När du reser som funktionshindrad


Allmän information

Som specialister på kvalitetsresor förfogar vi över ett antal hotell som vi anser lämpar sig för funktionshindrade. Det finns ytterst få handikappanpassade hotell i Turkiet och inte något av våra hotell är fullständigt anpassat för funktionshindrade, vi har ändå valt några hotell vi kan rekommendera beroende på dina behov.

För bästa förutsättningar för en lyckad semester som funktionshindrad kan vi erbjuda hotell som: Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal. Även om du sitter i rullstol kan du relativt obehindrat förflytta dig över hela hotellområdet.
Det finns i dagsläget inte några lifter ner i poolerna, det kan även vara besvärligt att ta sig fram i sanden med rullstol då dem saknar ramper.

Vi kan inte erbjuda handikapps anpassade transferbussar till och från flygplatsen. Om rullstolen ej är hopfällbar behövs privattransfer förbeställas vid bokningstillfället (extra kostnad).
De rymliga restaurangerna ligger lättåtkomliga från hissar och rum.


Ett par goda råd

Anpassning till funktionshindrade i hotellvärlden är ett relativt nytt begrepp i många turistländer, så också i Turkiet. Gör därför en lista över dina absoluta krav, men också på dina önskemål så att vi på bästa sätt kan utforma ett passande arrangemang.   

Planera din resa i god tid och beskriv dina behov så detaljerat som möjligt. Kommunicera alltid skriftligt med oss när det gäller dina krav.

Dela gärna med dig av dina erfarenheter efter hemkomst. Det kan vara till stor nytta för framtida gäster med funktionshinder.

Vänligen fyll i nedanstående formulär så att vi kan följa upp på dina krav på bästa sätt, senast 7 vardagar innan avresa. Vi återkommer med svar på er förfrågan via mail.

Vid andra behov eller vid ev frågor så kontakta vår kundservice på telefon 0770-777 888.