Lara/Antalya, Turkiet

Concorde de Luxe

100% Green Energy
Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 15 svar
100% Green Energy
Gästbetyg
4.5 av 5
Baserat på 15 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
0 m 
Centrum
14 km 
Concorde de Luxe
Concorde de Luxe_1
Concorde de Luxe_2
Concorde de Luxe_3
Concorde de Luxe_4
Concorde de Luxe_5

Unikt och vackert hotell

All Inclusive-hotellet Concorde de Luxe är format som det berömda Concorde-flyget, och dess unika och markanta utseende är uppseendeväckande, både när du ser det på avstånd och när du går runt på hotellområdet.

Concorde de Luxe är fräscht och stilrent, med en skön och avslappnad semesterstämning. Hotellets hjärta är den vackra och frodiga trädgården, där de två storslagna poolområdena ligger – den vackra lugna poolen är helt unik i sitt slag, med skuggande palmer som är placerade i själva poolen.

Mitt i den fina och grönskande trädgården ligger också den imponerande food court som under dagen serverar ett överflöd av lättare rätter såsom stenugnsbakad pizza, kebab, sandwich, hamburgare och sallad. Och det är bara att ta för sig av All Inclusive-härligheterna, eftersom att både mat och dryck ju är betalt hemifrån.

På den breda, stora stranden kan du njuta av solen antingen i en av solsängarna eller på den härliga piren, från vilken du kan hämta förfriskningar i baren eller ta ett dopp i det behagliga Medelhavet.

Concorde de Luxe är perfekt för par som uppskattar lite privat romantik på semestern, men här finns också fantastiska barnfaciliteter för barnfamiljerna. Även om hotellet på alla sätt bjuder in till avslappning, finns här också ett stort utbud av aktiviteter – tennis, yoga, Zumba, bordtennis och minigolf bara för att nämna några.

Hotellet ligger i Lara, endast cirka 15 km från den mysiga semesterstaden Antalya och med endast cirka 20 minuters transfer från flygplatsen.

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från vindkraft!

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

Storslagna pooler i gröna omgivningar

Poolområdet på Concorde de Luxe ligger verkligen vackert i den stora gröna trädgården, och speciellt den lugna poolen sticker ut med skuggande palmer vackert placerade i själva poolen. Här finns bekväma solsängar och en härligt avslappnad atmosfär. Vid den stora aktivitetspoolen kan du delta i de många roliga aktiviteter vid och i poolen under dagen.

För vattenfantasterna finns det ett område med fyra roliga vattenrutschbanor att susa nedför. Vid barnklubben finns också en liten barnpool som är delvis övertäckt.

På Concorde de Luxes stora och fina sandstrand kommer man snabbt ner i varv. Det finns solsängar och solsegel så att du kan ligga i skuggan och njuta av havsbrisen.

Du kan också njuta av solen och omgivningarna – och inte minst vattnet – från den läckra piren, där det både finns solsängar, parasoller och en mindre bar.

Om du vill lyxa till det så kan du hyra en av de fina paviljongerna och njuta lite extra, precis som det ska vara.

Stranden består av grov sand och småsten, speciellt i vattenbrynet. Vattnet blir relativt snabbt djupt.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, strandpaviljongerna.

Utsökt och brett All Inclusive-utbud

Håll koll på budgeten innan semestern. När du reser på semester med All Inclusive tillkommer det nämligen inga extra räkningar, då allt är betalt hemifrån. På Concorde de Luxe är All Inclusive-utbudet både stort, brett och otroligt välsmakande. Morgon, middag och kväll dukas det upp till en inbjudande buffé, och då är det bara att gå loss och smaka på läckerheterna.

Mitt i den vackra och frodiga trädgården, nära både pool och strand, ligger den imponerande food court som under dagen serverar ett överflöd av lättare rätter såsom stenugnsbakad pizza, kebab, sandwich, hamburgare och sallad. Här kan du också njuta av innehållet i frysen, som under eftermiddagarna är fulla med glass.

Nära stranden ligger en mindre gözleme-snackbar som serverar olika varianter av de välsmakande turkiska pannkakorna samt den traditionella, uppfriskande yoghurtdrycken ayran. Du rekommenderas också att titta förbi det fina patisseriet som bjuder på ett stort utbud av kakor och delikata bakverk.

Det finns flera barer runtom på Concorde de Luxe, så från tidig morgon till sen kväll kan du avnjuta förfriskningar och drinkar i de behagliga omgivningarna. Under dagen är den stora strandbaren med tillhörande terrass och utsikt över stranden ett populärt tillhåll.

Här finns inte mindre än sex à la carte-restauranger, en italiensk, en asiatisk, en turkisk, ett steakhouse, en fiskrestaurang och en grillrestaurang på stranden, där du får din egen grill så att du själv kan vända på biffarna. Dessa restauranger besöks mot ett tillägg och du ska boka bord minst en dag i förväg. Restaurangerna skiftas om att hålla stängt en kväll i veckan. Tre av restaurangerna ligger inomhus och tre av dem ligger utomhus, och de tre utomhus har som regel endast öppet på sommaren, och öppningstiderna är beroende på väder.

Mot betalning

Besök på à la carte-restaurangerna.

Observera att steakhouse är till för personer över 12 år.

Fin barnpool och område med vattenrutschbanor

Även om Concorde de Luxe är perfekt för vuxna som gärna vill koppla av i lugna omgivningar så har man verkligen också tänkt på barnen. Vid barnklubben finns både lekområde, lekplats och barnpool. Den internationella barnklubben är för alla barn mellan sex och tolv år. En garanterad hit bland barnen är området med vattenrutschbanor, och även minigolfbanan och spelhallen med tillhörande bowlingbana brukar vara väldigt populär bland de minsta.

Mot betalning

Spelhall, bowling.

Underhållning både dag och kväll!

Även om de vackra, gröna omgivningarna bjuder in till avkoppling, så får du också på Concorde de Luxe ett stort utbud av både aktiviteter och underhållning. Här finns bland annat basket, bordtennis, minifotboll, badminton, minigolf och tennis. Dessutom arrangeras yoga, Zumba, vattenpolo, vattengymnastik, boule och beachvolleyboll under dagen, och på kvällen bjuds det både på minidisco och häftiga shower i hotellets amfiteater.

I området där hotellet ligger, finns flera basarer och mindre shoppingcenter. Närliggande Antalya är en spännande stad med många historiska byggnader och områden, trevliga restauranger och massor av butiker.

Det finns wifi utan extra kostnad på hela hotellet.

Mot betalning

Bowling, biljard, upplyst tennisbana.

Rum för upp till fem personer

Rummen genomgick en renovering under 2021, och är snyggt och minimalistiskt inredda i dämpade och behagliga nyanser. Här finns tv, telefon, vattenkokare, safety box, central luftkonditionering, minibar och laminatgolv. På badrummet finns duschkabin och hårfön. Alla rum har egen balkong med bord och stolar.

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrum, 2-3 personer

Dubbelrummet är cirka 32 m² och här finns två riktiga sängplatser. Om ni är mer än två personer sover den tredje personen i extrasäng som mäter 200x90 cm. Dessa rum har landutsikt, men det är möjligt att boka till havsutsikt mot ett tillägg. Här kan man bo upp till tre personer, varav minst två fullt betalande, och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviten är på cirka 56 m² och perfekt för barnfamiljer. Här finns tre riktiga sängplatser, och en eventuell fjärde person sover i en extrasäng som mäter 200x90 cm. Två personer sover i sovrummet som är avskilt från uppehållsrummet. Här kan bo upp till fyra personer, dock max tre vuxna. Rummet kräver minst två fullt betalande, och det är möjligt att få två barnpriser.

Familjesvit Duplex, 3-4 personer

Familjesvit Duplex, 3-4 personer

Denna rumstyp är på cirka 47 m² fördelat på två våningar med fyra riktiga sängplatser. Det kan bo max fyra personer, minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit med extra rum

Familjesvit med extra rum

Familjesviten med extrarum är på cirka 68 m² och helt perfekt till den stora barnfamiljen. Det finns två sovrum med två riktiga sängplatser i vardera rum, medan en eventuell extra person sover i extrasäng som mäter 200x100 cm. Här kan bo upp till fem personer, varav minst fyra fullt betalande, och det är möjligt att få ett barnpris.

Grand Svit, 2-5 personer

Grand Svit, 2-5 personer

Den läckra Grand Sviten är på hela 70 m² och bjuder på en hänförande utsikt över den frodiga, gröna trädgården, det blåa havet och bergen i horisonten. Här finns två sovrum med två riktiga sängplatser i vardera och ett uppehållsrum. Mellan ett av sovrummen och uppehållsrummet är det en skjutdörr som skärmar av. Den femte personen sover i en extrasäng som mäter 200x100 cm. Det finns två badrum. Här kan bo upp till fem personer, varav minst två fullt betalande, och det är möjligt att få upp till tre barnpriser.

Wellness i toppklass

Spacentret på Concorde de Luxe är otroligt fint och här har du möjlighet att verkligen skämma bort dig själv i den smakfulla och avkopplande miljön. Bastun, som du fritt kan nyttja, bjuder på en vacker utsikt mot trädgården, och i det lyxiga behandlingsrummet 1001 Night, kan man mot betalning få njuta av en parmassage och privat jacuzzi. Efter en behandling här har du också möjlighet att slappna av i spaets lilla fina trädgård och i den lilla utomhuspoolen, även den med en riktigt avslappnad och meditativ atmosfär. Barn under 16 år får endast tillträde i sällskap med vuxen.

Mot betalning

Ångbad och massage samt övriga behandlingar och tillgång till den privata poolen.

Viktigt att veta innan du bokar din resa

Vattnet på stranden blir relativt snabbt djupt.

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från vindkraft!

 

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections