OBS: Nazars nordiska barnklubbar arrangeras inte under 2021.

Läs mer om övriga barnklubbar för sommar 2021 på respektive hotellsida: Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal.


Under sommar 2022 kommer Nazars nordiska barnklubbar åter att arrangeras i Turkiet på Pegasos WorldPegasos Resort och Pegasos Royal, samt även på Rhodos på Filerimos Village och Filerimos Hotel.

Nedan information gäller sommar 2022.

Ohoj, Captain Nemo här!

Hos mig får du piratklubb, dansskola, simskola och ungdomsklubb med på köpet.

Ni barn är våra allra bästa gäster, och jag och mitt crew vill att ni ska ha det så bra som möjligt hos oss! På våra hotell i Nazar Collection ingår våra egna barnklubbar i priset och behöver inte förbokas hemifrån. Här finns mängder av aktiviteter för barn i alla åldrar och ledarna talar skandinaviska.


Jag huserar på Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal i Turkiet och på Filerimos Village och Filerimos Hotel på Rhodos. När det inte busas i piratklubben, chillas i ungdomsklubben, plaskas i simskolan eller buggas i dansskolan så arrangeras det ett poppigt minidisco (endast Pegasos World) där stolta föräldrar ser på, och ibland till och med tar en svängom!

Captain Nemo kommer till Rhodos!

Whohoo! Vi hoppas att du är lika glad för denna nyheten som vi är!

Till nästa sommar (2022) kommer Captain Nemo och hans pirater nämligen att underhålla och aktivera barnen i våra populära barnklubbar på Filerimos Village och Filerimos Hotel.

Skandinaviska aktivitetsguider

Under din semester här arrangerar våra passionerade och engagerade skandinaviska aktivitetsguider många härliga aktiviteter – det kan vara allt från spännande skattjakter till kreativa lekar, rolig underhållning och en uppsjö av roliga påhitt.

Skojigt så ända in i Norden

Vid de roliga aktiviteterna träffar barnen jämngamla kompisar från hela Norden.

Inkluderat i priset

Alla aktiviteter och underhållning i barnklubben är inkluderade i resans pris. 

Mini Chefs – Nyhet!

Klara, färdiga, baka!

Ett av våra populära initiativ i barnklubben är Mini Chefs! Här får barnen baka och dekorera kakor med kunnig hjälp av våra skickliga aktivitetsguider.

Kakorna ska såklart ätas

Mums, mums, mums! När kakorna är färdigbakade, ska de naturligvis avnjutas på en liten picknick tillsammans med Captain Nemo och hans pirater.

Aktiviteter i barn- och ungdomsklubbarna

Dance Stars

Shaka loss och stampa takten
  • Vi lär barnen att dansa till rytmen av de populäraste hitsen
  • Uppträdande en gång i veckan där barnen är stjärnorna i showen
  • Finns på Pegasos World och ingår i priset

 

 

Chill Out Club

Vår grymma ungdomsklubb

Här bor Captain Nemo

Vi har även alla dessa skojigheter!

Extra allt för barnen

Nemo's överraskningspaket

Skräddarsy din stund med allas favoritpirat

Upplev en minnesvärd stund när Captain Nemo och hans crew kommer och överraskar på hotellrummet. De dansar och kramas och det är ett ypperligt tillfälle att ta fina semesterbilder. Piraterna har med sig en liten piratsmåkaka, ballonger och ett piratkort.

Detta upplevelsepaket kan beställas hemifrån, genom att lägga till det under fliken tillval i samband med att du bokar din resa till Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal. Du kan också boka det när du kommit fram till ditt hotell, senast tre dagar innan överraskningen ska ske.

Besöket varar i cirka 10 minuter och kostar 250 kr per rum.

Kids’ Comfort

Bekvämt med sulky, barnstol och vattenkokare

Vi på Nazar älskar barn, och vill att både de och deras föräldrar ska ha det så bra som möjligt! Nu slipper du släpa med dig barnvagnen på semestern, och du kan koka vatten till vällingen i lugn och ro på hotellrummet.

Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal kan du nämligen boka Kids’ Comfort, där du får en sulky (t.ex. Chicco Snappy Spring) levererad till rummet samt barnstol och vattenkokare på rummet. Paketet kan beställas hemifrån i mån av plats, genom att lägga till det under fliken tillval i samband med bokning. Pris: 300 kr/vecka.

Skepp ohoj!

Piratkryssning på den vackra Manavgatfloden

Följ med Captain Nemo’s besättning på en fantastisk äventyrsdag på Manavgatfloden! Alla äventyrslystna pirater är välkomna att delta på denna roliga dag, full av skoj och lek ombord, följt av olika aktiviteter och skattjakt på stranden.

Captain Nemo aaaarrrhhhh-betar för fullt på att hitta den perfekta båten och är fortfarande lite velig när det kommer till exakt vad han har tänkt ska ingå i denna skojiga piratutflykt. Vi återkommer med mer information när det har blivit spikat!