Träningsresor

Träningsveckor med Nazar

Följ med på våra träningsresor till Rhodos och Turkiet! Med obegränsade möjligheter till en aktiv semester i en fantastiskt varm och lyxig miljö, på fyr- och femstjärniga hotell. Vi garanterar dig en aktiv semester fylld med inspiration och gemenskap, där du kan träna och må bra. 

Träningsveckorna passar såväl nybörjaren som den som vill nå nya nivåer i sin träning. Vi på Nazar har valt ut samarbetspartners som är välorganiserade och vana vid träningsresor. Erfarna instruktörer skräddarsyr och lägger schemat för en aktiv semester där du själv väljer hur många pass och aktiviteter du vill delta i.

Under din träningssemester är det viktigt att fylla på med god och näringsrik mat. Våra träningshotell har fantastiska All Inclusive bufféer morgon, middag och kväll som erbjuder något för alla smaker.

Nazars träningsresor arrangeras i maj, september och oktober då klimatet i Grekland och Turkiet är lite svalare och har utmärkta förutsättningar att träna

 

Träningsresa med familjen

På alla våra träningsresor har du möjlighet att ta med dig familjen. Ni väljer själva hur många av de vuxna som ska träna, medan resten av sällskapet kan njuta av glassig sol och bad på våra fina familjehotell med smakrik All inclusive. Våra hotell erbjuder gott om faciliteter och underhållning för hela familjen i alla åldrar, allt för att du ska kunna kombinera din träningsresa med en givande stund med familjen.

Vilken träning passar dig?

Vi erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer på våra träningsresor. Gemensamt för alla resor är att det erbjuds fina möjligheter att delta i såväl gruppens träningsprogram, som att ha tillgång till hotellets egna träningsfaciliteter på egen hand. Du kan se i listan längre ner vilka resor som är aktiva just nu och vilka träningsformer som ingår på dem.

 

Gruppträningsresor

Under träningsresorna med gruppträning arrangeras ett gediget utbud av pass varje dag. Det är vanligt med en härlig powerwalk strax innan soluppgång för att sedan välja mellan allt ifrån svettiga konditionspass till avslappande yoga. Samtliga hotell har fina förutsättningar för utomhusaktiviteter, här njuter vi av sol och bad och passar på att slipa på formen samtidigt.

Yogaresor

Väck kroppen med yogaövningar vid strandkanten eller meditera i skuggan vid poolen. Dessa resor lockar fram det bästa av oss, vilket tar upplevelsen till en annan dimension. Våra dagliga klasser ökar din yttre kroppskännedom och förbättrar din inre balans.

Dansresor

Vill du ha en vecka fylld med dans, träning och gemenskap? När bara det bästa är gott nog så erbjuds dessa unika träningsevent i en magisk miljö. Våra dansresor kombinerar sprudlande dansträning med härlig avkoppling i sol och värme.

Löparresor

På våra löpparresor till Turkiet blandas en fantastisk natur med historiska avtryck när du löptränar. Vare sig om du är en erfaren trailrunning-löpare eller nybörjare så kan du vara med på en av våra löparresor.

Våra träningsresor just nu

18 sept 2021 - Korpen Eskilstuna

En resa med varierad träning lätt till medelnivå med härlig gemnskap och kluriga kvällshäng. Du medverkar efter egen lust.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
18/9 - 25/9 2021

25 sept 2021 - Hälsocamp prova på och kom i gång med Startskottet

Prova på med ett smörgåsbord av aktiviteter:

Morgonjogg/powerwalk/stavgång, cykling, racer och MTB styrkepass, funktionellträning med och utan redskap, hög och lågintesivträning. Många olika dansformer såsom disco, hiphop, salsa mm. Crawlkurs, vattengympa, rörlighet, löpning, yoga, fysioterapeut, föreläsningar inom hälsa och välmående.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
25/9 – 2/10 2021

2 okt 2021 - Hälsocenter/ Må bra

Alla är välkomna, du bestämmer själv vad du vill göra resan till. En solsemester, en träningsresa eller en kombination av allt! Exempel på pass som kommer att erbjudas: Yoga, YinYoga, QiGong, pilates, soma moves, Happy Dance, vattengympa, tabata och stationsträning.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
2/10 - 9/10 2021

9 okt 2021 - Hälsocenter/ Må bra

Från Arlanda till Lindos Imperial

Kontakta oss på 0770 777 888 för mer information och bokning

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Rhodos

När:
9/10 - 16/10 2021

Hotell:
Lindos Imperial

17 okt 2021 - Träningsvecka med Balanze

Välkommen att följa med på en exklusiv träningsresa i samarbete med Balanze, till det lyxiga Premium-hotellet Rubi Platinum i Turkiet! Balanze har många års erfarenhet av professionell personlig träning och erbjuder en träningsresa fullmatad med träningspass under solens strålar. De personliga tränarna Magnus Kemppi och Mianna Riikonen håller i träningsresan som består av meditation, qigong, beach core, aqua flow, gymträning och power walks.

Varmt välkommen att följa med på en resa fylld med glädje, träning och avkoppling!

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Antalya

När:
17/10 - 24/10 2021

Hotell:
Rubi Platinum

Orienteringsresa i samarbete med Antalya Orienteering Festival

Orientering är mer än bara löpning – gemenskap, motion och koncentration i vackra omgivningar.

I samarbete med Antalya Orienteering Festival, som har organiserat orienteringsresor i mer än 11 år, kan vi på Nazar stolt presentera kvalitativa resor till högklassiga All Inclusive hotell i kombination med ett orienteringsprogram utöver det vanliga.

I resan ingår bekvämt charterflyg tur och retur, transfer till och från hotellet, ett välavvägt orienteringsprogram i fin terräng och hög kvalitet på orienteringskartor runt området. Naturligtvis ingår även transport till och från orienteringens start- och slutpunkt.

Praktisk information:

Från och till:
Arlanda - Antalya, Turkiet

När:
31/10 - 7/11-2021

Saknas något?

Fanns inte träningstypen som du var intresserad av bland våra aktiva träningsresor?

Fyll i en intresseanmälan så tipsar vi när vi har fler resor på gång.

Gruppresor på era villkor

Vill du arrangera en träningsresa för din klubb eller förening?

Hos oss kan ni vara med och skräddarsy er egen gruppresa så att vi tillsammans sätter samman en motiverande resa med en kombination av träning, sol och avkoppling. Vi står för hela paketet - Flyg, hotell, transfer och service. Vi ger dig och din grupp personlig service och skräddarsydd resa enligt era önskemål och vi har handplockade, högklassiga All Inclusive-hotell som är vana vid att arrangera gruppevenemang.

Kontakta oss för mer information på training.groups@remove-this.nazar.se