Nyhet

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

För få gästbetyg
för att visa resultat
För få gästbetyg
för att visa resultat

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 12 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
200 m 
Centrum
2 km 

Bekvämt hotell i naturskön miljö

Det familjevänliga All Inclusive-hotellet Blue Sea Holiday Village ligger, omgivet av grönska i närheten av den lilla byn Afandou på Rhodos. Det här är inte vilket område som helst, här ligger nämligen Rhodos längsta strand – en kort promenad från hotellet.

Blue Sea Holiday Village har ett brett urval av pooler för alla i familjen. För de yngsta finns ett litet piratskepp och några mindre vattenrutschbanor. För de större barnen finns det vattenrutschbanor med lite mer fart i! På hotellet finns det även en internationell barnklubb.

På Blue Sea Holiday Village är det aldrig långt till en bit mat. Här finns, utöver bufférestaurangen där du intar dagens huvudmåltider, en food court med grekiska och italienska rätter under dagtid. Hotellet har såklart också barer men även en liten gelateria. Här hittar du dricka, snacks, glass, crêpes och våfflor, allt All Inclusive förstås.

Detta är ett av våra familjevänliga All Inclusive-hotell med god standard som ingår i vår Holiday Collection.

Gott om pooler och rymlig strand

Blue Sea Holiday Village har ett generöst område med flera pooler för badsugna i alla åldrar. För de yngsta gästerna finns flera barnpooler med ett litet piratskepp och vattenrutschbanor i lagom storlek. Gott om solstolar och parasoll finns såklart för dig som föredrar att sitta vid poolkanten i skuggan.

Stranden i Afandou ligger söder om Faliraki Beach och är en strand med lite lugnare tempo, cirka 200 meter från hotellet. Du kan alltid hitta en del av den långa stranden där det inte är så mycket folk. Stranden är också utmärkt för snorkling då vattnet är helt klart.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter

Aldrig långt till en bit mat

Utöver huvudrestaurangen, där du kan njuta av både grekisk och internationell mat, har hotellet en food court med lättare rätter från olika kök. Vill du hellre ha något kallt finns en gelateria, eller dryck i flera olika barer. Gluten- och laktosfria alternativ erbjuds, och även alternativa rätter för olika typar av matallergiker.

Vänligen observera att hotellet kan ändra på innehåll och tider i All Inclusive-utbudet utan förvarning. Aktuella öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder, badtofflor och ärmlösa plagg är inte tillåtna.

Mot betalning

Vissa importerade drycker.

Barnklubb för alla leksugna mellan 4-12

Utöver de skojiga vattenrutschbanorna för både stora och små, finns en liten lekplats för barnen. Hotellet har en internationell barnklubb med engelsktalande personal för barn mellan 4-12 år och på kvällarna kan de små skaka loss på minidiscot.

Träna, tävla eller shoppa loss?

Här finns att göra för den som inte vill ligga still! Hotellet har aktiviteter för alla i familjen. Gillar du träning finns ett välutrustat gym, tennis, vattenbasket och fotboll, eller varför inte utmana någon i minigolf, bågskytte eller dart? Som sig bör har Blue Sea Holiday Village ett animationsteam som ordnar, tävlingar, spel och shower till gästerna. En kväll i veckan bjuds det till och med in till grekisk afton med liveband!

Cirka 20 km bort ligger Rhodos stad där du kan ta dig en historisk rundtur eller en shoppingrunda.

Alla de stilrena rummen på Blue Sea Holiday Village har tv, luftkonditionering, telefon, safety box, minikylskåp och wifi. I badrummet finns dusch och hårtork.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummen är 24 m² stora. Här finns antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, och en bäddsoffa kan läggas till vid behov. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan ni bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan även bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum Large, 4 personer

Dubbelrum Large, 4 personer

Dubbelrum Large är 26 m² stort och har två ordinarie sängar samt en bäddsoffa för två personer. Rummet är för fyra personer med möjlighet att få barnpris för två barn.

På hotellets eget spa njuter du av fullständig avslappning efter en dag i solen. Slappna av i inomhuspoolen eller slå på stort och boka en massage eller skönhetsbehandling.

Mot betalning

Spa och behandlingar

Inom och utanför hotellområdet förekommer trappor och nivåskillnader.

Transfertiden från flygplatsen till hotellet är 40 till 50 minuter, beroende på trafik. Transferbussen kan ibland stanna vid flera resmål och då är transfertiden upp till 1 timme och 30 minuter. Transferbussens exakta rutt beror på lokala förhållanden och bestäms på plats.

Vänligen observera att hotellet kan ändra på innehåll och tider i All Inclusive-utbudet utan förvarning. Aktuella öppettider för restauranger och barer meddelas vid ankomst till hotellet.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder, badtofflor och ärmlösa plagg är inte tillåtna.

Under hösten 2022 har hotellet många italienska turister från en annan researrangör.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bland annat införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan exempelvis vara minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram.)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. 

På grund av lokala restriktioner när det gäller utökade städrutiner av rummen, har många hotell senare incheckningen vid ankomst (runt 15.00) och tidigare utcheckningen vid hemresa (runt 11.00).

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections