Nazars nyheter 2020

Få en överblick över vad som är årets nyheter!

Som Sveriges All Inclusive-specialist erbjuder vi dig allt från våra nyaste vattenparker med alla sina snirkliga vattenrutschbanor till att läsa om våra senast lanserade premium-hotell där lyx bara är förnamnet.

För att göra det lättare att hänga med på alla nyheter som annonseras så har vi samlat uppdateringarna på den här sidan åt dig så du kan följa alla spännande nyheter som lanseras under vinterhalvåret.

Captain Nemo kommer till Rhodos!

Whohoo! Vi hoppas att du är lika glad för denna nyheten som vi är!

Till sommaren kommer Captain Nemo och hans pirater nämligen att underhålla och aktivera barnen i våra populära barnklubbar på Filerimos Village och Filerimos Hotel.

Skandinaviska aktivitetsguider

Under din semester här arrangerar våra passionerade och engagerade skandinaviska aktivitetsguider många härliga aktiviteter – det kan vara allt från spännande skattjakter till kreativa lekar, rolig underhållning och en uppsjö av roliga påhitt.

Skojigt så ända in i Norden

Vid de roliga aktiviteterna träffar barnen jämngamla kompisar från hela Norden.

Inkluderat i priset

Alla aktiviteter och underhållning i barnklubben är inkluderade i resans pris. 

Mini Chefs – Nyhet!

Klara, färdiga, baka!

Ett av våra populära initiativ i barnklubben är Mini Chefs! Här får barnen baka och dekorera kakor med kunnig hjälp av våra skickliga aktivitetsguider.

Kakorna ska såklart ätas

Mums, mums, mums! När kakorna är färdigbakade, ska de naturligvis avnjutas på en liten picknick tillsammans med Captain Nemo och hans pirater.

Våra nyaste Premium Collection hotell

Våra nyaste Holiday Collection hotell

Våra nyaste Value Collection hotell