Sortera

x

Filtrera

x
Hotellstandard
Hotellet ska erbjuda
Typ av Collection
Rensa resultat
Visa

Paketresa med charterflyg

Alanya, Turkiet

Sealine Hotel

Gästbetyg
4 av 5
Baserat på 494 svar

Sealine Hotel är ett prisvärt och populärt litet hotell med centralt läge i Alanya. Det mysiga poolområdet är hjärtat av hotellet och dess naturliga samlingspunkt. Du bor i rymliga familjesviter med All Inclusive som ingår i priset.

Fakta
Barnpool
Ja
Avstånd till strand
400 m
Avstånd till centrum
1 km Alanya Bazar
Barnpris t.o.m.
12 år
Läs mer på hotellsidan
Välj rumstyp
Familjesviterna är ca 30 m², och här finns två riktiga sängplatser, samt en eller två fåtöljer som kan bäddas ut till sovplatser. Utbäddade mäter de 180x70 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Om det endast finns en fåtölj och ni är fyra personer som bor tillsammans så ställs det in en extrasäng som mäter 180x80, vilket också är en aning mindre än en vanlig säng. Rummet kräver minst två fullt betalande och det kan bo max fyra personer.
Priset kan ändras fram till att resan är betald. Eventuella rabatter är avdragna på de visade priserna.
i

Paketresa med charterflyg

Detta är en paketresa med charterflyg och hotell. När du bokar flyg och hotell samtidigt, gäller paketreselagen. Ett handbagage ingår enligt respektive charterflygbolags regler och maxgränser. För mer information om resevillkor se https://www.nazar.se/resevillkor/. För mer information om bagage, se https://www.nazar.se/kundservice/flygresaochbagage/