Türkler/Alanya, Turkiet

Eftalia Ocean


8 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 17 år
Gästbetyg
4 av 5
100% Green Energy
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
100 m 
Centrum
4 km/17 km 

Vattenparkshotell med plats för den stora familjen

Eftalia Ocean är ett fint och nyare All Inclusive-hotell och det senaste tillskottet i Eftalia-familjen. Med stora familjesviter för upp till åtta personer och barnpris t.o.m. 17 år är detta ett riktigt semesterparadis för barnfamiljer!

När du bor på Eftalia Ocean har du fri tillgång till den enorma beach clubben Eftalia Island – som också nås från Nazars systerhotell Eftalia Aqua och Eftalia Village. Här finns bland annat en stor vattenpark, pooler, barnklubb, restauranger och förstås en sandstrand! På hotellområdet finns också ett stort område med piratskepp, vattenrutschbanor och pooler där hela familjen kommer att stormtrivas.

Här får du ett brett All Inclusive-utbud med härliga bufféer som lockar både stora och små. Utöver det kan du testa den häftiga dinern Burger Land, äta hur mycket glass du vill och besöka en av temarestaurangerna.

Precis som hotellnamnet antyder har havet varit en stor inspirationskälla, vilket syns tydligt på inredningen – inte minst i de rymliga och moderna rummen. I en av de två hotellbyggnaderna kan du lyxa till det och boka ett swim up-rum där du har tillgång till pool direkt från terrassen!

Eftalia Ocean ligger i Türkler nära den lilla byn Avsallar, där du hittar ett urval av trevliga caféer, restauranger och butiker. Från hotellet är det endast en halvtimmes körväg till den populära semesterorten Alanya.

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Det här hotellet ingår i Holiday Collection, där du hittar våra fyra- och femstjärniga hotell med mat och faciliteter anpassat för hela familjen.

Mellan 1 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen. Se specifika anpassningar under respektive kategori nedan.

Familjevänlig beach club med vattenpark

När du bor på Eftalia Ocean har du tillgång till den fantastiska beach clubben Eftalia Island som breder ut sig på ett enormt område längs stranden. Du behöver bara ta dig till andra sidan av en väg, vilket du gör smidigt genom en tunnel. Här öppnar sig en hel värld av vattenaktiviteter, pooler, restauranger och en härlig sandstrand.

För de mindre barnen finns flera barnpooler, ett häftigt piratskepp med mindre vattenrutschbanor och annat vattenplask som minstingarna kommer att älska. Runtom den ena barnpoolen finns en lazy river där de minsta kan flyta runt på sina badringar. De lite större barnen och lekfulla vuxna kan känna fartvinden i beach clubbens vattenpark. Här finns 12 superhäftiga vattenrutschbanor som ger olika sorters pirr i magen.

Det finns flera barer och restauranger i beach clubben, där du kan ta en paus från solen och njuta av något kallt att dricka i en av sofforna med utsikt över havet.

Sanden är finkornig med inslag av småsten. Här finns solsängar, parasoller och strandbar som serverar snacks och lokala drycker. Mot en kostnad kan du hyra en strandpaviljong för en dag.

Beach clubben Eftalia Island kan användas fritt av gästerna på Eftalia Ocean och fyra andra Eftalia-hotell, varav familjehotellen Eftalia Aqua och Eftalia Village finns tillgängliga hos Nazar.

På själva Eftalia Ocean finns också ett fint poolområde med en stor pool och massor av vattenrutschbanor för stora och små. Här finns även en inomhuspool för dig som önskar en paus från solen.

Hotellet erbjuder handduksservice till både pool och strand kostnadsfritt, du behöver bara erlägga en deposition i början av din vistelse.

Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd och ålder på vissa vattenrutschbanor - du kan läsa mer under ”Viktigt att veta innan du bokar din resa".

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, byte av badhandduk.

Eftalia Island

Alla drycker utöver öl, vin, läsk och vatten, mat och dricka i vissa av temarestaurangerna, spa, alla drycker på diskoteket samt hyra av strandpaviljong.

1 november - 31 mars: Strandfaciliteter håller öppet beroende på väder, med begränsat antal solsängar och annan service.

Brett All Inclusive-program

På Eftalia Ocean behöver du aldrig gå hungrig eller stressa över var nästa måltid ska ätas – för här är det smidig All Inclusive som gäller! Frukost, lunch och middag serveras som bufféer i huvudrestaurangen, och man har även tänkt på barnen som här har sin alldeles egna buffé. På utvalda dagar är det festliga temakvällar, exempelvis turkisk afton, som sätter sin prägel på både servering och meny.

Mellan huvudmåltiderna har hotellets Burger Land öppet, som är inrett som en Amerikansk diner på 50-talet och serverar snacks såsom pizza, hamburgare, sallad och soppa. Även sen frukost för dig som vill ha sovmorgon serveras här.

Missa inte heller att besöka Eftalia Oceans engelskinspirerade pub som serverar kall öl, eller det franskinspirerade patisseriet som bjuder på smakfulla bakverk och läckert kaffe.

Glass på beach clubben Eftalia Island är inkluderat för alla hotellets gäster under vissa tider, och här finns också ett flertal restauranger och barer, både vid poolerna och vid stranden. 

På hotellet finns en italiensk temarestaurang samt en grillrestaurang. På beach clubben finns också fyra temarestauranger: turkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurang – och du har möjlighet att äta på en av dessa restauranger utan tillägg en gång per vistelse, i mån av plats. Kom ihåg att boka bord i god tid!

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Mot betalning

Färskpressad juice, speciella cocktails, drycker på flaska, vissa importerade drycker, turkiskt kaffe och alla drycker på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren betalar du för andra drycker än öl, vin, läsk och vatten. Besök på temarestaurangerna, undantaget det första besöket på en av dem.

Internationell barnklubb och minidisco

Om barnen skulle vilja ha annan underhållning än vattenparken, så arrangerar familjehotellets internationella aktivitetsguider dagligen en massa mys och skoj i den internationella barnklubben vid beach clubben.

Barnklubben är ett lekparadis för hotellets alla barn mellan 4-12 år, där aktivitetsguiderna leker med barnen, gör kreativa aktiviteter, övar på dansen till minidiscot och arrangerar tävlingar. Kvällens höjdpunkt är minidiscot, där barnen ivrigt visar upp sina kunskaper på dansgolvet – och kanske kan de lära sina föräldrar ett par danssteg också!

På beach clubben finns en stor lekplats och även en miniamfiteater där barnen busar och leker.

1 november - 31 mars: Öppettider och antalet aktiviteter för barnklubben är begränsade. Barnklubbens aktiviteter hålls mestadels inomhus.

Aktiviteter på dagen och shower på kvällen

När du bor på Eftalia Ocean har du goda möjligheter att testa din förmåga i bordtennis och många andra aktiviteter. Om du är tävlingslysten så håll utkik efter de olika aktiviteter och turneringar som ordnas av aktivitetsguiderna nere på beach clubben Eftalia Island .

Det finns ett antal butiker både på hotellområdet och vid beach clubben som lockar med bland annat smycken, lädervaror och souvenirer. Du som vill hålla formen kan besöka hotellets lilla gym, och om du är på jakt efter lite extra avslappning kan du ta dig till spaet på hotellet eller på beach clubben .

Om det finns några våghalsar i familjen rekommenderas ni att besöka Zipline-parken på beach clubben Eftalia Island, där det både finns klättervägg och olika hinder.

På kvällarna arrangeras underhållning av hotellets aktivitetsguider vid beach clubbens stora amfiteater, och vissa dagar görs uppträdanden med livemusik. Efter underhållningen kan du passa på att dansa loss på beach clubbens enorma utomhusdisco, och för de små barnen arrangeras minidisco. Under dagen arrangeras aktiviteter, poollekar, skumparty och annat skoj. På hotellet kan du få ett program över semesterns många aktiviteter och underhållning.

Kostnadsfritt wifi finns på hela hotellet.

Mot betalning

Zipline-parken och beach clubbens spa.

Mellan 1 november–31 mars råder anpassningar till vintersäsongen. Aktiviteter och underhållning hålls mestadels inomhus.

Stora rum för upp till åtta personer

Eftalia Ocean är perfekt för dig som reser med barn – och för dig som vill samla din stora familj. Här finns rum för upp till åtta personer och designen på rummen gör att de känns väldigt rymliga. Dessutom kan barn t.o.m. 17 år få barnpris! Rummen är fördelade på en huvudbyggnad samt en separat del för de härliga poolrummen med direkt pooltillgång.

Rummen är nya och modernt inredda i vita och blåa nyanser med havet som inspiration. Alla rum har telefon, tv, individuell luftkonditionering, minibar, vattenkokare, safety box och balkong. Utanför badrummet finns en liten walk-in-closet på samtliga rum. På badrummet finns duschkabin och hårfön. Det finns fri wifi på alla rum.

Vissa rumstyper är inte tillgängliga under vintersäsongen 1 november–31 mars. Sök i bokningsmotorn för att se tillgänglighet.

Dubbelrum för tre personer, 2-3 personer

Dubbelrum för tre personer, 2-3 personer

Dubbelrummet på 45 m² har tre riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max två vuxna och ett barn med möjlighet att få upp till ett barnpris. Detta rum kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dubbelrum för fyra personer, 2-4 personer

Dubbelrummet på 45 m² har tre riktiga sängplatser, och vid behov används bäddsoffa som mäter 185x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och ett barn eller två vuxna och två barn med möjlighet att få upp till två barnpriser.

Familjerum, 4-7 personer

Familjerum, 4-7 personer

Familjerummet är cirka 91 m². Här finns fem riktiga sängplatser och två bäddsoffor, som mäter 185x90 cm. Rummet kräver minst fyra fullt betalande, här kan bo max fem vuxna och två barn och det finns möjlighet att få upp till tre barnpriser.

Duplexsvit A med pool, 4-7 personer

Duplexsvit A med pool, 4-7 personer

Denna rumstyp på två våningar och nästan 100 m² är för dig som vill unna dig själv det lilla extra. Här får du två sovrum och två badrum. I detta rum får du direkt tillgång till poolen som ligger precis nedanför terrassen och som endast delas med närliggande rum. Här finns fyra riktiga sängplatser samt en bäddfåtölj som mäter 180x80 cm, och vid behov tillkommer en extrasäng som är 180x80 cm. Här krävs minst fyra fullt betalande, det finns plats för max fem vuxna och två barn och det är möjligt att få upp till tre barnpriser.

Duplexsvit B med pool, 5-8 personer

Duplexsvit B med pool, 5-8 personer

Detta är den största rumstyp som går att boka på detta hotell och mäter hela 113 m². Sviten är fördelad på två våningar med tre sovrum och två badrum. I detta rum får du direkt tillgång till poolen som ligger precis utanför terrassen och som endast delas med närliggande rum. Här finns sex riktiga sängplatser samt en bäddfåtölj som mäter 180x80 cm, och vid behov tillkommer en extrasäng som är 180x80 cm. Här krävs minst fem fullt betalande, det finns plats för max sex vuxna och två barn och det är möjligt att få upp till tre barnpriser.

Skäm bort dig själv med en behandling

Njut av lugnet när barnen leker i barnklubben! Besök Eftalia Oceans spa och glöm allt vad jäkt och stress heter, medan de professionella massörerna ger dig en härlig behandling. Här har du fri tillgång till bastu och hamam – det turkiska badet. Mot betalning erbjuds även massage samt ett brett urval av ansikts- och kroppsbehandlingar. Även på beach clubben Eftalia Island finns ett spa, där allt dock är mot extra betalning.

 

Mot betalning

Alla behandlingar, besök i spaet på beach clubben.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger i Türkler, utanför Alanya på Turkiets sydkust. I området runt hotellet kan det finnas ett mindre utbud av caféer och butiker, men vi rekommenderar att åka in till Alanya om du vill shoppa eller gå på sightseeing. Alanya är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter.

Nyhet! Det här hotellet ingår i konceptet Green Energy, vilket är vår nya satsning för en mer hållbar reseindustri. Just det här hotellet drivs på 100% förnybar energi från solceller!

Reser du hem sent? När du reser All Inclusive med oss ingår ditt All Inclusive-program även efter att du har checkat ut från ditt rum och fram till det är dags att resa hem.

Vattnet vid stranden blir snabbt relativt djupt, så det är viktigt att hålla ett öga på småbarnen.

Beach clubben Eftalia Island kan användas fritt av gästerna på Eftalia Ocean och fyra andra Eftalia-hotell, varav familjehotellen Eftalia Aqua och Eftalia Village finns tillgängliga hos Nazar.

Eftalia Ocean är ett stort hotell där det finns mycket folk. Även beach clubben är stor, så ibland kan stämningen vara livlig och aktiv. I huvudrestaurangen är det ofta mycket aktivitet - speciellt under högsäsong, då det kan bildas lite trängsel vid buffén.

Observera att tider och utbud på restaurangerna kan ändra sig beroende på antal gäster och säsong.

Wifi på hotellet kan variera en del i hastighet och täckning, beroende på var på hotellområdet du befinner dig. Det är ett stort område med mycket folk, och därför kan det ibland vara lite svårare att logga in på wifi. Det finns inte wifi på beach clubben Eftalia Island.

Vattenparkerna på våra hotell håller öppna under högsäsongen. Vissa hotell kan ibland ha kortare öppettider i sina vattenparker precis i början eller slutet av högsäsongen. Vissa vattenparker öppnar senare under säsongen än själva hotellen. Hotellen bestämmer själva vilka öppetider deras egna vattenparker har och håller dem ofta öppna under specifika tider på dagen. Varje enskilt hotell kan ändra öppettiderna i vattenparken med kort varsel utan att meddela Nazar. Vattenparkerna kan även hållas stängda vid dåligt väder eller vid för få antal gäster. För mer detaljerad information om just ditt hotells vattenpark hänvisar vi till hotellets egen hemsida.

Av säkerhetsskäl finns det längd- och åldersbegränsningar för vissa vattenrutschbanor.

Vattenrutschbanor på beach clubben Eftalia Island

Wide Slide
30 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Free Fall
32 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Black Hole
89 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Rafting West/East
69 meter långa. Åldersgräns 11 år, 7-10 år med vuxen. Pooldjup 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Kamikaze
54 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Multi Slide
54 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 120 cm.

Body Slide
70 meter lång. Åldersgräns 11 år. Minimumlängd 130 cm. Pooldjup 125 cm.

Bowl
40 meter lång. Åldersgräns 14 år. Minimumlängd 145 cm. Pooldjup 180 cm.

Boomerang
23 meter lång. Åldersgräns 14 år. Minimumlängd 145 cm. Pooldjup 145 cm.


Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Mellan 1 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen Se specifika ändringar under varje kategori i hotelltexten.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections