Sortera

x

Filtrera

x
Hotellstandard
Hotellet ska erbjuda
Typ av Collection
Rensa resultat
Visa

Paketresa med charterflyg

Lara, Turkiet

IC Green Palace

Gästbetyg
4.4 av 5
Baserat på 26 svar

IC Green Palace är ett populärt och familjevänligt All Inclusive-hotell som ligger inbäddat i vackra, gröna omgivningar. Här erbjuds ett brett All Inclusive-utbud, stora pooler, en ny vattenpark och en härlig barnklubb.

Fakta
Barnpool
Ja
Avstånd till strand
500 m
Avstånd till centrum
25 km
Barnpris t.o.m.
11 år
Läs mer på hotellsidan
Välj rumstyp
Ett klassiskt dubbelrum på 26 m² med två riktiga sängplatser, sminkbord, badkar och en liten fåtölj. Den tredje personen sover i extrasäng på 190x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Du har möjlighet för att boka denna rumstyp som enkelrum, mot tillägg. Landutsikt.
Endast ett fåtal rum kvar
Priset kan ändras fram till att resan är betald. Eventuella rabatter är avdragna på de visade priserna.
Dessa dubbelrum på 26 m² påminner om de vanliga dubbelrummen, men har två riktiga sängplatser och ytterligare två sängar som kan fällas ner från väggen (200x90 cm). På badrummet finns badkar. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan max två vuxna och två barn bo, det är möjligt att få två barnpriser.
Endast ett fåtal rum kvar
Priset kan ändras fram till att resan är betald. Eventuella rabatter är avdragna på de visade priserna.
i

Paketresa med charterflyg

Detta är en paketresa med charterflyg och hotell. När du bokar flyg och hotell samtidigt, gäller paketreselagen. Ett handbagage ingår enligt respektive charterflygbolags regler och maxgränser. För mer information om resevillkor se https://www.nazar.se/resevillkor/. För mer information om bagage, se https://www.nazar.se/kundservice/flygresaochbagage/