God form och härligt välbefinnande

Träna på egen hand eller följ med på någon av våra paketresor

Det kan hända att du är på semester, men det kan ändå vara väldigt skönt att få röra på sig lite. Oavsett om det är för att du helt enkelt inte kan låta bli eller att du känner att det är lite extra välbehövt just på semestern (det kan ju vara underbart att ha All Inclusive, men ibland blir man lite mer frestad av att njuta av härligheterna än man hade tänkt sig), så har du möjlighet att hålla formen i de välutrustade gymmen på våra hotell.

Det är underbart att slippa både det dåliga samvetet och oron över att inte kunna hålla uppe den vanliga träningsnivån bara för att du är på semester – och kanske bäst av allt: du kan njuta av välbefinnandet efter bra träningspass!

Våra träningsresor just nu

En hälsoinvestering med Startskottet

Vem passar resorna:

Resorna passar alla, både kvinnor och män som på ett eller annat vis önskar komma igång med olika aktiviteter som gynnar hälsan på sikt samt behöver insikt i hur god livsstil påverkar en hållbar hälsa. 

Motivation och Inspiration:

Ohälsosamma matvanor och fysisk inaktivitet är de viktigaste och bidragande orsakerna till våra vanligaste folksjukdomar. Målet med motiverande och inspirerande insatser är att: Inspirera till beteende som bibehåller och stärker hälsan Öka medvetenheten om den egna hälsan och välbefinnandet samt egna förmågan till förändring

Läs mer här!

12 oktober - Hälsocenter: Må bra-resa SENIOR

Från Arlanda till Lindos Imperial

Kontakta oss på 0770 777 888 för mer information och bokning

Träna på egen hand på semestern

Gymfavoriter

Vi arrangerar även fler specialresor

Gruppresor

Stärk gemenskapen – även när ni reser

Har ni ofta pratat om att resa tillsammans i din stickklubb, i sonens taekwondoklubb eller kanske om att det skulle vara mysigt att resa med mammagruppen?