desk
mob

Mallorca

Mallorca erbjuder en hel buffé av upplevelser

En semester på Mallorca kan uppfylla även den mest kräsne resenärens önskemål. Vackra stränder, fin natur, kultur och historia, läcker mat och bra shopping.
Här kan du njuta av solen och värmen på Mallorcas berömda stränder – dels på de populära och välkända stränderna, men också på mindre kända, nästintill outforskade stränder i öns små vikar. Mallorca är en ö rik på kultur och historia, såsom en imponerande katedral, fina kloster och kyrkor, fascinerande arkitektur och spännande museer.
Den vackra naturen bjuder in till en aktiv semester, och här finns många populära vandringsleder, cykelturer och kajakutflykter. På ön finns även flera häftiga och betagande droppstensgrottor, som verkligen är värda att besöka.

Utforska den populära semesterön

Mallorca bjuder sina besökare på historia, vacker natur och spännande arkitektur såväl som god mat, ljuvliga stränder och turkost vatten.
Sök din resa här - välj reguljärflyg!

Medeltemp. i juli
28°C

Valuta
Euro €

Arlanda - Mallorca
ca 3h 40m

Våra destinationer på Mallorca

Palma de Mallorca

Palma är Mallorcas huvudstad och en levande storstad. Här ligger nytt och gammalt sida vid sida, och de mysiga caféerna är perfekta för att titta på människor och insupa stämningen.

Magaluf

Magaluf är ett livat område, som har blivit riktigt populärt bland ungdomar. Här njuter de av både de fina stränderna och det hektiska, festliga nattlivet.

Alcudia

Alcudia är känt som barnfamiljernas favoritort på Mallorca. Här finns både barnvänliga, grunda stränder och många fantastiskt familjevänliga hotell.

Sa Coma

Sa Coma har en trevlig atmosfär, och är populär bland såväl barnfamiljer som par. Längs strandpromenaden finns ett bra urval av caféer, barer och butiker.

Spännande utflyktsmål

Här hittar du inspiration på vad du kan göra på din semester på Mallorca!

Alla våra hotell på Mallorca

På Mallorca har vi uteslutande fyra- och femstjärniga All Inclusive-hotell