Comfort Class

Uppgradera din semester

Vill du skämma bort dig själv och familjen på semestern? Det kan du göra genom att boka vårt populära Comfort Class-paket. Med det får du extra fördelar på semestern, som hela familjen utan tvekan kommer uppskatta och njuta av i fulla drag!

En solsäng på stranden reserverad till dig?

Skulle det inte vara härligt att komma ner till stranden efter att du avnjutit en läcker frukost, och veta att du inte behöver bekymra dig om att få tag på en solsäng? Att du i stället visste att det fanns en solsäng reserverad till dig?

Sen utcheckning

Hade det inte varit skönt att veta att du på avresedagen kunde använda ditt rum hela dagen och att du inte skulle behöva checka ut på förmiddagen som alla andra? Med Comfort Class kan du behålla rummet ända till klockan 18.00. Snacka om fördel för dig med kvällsflyg!

Wifi till alla

Vill hela resesällskapet använda wifi på semestern? Kanske vill du dela dina semesterbilder på Instagram (kanske även göra vännerna lite avundsjuka?) och kanske vill barnen Snapa sina upplevelser till kompisarna där hemma? Med Comfort Class får du fritt wifi över hela hotellet, istället för endast i lobbyområdet. En förmån som hela familjen kommer att uppskatta!

Comfort Class kan bokas på alla våra Nazar Collection-hotell – Pegasos Resort, Pegasos ClubPegasos World och Pegasos Royal. Du kan boka Comfort Class i samband med bokning av resan, eller lägga till det i efterhand genom att kontakta vår kundservice på info@nazar.se eller på telefonnummer 0770 777 888.

Allt detta ingår:

  • Reserverade solsängar på stranden
  • Sen utcheckning på avresedagen till kl. 18.00
  • Kostnadsfritt wifi på rummet och på hela hotellområdet (upp till fem enheter på Pegasos World). Utan Comfort Class är wifi kostnadsfritt endast i lobbyområdet
  • À la carte-frukost tre gånger på vecka inklusive färskpressad apelsinjuice
  • Möjlighet för ett extra besök på en av hotellets temarestauranger
  • 20% i rabatt på alla behandlingar i hotellets wellnesscenter
  • Uppfylld minibar vid ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvatten, 1 l vatten)
  • VIP-incheckning vid ankomst på hotellet
  • Två morgonrockar och två par morgontofflor på hotellrummet
  • Poolhanddukar på rummet vid ankomst

Pris per vecka:
vuxen: 1290:-, barn: 250:-

Comfort Class ska bokas senast tre dagar innan avresa.

Comfort Class-paket måste bokas av alla resande som bor i samma rum (både vuxna och barn). Det kan förekomma variationer från hotell till hotell.

Du kan boka Comfort Class på alla Nazar Collection-hotell: