Faliraki, Rhodos

Sun Palace

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 342 svar
Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 342 svar

6 personer i samma rum
Barnpris t.o.m. 11 år
Lägsta pris:
Barn från:
Barnklubb
Internationell
Strand
400 m 
Centrum
1 km 

Stor vattenpark och All Inclusive

På det familjevänliga All Inclusive-hotellet Sun Palace har du tillgång till en fantastisk och fartfylld vattenpark med hela 12 vattenrutschbanor och massor med andra roliga vattenaktiviteter för hela familjen. Det finns också två härliga poolområden, lekplats och internationell barnklubb. En kort promenad från hotellet ligger den populära stranden Faliraki Beach och ca en kilometer bort hittar du den populära semesterorten Falirakis livliga centrum.

Hotellet är perfekt för en riktig familjesemester, eftersom att det finns rum med plats för upp till sex personer. Runtom på hotellområdet finns härlig grönska och färgglada blommor.

Häftig vattenpark för både stora och små

Sun Palace är Rhodos största vattenparkshotell, och som gäst här med Nazar har du tillgång till den roliga vattenparken med massor av olika vattenaktiviteter! Här finns 12 vattenrutschbanor att susa ner för, en lazy river att flyta runt i och en skojig vågpool att guppa i. Det finns också en stor barnpool med massor av vattenplask och vattenrutschbanor för de lite mindre barnen.

Även om mycket av tiden antagligen kommer att tillbringas i vattenparken, så finns det inne på själva hotellområdet också pool med separat barnpool, solsängar och parasoller. En kort promenad bort (ca 400 meter) ligger den populära stranden Faliraki Beach, en härlig sandstrand med inslag av stenar.

Vattenparken är öppen hela säsongen, med reservation för dåliga väderförhållanden.

På grund av säkerhetsskäl finns det begränsningar när det kommer till längd och ålder på vissa av vattenrutschbanorna. Läs mer under "Viktigt att veta innan du bokar din resa". Badhandduksservice finns inte på hotellet, så det kan vara en bra idé att ta med en egen hemifrån.

All Inclusive – höjden av bekvämlighet!

Det är så skönt att resa med All Inclusive, för då slipper du tänka på plånboken, och både vuxna och barn hittar något som de tycker om i det stora utbudet av både mat, snacks och dryck.

På Sun Palace serveras de tre huvudmåltiderna som buffé i huvudrestaurangen. Alla lokala drycker samt kaffe, te och varm choklad samt vissa cocktails ingår i priset och all dryck serveras i glas.

Mellan huvudmåltiderna serveras det olika typer av snacks och glass.

Utöver huvudrestaurangen finns det två temarestauranger på Sun Palace, en som serverar hamburgare och en med Medelhavsinspirerad mat. Du kan äta en gång på vardera restaurang per vistelse utan extra kostnad, i mån av plats.

All Inclusive gäller även i vattenparken, så du kan bada och busa hela dagen lång utan att behöva lämna vattenparken.

Sport och kvällsunderhållning

Fyll tiden mellan besöken i vattenparken med någon av de roliga aktiviteterna Sun Palace har att erbjuda. Här finns biljard och olika poollekar. Flera dagar och kvällar i veckan ordnas underhållning med bland annat grekisk afton och temakvällar.

Wifi finns kostnadsfritt på allmänna utrymmen, men inte i rummen, och för barnen finns även en lekplats.

Hotellet ligger ca en kilometer från Faliraki centrum där det finns shopping, restauranger och nattliv.

Rum för upp till sex personer

Rummen är enkelt inredda och har alla telefon, tv, ett litet kylskåp, safetybox (mot betalning), luftkonditionering och balkong eller markterrass. I huvudbyggnaden är luftkonditioneringen centralstyrd, och i övriga byggnader är den individuell. På badrummet finns badkar eller dusch.

Strykjärn och vattenkokare kan lånas från receptionen.

Mot betalning

Safetybox.

Dubbelrum, 2-4 personer

Dubbelrum, 2-4 personer

I dubbelrummet på ca 22 m² får du två riktiga sängplatser och antingen en extrasäng eller en dubbel bäddsoffa. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max tre vuxna, alternativt två vuxna och två barn och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Familjerum, 2-4 personer

Familjerum, 2-4 personer

I familjerummet på ca 31 m² får du två sovutrymmen som separeras av en vägg med glasdörr och fönster. Det finns två riktiga sängplatser och två extrasängar. Rummet kräver minst två fullt betalande och ett barn, det kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit, 4-6 personer

Familjesvit, 4-6 personer

I familjesviten på ca 33 m² får du två sovutrymmen som separeras av en vägg med glasdörr. Det finns två riktiga sängplatser och möjlighet att ställa in två extrasängar samt två extrasängar för barn.. Rummet kräver minst fyra personer, varav tre fullt betalande, det kan bo max fyra vuxna och två barn och det är möjligt att få ett barnpris.

Vattenparken följer Tui-koncernens säkerhetsregler och det finns badvakter runtom i vattenparken. Alla gäster som använder faciliteterna i vattenparken måste kunna simma och barn under 18 år måste vara i sällskap av en vuxen. För att få åka vattenrutschbanorna får man max väga 110 kg.

På grund av säkerhetsskäl finns det begränsningar när det kommer till längd och ålder på vissa av vattenrutschbanorna.

Vattenrutschbanor

Lazy River
Inga begränsningar men alla gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Barnområdet
Vattenrutschbanor för barn 3-9 år.

Side Wave Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Body Ball Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Rafting Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Black Hole
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm. Gäster måste använda uppblåsbara badringar.

Kamikaze
Minimumlängd 140 cm, maximumlängd 200 cm.

Free Fall
Minimumlängd 140 cm, maximumlängd 200 cm.

White & Blue Tubes
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Multi Slide
Minimumlängd 120 cm, maximumlängd 200 cm.

Wave Pool
Endast simkunniga gäster får bada i vågpoolen och barn under 14 år måste vara i sällskap av föräldrar.

Observera att hotellet kan ändra dessa regler utan att informera Nazar.

Boendeskatt Grekland

Från och med 2018 ska en boendeskatt betalas på alla övernattningar i Grekland. Skatten varierar beroende på hotellets officiella klassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Nazars klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek. Hotellets officiella stjärnsättning framgår på hotellets egen hemsida eller vid receptionen när man kommer fram.

1-2 stjärnor: 0.50 euro per rum eller lägenhet och natt

3 stjärnor: 1.50 euro per rum eller lägenhet och natt 

4 stjärnor: 3.00 euro per rum eller lägenhet och natt

5 stjärnor: 4.00 euro per rum eller lägenhet och natt

Ändringar utanför vår kontroll kan förekomma.

Rutiner gällande Covid-19

Våra hotell följer alltid myndigheternas direktiv och strävar efter att göra er vistelse så bekväm och säker som möjligt. Utökade städ- och hygienrutiner har bl.a. införts för att minska smittspridningen. Vissa koncept som beskrivs i texten på denna sida kan behöva ändras om nya direktiv gällande smittspridning kommer. Det kan vara t.ex. minskade aktiviteter eller stängda faciliteter ((begränsad eller ingen tillgång till inomhuspool, gym, diskotek/nattklubbar på hotellen samt begränsade kvällsprogram.)

Annat som kan påverkas är konceptet gällande servering av mat och dryck. Separata barnbufféer arrangeras inte

På grund av lokala restriktioner när det gäller utökade städrutiner av rummen, har många hotell senare incheckningen vid ankomst (runt 15:00) och tidigare utcheckningen vid hemresa (runt 11:00).

Om större ändringar sker i hotellets utbud, kommer de berörda gästerna att uppdateras snarast möjligt efter att vi har fått ändringarna bekräftade från hotellen. Notera att ändringar som sker utom Nazars kontroll kan införas med mycket kort varsel innan vi fått fullständig information. 

Våra Collections