Privat transfer

Vill du bara komma så smidigt och bekvämt som möjligt från flygplatsen till ditt hotell, så att semestern kan börja på riktigt?

Då är privat transfer något för dig!

Genom att beställa privat transfer kommer du lätt och bekvämt från flygplatsen till hotellet och även tillbaka när det är dags att åka hem.

När man bokar busstransfer ska man oftast förbi ett par andra hotell innan man är framme vid sitt eget. Genom att beställa privat transfer åker du istället direkt från flygplatsen till ditt hotell, och semestern kan börja på allvar – så att du genast kan ta semesterns första uppfriskande dopp.

Under högsäsong kan transfertiderna bli längre på grund av tät trafik.

Har du bokat privat transfer ska du uppsöka Nazars eller TUI:s guider vid ankomstdisken utanför terminalen efter att du har landat.

 

Vad kostar privat transfer?

Turkiet: från 610:- per person t/r
Grekland: från 400:- per person t/r
Cypern: från 800:- per person t/r

För att jämföra så kostar vanlig transfer från 240:- per person t/r.

I Turkiet kan privat transfer ske både med bil, taxi och minibuss. På Rhodos och Cypern sker privat transfer med bil/taxi. Obs! Max. två vuxna och ett barn per bil. Är där fler i sällskapet, kommer fler bilar.

 

Privat familjetransfer

Om ni är fler än fyra personer som reser tillsammans, så kan ni vid resor till Turkiet boka en privat familjetransfer till ett ännu förmånligare pris. Istället för att bil/taxi, körs ni fram och tillbaka i en minibuss.

Turkiet: från 500:- per person t/r

 

Så bokar du transfer:

Du kan boka både vanlig och privat transfer i samband med bokning av resa. Du är också alltid välkommen att ringa till oss och lägga till båda sorters transfer i efterhand. Du når oss på 0770 777 888.

PS: Om du redan har bokat vanlig transfer, men nu blir sugen på denna bekväma möjlighet, så kan du ändra din redan bokade transfer till en privat transfer – och endast betala mellanskillnaden – genom att kontakta vår kundservice.

Privat transfer och privat familjetransfer ska bokas senast en vecka innan avresa och måste läggas till av alla personer på samma bokning.