vackra omgivningar, och den kunniga, gulliga personalen står redo för att skämma bort dig med sköna, avslappande och avstressande behandlingar.

Här finns en inomhuspool med många mysiga skrymslen och vrår, där du kan slappna av mellan behandlingarna. Bastun, poolen och det turkiska badet kan användas utan betalning.

 

Mot betalning

Alla behandlingar.

När du bor på Land of Legends Kingdom får du ett speciellt armband, så att du kan gå in och ut från nöjes- och vattenparken hur ofta du vill.

Vid ankomst till parken sätter du in pengar på ditt armband, och detta används då för betalning när du är på området. När du ska lämna nöjesparken är det bara att gå till disken, så får du tillbaka de pengar som eventuellt blivit över.

Handdukar till inomhuspoolen samt till poolerna i vattenparken hämtas ut i spaet respektive själva vattenparken, mot uppvisning av armbandet du får när du bor på hotellet.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Trots att mycket är inkluderat i det stora All Inclusive-utbudet, så kan viss dryck, snacks och mat i nöjesparken kosta extra, och likaså vissa nöjen. På dessa ställen kan du mellan klockan 10-18 äta lunch som en del av din All Inclusive:

• Fast & Good

• Pizza Ekspress (pizza)

Följande ställen serverar olika specialiteter klockan 12-22:

• Qum Qum (snacks)

• Pizza Ekspress (pizza)

• The Farm (färsk frukt, färskpressade juicer och smoothies, lemonad samt milkshakes)

• Zippline Cafe (kaffe och te)

Utöver det är också dessa barer en del av All Inclusive-utbudet:

• The Legends Pub (dryck från menyn är mot extra betalning)

• Nyssa Bar & Patisserie

• Ayanna Bar

De många övriga matställen, glasskiosker och caféer på själva Land of Legends-området är självständiga enheter, som inte ingår i All Inclusive-utbudet.

Land of Legends Kingdoms aktivitetsprogram kan variera från dag till dag. Vid ankomst blir du tilldelad en översikt över precis vilka aktiviteter som är planerade under din semester.

Hur äventyrligt, fantastiskt och imponerande hotellet än må vara kan det kännas lite överväldigande i längden, och vi rekommenderar därför att du planerar din vistelse på Land of Legends Kingdom så att du kombinerar det med ett annat hotell, och bor tre nätter här samt fyra på antingen Rixos Premium Belek eller Pegasos World.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections