Alanya, Turkiet

Sealine Hotel

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 494 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 494 svar

4 personer i samma rum
Lägsta pris:
Barn från:
Barnpool
Ja 
Strand
400 m 
Centrum
1 km Alanya Bazar 

Bra pris och All Inclusive i centrala Alanya

Sealine är ett populärt och prisvärt All Inclusive-hotell i Alanya, med många stamgäster, som både är familjer, par och unga. Gemensamt för alla stamgäster är att de trivs bra med den avslappnade och familjära stämningen som råder på hotellet, och att kunna bo så pass centralt som man gör på Sealine.

Hjärtat av hotellet är poolområdet, med sin avslappnade och mysiga semesterstämning. Det är inte långt till stranden, och en semester i denna populära och livliga semesterstad är nästan inte fulländad utan ett dopp i det blåa havet.

När du semestrar på Sealine har du All Inclusive, som innebär att du inte behöver tänka på var nästa måltid ska ätas, eller hur mycket den kommer kosta. Det absolut mesta ingår nämligen i priset.

Du bor i rymliga familjesviter som är enkelt inredda, men som har vad som behövs för att få en bra semester.

Sealine är en del av Nazars Value Collection, som är våra mest prisvärda All Inclusive-hotell.

Pool med vattenrutschbana

Sealines mysiga poolområde är hjärtat av hotellet och naturliga samlingspunkt. Här finns två mindre pooler; den ena med en vattenrustchbana, samt en liten separat barnpool.

Vid poolområdet kan du lätt fördriva ett par timmar med att slappna av och njuta av solen, kanske tillsammans med en förfriskning från poolbaren.

En semester i Alanya är väl nästan inte fulländad förrän du tagit ett svalkande dopp i det turkosa Medelhavet? Det är cirka 400 meter till närmsta strand, och hotellet arrangerar även shuttlebuss till den populära Kleopatrastranden ett par gånger per dag. På stranden finns solsängar och parasoller att hyra, och det finns goda möjligheter att hitta någonstans att äta eller något kallt att dricka.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden, så det kan vara en bra idé att ta med en hemifrån.

Mot betalning

Solsäng, parasoller, shuttlebuss  samt mat och dryck på stranden.

Bekvämt med All Inclusive

När du reser på semester med All Inclusive slipper du ekonomiska överraskningar, då det absolut mesta är betalt på förhand - och så är det också på Sealine, där frukost, lunch och kvällsmat serveras som buffé. Alla lokala drycker är inkluderade, och skulle du vara sugen på lite nattmat, serveras det till och med midnattssoppa.

Hotellets restaurang är inredd i dämpade, mörka färger, och det finns sittplatser både inomhus och utomhus.

Både lobbybaren, som ligger i anslutning till huvudrestaurangen, och poolbaren serverar ett brett utbud av lokala drycker, som alla är inkluderade i ditt All Inclusive-program.

Mot betalning

Importerad dryck, färskpressad fruktjuice och turkiskt kaffe.

Gångavstånd till semesteräventyr i Alanya

Om du inte enbart vill ligga och lata dig vid poolen, så har hotellet både biljard och lufthockey. En kväll i veckan arrangeras en show vid poolområdet. Det finns wifi på hela hotellet.

Även om det finns fina faciliteter på hotellet, är väl Sealine först och främst tänkt som en bas för dig som gärna vill uppleva Alanya både under dagtid och under kvällstid. Alanya är, inte utan anledning, ett av Turkiets mest populära resmål, och härifrån har du gångavstånd till ett överväldigande utbud av lockande butiker, fascinerande kulturupplevelser, charmiga restauranger, festliga barer och diskotek och naturligtvis vackra stränder. I området runt hotellet bor det också en del lokalbefolkning.

Mot betalning

Lufthockey, biljard.

Stora, bekväma tvårumssviter

Rummen på Sealine är rymliga och består av ett sovrum och ett uppehållsrum, med sittplatser och minst en fåtölj, som också kan bäddas ut till en sovplats.

Rummen är relativt enkelt inredda, i ljusa färger och utan krusiduller. Rummen har laminatgolv.

Minibaren är fylld med läsk vid ankomst, och om du vill du ha den uppfylld under vistelsen är detta mot betalning. Det finns tv i uppehållsrummet, individuell luftkonditionering, safetybox (mot betalning), hårfön och telefon. På badrummet finns duschkabin. Alla rum har balkong.

Mot betalning

Uppfyllning av minibar, safetybox.

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesvit, 2-4 personer

Familjesviterna är ca 30-35 m², och här finns två riktiga sängplatser, samt en eller två fåtöljer som kan bäddas ut till sovplatser. Utbäddade mäter de 180x70 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Om det endast finns en fåtölj och ni är fyra personer som bor tillsammans så ställs det in en extrasäng som mäter 180x80, vilket också är en aning mindre än en vanlig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max fyra personer.

Följ med på oförglömliga upplevelser!

Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Turkiets sydkust, som är känt som en av Turkiets bästa och mest populära semesterorter. Staden har en fascinerande historia, många sevärdheter och ett välutvecklat handelsliv med ett överväldigande utbud av spännande butiker som säljer både lokala och internationella varor. Här finns också ett livfullt nattliv med bra restauranger, diskotek, barer och caféer.

Hållbarhet och gröna initiativ

Vi på Nazar har frågat de hotell vi samarbetar med vad de gör för att ta hand vår miljö och hur de arbetar med hållbarhet. Vi ställde också frågan om vilka gröna initiativ de har planerade i framtiden samt vilka projekt som är igång just nu.

Gemensamt för alla hotell är att de gör betydligt mer än vad man hade kunnat tro, samtidigt som det finns stora idéer om hur de kan starta ännu fler initiativ i framtiden.

På Sealine Hotel gör de bland annat följande initiativ:

• De har solpaneler som värmer upp allt varmvatten på hotellet samt står för 40 % av energin som används under dagtid

• All överbliven mat lämnas till hundskyddsorganisationer

• Kemikalier, glödlampor, glas, papper, batterier etc. samlas in och lämnas till kommunen för återvinning

• Allt fett från disken sorteras bort, så att det inte förorenar naturen

• De använder pappersmuggar istället för plastmuggar

Sealine hette tidigare Bon Apart Sealine, men lokalt är det känt som Sealine, så använd detta namn om du ska fråga om vägen, eller åka taxi till hotellet.

På grund av hotellets centrala läge bör en del oljud utifrån förväntas.

Det städas och byts handdukar på rummet tre gånger per vecka.

Observera att hotellet inte erbjuder badhanddukar till poolen eller stranden. Det kan därför vara en bra idé att ta med detta hemifrån.

Rummens utformning och inredning kan variera.

Låg- och högsäsong

När du reser i lågsäsong, det vill säga innan eller efter högsäsongen, kan det på resmålet förekomma att restauranger, barer och vissa affärer stänger tidigare än normalt eller är helt stängda. Då många hotell värms upp med solenergi kan värme och varmt vatten utebli under kortare eller längre perioder.

Under lågsäsong kan det även hända att hotell väljer att stänga tidigare än planerat. Detta innebär att vi med kort varsel får informera våra gäster om en hotelländring. Under lågsäsongen kan vissa aktiviteter och faciliteter på hotellen vara begränsade eller stängda. Detta gäller till exempel restauranger, barer och pooler, men även kvällsunderhållning och barnaktiviteter kan påverkas. Innehållet i All Inclusive, som t.ex. bufféutbudet, anpassas efter antalet gäster på hotellet och kan därför minska något.

Under högsäsongen, (1 juni – 30 september) är det ofta mycket liv och rörelse på hotellen och det kan därför förekomma trängsel, köer och väntetider på hotellen, framförallt i restauranger och barer. Musik från barer och restauranger är inte ovanligt. Observera att det kan förekomma strömavbrott och vattenbrist under både hög- och lågsäsong.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter (begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte.

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections