Alanya, Turkiet

Krizantem Hotel

Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 33 svar
Gästbetyg
3.5 av 5
Baserat på 33 svar

5 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
30 m 
Centrum
3 km 
Krizantem Hotel
Krizantem Hotel_1
Krizantem Hotel_2
Krizantem Hotel_3
Krizantem Hotel_4
Krizantem Hotel_5

Det mesta för en lyckad semester

På avslappnande Krizantem Hotel är det nära till det mesta. Det centralt belägna hotellet ligger nämligen precis vid östra stranden i Alanya. Med ett generöst All Inclusive-program, sina tre pooler, spaet med traditionellt turkiskt bad och barerna har hotellet det mesta du kan tänkas behöva för en härlig semester. De har till och med en barnklubb för de yngsta gästerna. Det här är hotellet för dig som gillar att promenera på stranden och flanera i små butiker, ha det mysigt vid poolkanten eller bara ta det lugnt på semestern. Hotellet står inför en större renovering redan 2023.

Det här hotellet ingår i vår Value Collection, där vi har samlat våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Avslappnat precis vid stranden

På Krizantem Hotel finns hela tre härliga pooler att välja mellan. Vid huvudpoolen, eller aktivitetspoolen som den också kallas, samlas besökare vid parasollerna för att njuta av sol och bad. Solstolar och parasollerna är gratis att låna för våra gäster. Den andra, grundare av hotellets utomhuspooler, passar bra för lite yngre besökare. Där kan de nämligen svisha ner för en vattenrutschbana och rakt ner i poolen. Behöver du fylla på vätska eller fylla magen med något mellan måltiderna finns det gott om barer vid och runt poolen. Utöver utomhuspoolerna finns en avkopplande inomhuspool som passar den som behöver vila från solen eller bara behöver en lugn stund.

Krizantem Hotel har tillgång till en lång sandstrandsremsa. Strand- och poolhandukar fås från hotellet mot en deposition.

Mot betalning

Strand- och poolhandukar mot depositionsavgift

Trevlig All Inclusive-buffé och flertalet barer

I Krizantem Hotels generösa All Inclusive-program är det absolut mesta betalt på förhand så du kan njuta av både frukost, lunch och middag i hotellets huvudrestaurang i form av en generös buffé. All lokal dryck ingår. Hotellet är utrustat med ett flertal barer så du behöver inte leta länge om du behöver en törstsläckare under dagen eller vill ha en fin drink på kvällen.

Mot betalning

Importerade drycker, färskpressad juice

Rolig barnklubb och spännande vattenrutschbana

Den internationella barnklubben på Krizantem Hotel står redo att underhålla hotellets yngsta gäster. Här får barnen chans att träffa jämngamla och få nya vänner medan familjen slappnar av i solstolen. I barnklubben är barn mellan fyra och tolv år välkomna. Utöver det finns också en liten lekplats på hotellområdet. Självklart är också vattenrutschbanan vid en av poolerna ett populärt och uppskattat tillhåll för barnen under de soliga semesterdagarna.

Gott om stillhet eller aktiv underhållning

Eftersom Krizantem Hotel är centralt beläget finns en del närliggande små butiker att utforska. Känner du i stället för lugnare aktiviteter kan du ta en promenad längs stranden. Vill du hellre hålla dig aktiv på semestern har hotellet ett eget gym till ditt förfogande. Givetvis kan du fördriva tiden i det sköna spaet som har turkiskt bad, eller unna dig en behandling av något slag. Hotellet har också ett eget animationsteam som står för trevlig underhållning.

Hotellet ligger nära centrum. Här finns flertalet barer, butiker och restauranger och lite längre bort ligger Alanya centrum med ett rikt nattliv och stort utbud av shopping.

Mot betalning

Behandlingar i spaet, frisör

Enkla och praktiska rum

De funktionella hotellrummen på Krizantem Hotel har det du behöver för en bekväm semester. Alla rummen är utrustade med luftkonditionering, wifi, LCD TV och minibar. Safety box finns också på rummet mot tillägg och man kan beställa room service mot en avgift. I badrummet finns hårfön.

Dubbelrum landutsikt, 2-4 personer

Dubbelrum landutsikt, 2-4 personer

Den här rumstypen är cirka 26 m² och har två eller tre riktiga sängplatser, beroende på antalet gäster. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan man bo max tre vuxna med möjlighet till ett barnpris. Här finns en extrasäng som mäter 80x180 cm. Rummet går att bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Dubbelrum havsutsikt, 2-3 personer

Den här rumstypen är cirka 26 m² och har två eller tre riktiga sängplatser, beroende på antalet gäster. Rummet kräver minst två fullt betalande. Här kan man bo max tre vuxna med möjlighet till ett barnpris. Här finns en extrasäng som mäter 80x180 cm. Rummet går att bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 3-5 personer

Familjesvit, 3-5 personer

Den här rumstypen är cirka 55 m² och har fyra ordinarie sängar. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Här kan man bo max fyra vuxna med möjlighet till två barnpris. Här finns en extrasäng som mäter 80x180 cm.

Mot betalning

Safety box, room service

Uppskattat och stämningsfullt spa

Om sol och bad inte är nog för att komma helt i semesterstämning, eller om du bara vill unna dig själv något extra, så kan du besöka Krizantem Hotels spa. Efter ett besök här kommer du garanterat kunna koppla bort vardagsstressen. I hotellets spa hittar du det turkiska badet hamam som är mycket uppskattat av hotellets gäster. Önskar du att slappna av med en variation av olika sorters massage eller annan behandling kan du mot betalning unna dig det här. Hotellet har också frisör och ett eget gym.

Mot betalning

Behandlingar i spaet, frisör.

Vattenrutschbanan har begränsade öppettider. Hotellet ligger vid östra stranden, mot den trafikerade huvudvägen, vilket betyder att rummen som vetter ut mot havet kan påverkas av ljud från trafiken.

Under lågsäsongen (1 oktober-31 maj)

När du reser under lågsäsong kan vissa restauranger, barer och affärer på lokalorten stänga tidigare än vanligt eller hålla helt stängt. Även andra bekvämligheter, öppettider och aktiviteter på ditt resmål kan utgå eller ändras under lågsäsongen. I sällsynta fall kan det hända att något hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Då kan vi behöva informera dig om hotelländring med lite kortare varsel än vanligt.

På Nazar bryr vi oss om miljön. Därför är den stora variationen av mat nerskalad under årets lugna säsong. Det minskade utbudet anpassas efter antalet gäster och hjälper oss undvika onödigt matsvinn.

Under högsäsongen (1 juni-30 september)

Den här perioden är våra hotell ofta fullbokade. Då kan det ibland uppstå trängsel, köer och väntetid, framför allt i restauranger och barer. Vi vill också påminna om att våra populära barer och restauranger gärna spelar musik.

Våra Collections